Carti de Psihologie, Pedagogie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ajuta-ti copilul sa invete.
  Copiii vostri se lupta din greu sa invete? Va este dificil sa ii ajutati sa se descurce mai bine? Ajuta-ti copilul sa invete este raspunsul pe care il cauta fiecare parinte frustrat. Abordarea sa vizuala inovativa combina diagrame si ilustratii pline de culoare cu instructiuni pas cu pas, facand stu..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 69,90 Lei
 • De ce este eficienta psihoterapia
  Importanta unui martor la experientele noastre infricosatoare nu poate fi niciodata apreciata indeajuns – cineva dispus sa ne insoteasca in „zona zero“ a suferintei noastre, ajutandu-ne astfel sa o acceptam noi insine. Istorisirea povestii noastre altuia ne incurajeaza sa exprimam coerent o experien..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 49,00 Lei
 • In viata pana la moarte
  Cum sa incetezi vreodata de a te recompune, de a cauta sa arati �cine� esti, de a-ti mobiliza puterile, amintirile, dorinta, in ceea ce [Paul Ricoeur] numeste �insolenta� unei pofte de a trai care cateodata este o lupta, o agonie, dar care nu e mai putin una dintre formele profunde ale acestei lipse..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Incognito
  Daca mintea constienta reprezinta doar varful aisbergului din ceea ce inseamna activitatea cerebrala, atunci cu ce se ocupa restul creierului uman? Si cine pe cine conduce oare in tandemul om? Specialistul in neurostiinte David Eagleman plonjeaza in adancimile subconstientului omenesc, care are o „v..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 37,00 Lei
 • Nascuti pentru a evolua
  Nascuti pentru a evolua - Deepak Chopra Psihologia ofera in prezent raspunsuri concrete si pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrand diverse abordari. „Nascuti pentru a evolua” expune cele mai semnificative etape ale gandirii psihologice, plasandu-le in raport cu etapele evolutive pe..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,00 Lei
 • Psihologia educatiei editie revizuita
  Psihologia educatiei are in atentie modul in care se produce si se determina dezvoltarea omului pe tot parcursul vietii, in contexte educationale de predare-invatare-dezvoltare variate, ca reactie la cerintele unei lumi aflate intr-un proces de schimbare extrem de rapid si de complex.Putem vorbi ast..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 45,00 Lei
 • Psihoterapiile cognitive si comportamentale in tulburarile de Personalitate
  Pot fi tratate tulburarile de personalitate, acele conditii clinice complexe, care afecteaza atat individul, cat si apartinatorii acestuia si, mai larg, societatea? Raspunsul oferit de autorii volumului de fata, pe baza studiilor validate stiintific asupra tulburarilor de personalitate, este afirmat..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 49,00 Lei