Carti de Psihologie cognitiva si a emotiilor

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Caietele filliozat. Emotiile. 100 de activitati cu autocolante
  Acest caiet de activitati te va ajuta sa recunosti diferite tipuri de emotii - furia, bucuria, frica, rusinea - si sa inveti sa te descurci cu ele. Vei avea de desenat, de colorat, de decupat, de creat... pentru a te deprinde sa-ti exprimi propriile sentimente si pentru a trai in armonie cu tine si ..
  Fara TVA: 25,50 Lei 25,50 Lei 39,90 Lei
 • Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenti
  Doctorul Gary Chapman este unul dintre cei mai renumiti consilieri de cuplu din lume si pastor asociat in cadrul Bisericii Baptiste Calvary, din Winston Salem, Carolina de Nord. A absolvit mai multe masterate, inclusiv in antropologie, si detine un doctorat in filozofie. De aproape jumatate de secol..
  Fara TVA: 25,18 Lei 25,18 Lei 35,00 Lei
 • Inteligenta sociala. Editia a II-a. Revizuita
  DANIEL GOLEMAN (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator in domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale, discipline in care si-a obtinut doctoratul la Harvard. A primit premiul Career Achievement (Premiul pentru Intreaga Cariera) din partea American Psychological Association (..
  Fara TVA: 24,50 Lei 24,50 Lei 49,00 Lei
 • Schimba-ti viata cu ajutorul inteligentei emotionale
  Manual pentru imbunatatirea constiintei emotionale si pentru transformarea relatiilorAceasta carte indispensabila iti va arata cum poate fi folosita inteligenta emotionala pentru a te ajuta sa te dezvolti si sa cresti, profesional si personal. Schimba-ti viata cu ajutorul inteligentei emotionale pre..
  Fara TVA: 21,83 Lei 21,83 Lei 29,90 Lei