Carti de Medicina

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia stretchingului
  Peste 250 000 exemplare vanduteAcum intr-o varianta extinsa, imbunatatita si actualizata, bestsellerul Anatomia stretchingului iti arata cum sa-ti cresti amplitudinea miscarii, sa-ti suplimentezi antrenamentul, sa-ti maximizezi mobilitatea si sa te refaci mai repede dupa accidentari. De asemenea, ve..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 49,00 Lei
 • Cardiomiopatii genetice. Cazuri clinice comentate
  Cardiomiopatiile genetice reprezinta o parte insemnata dintre bolile genetice cardiovasculare, prin prevalenta (mai ales ?n cazul cardiomiopatiei hipertrofice), prin posibilitatile de tratament si prin riscul de moarte subita sau evolutie catre insuficienta cardiaca.Centrul de Expertiza pentru Boli ..
  Fara TVA: 148,99 Lei 148,99 Lei 165,00 Lei
 • Diabetul zaharat pe scurt
  Aceasta carte practica va oferi cititorilor o larga intelegere a acestei patologii raspandite, a optiunilor terapeutice si a posibilitatilor de a diminua efectele daunatoare. Este o carte recomandata medicilor specialisti si primari, asistentelor, studentilor la medicina sau asistenta medicala, cadr..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 44,50 Lei
 • EKG - Tot ce trebuie sa stii
  Titlul este cat se poate de sugestiv: lucrarea de fata iti ofera tot ce ai nevoie pentru a interpreta EKG-uri repede ?i precis. NUME CARTE: EKG - Tot ce trebuie sa stiiISBN: 9786065875067PRET EDITURA: 89.90AUTOR(i): Dr. Malcolm S. ThalerEDITURA: ALLDATA APARITIEI: Iulie 2018DATA PUBLICARE: 2018NUMAR..
  Fara TVA: 71,99 Lei 71,99 Lei 89,90 Lei
 • Ghidul de buzunar al medicului de familie - editia a doua
  Editia a doua este concisa si totusi comprehensiva, continutul fiind fundamentat pe dovezi privind bolile majore intalnite de medicii din ingrijirea medicala primara. Imbogatita cu liste si tabele esentiale, aceasta resursa ofera un memento instant pentru acele date clinice greu de retinut, insa vit..
  Fara TVA: 79,38 Lei 79,38 Lei 99,99 Lei
 • Greturile si varsaturile induse de chimioterapie
  Putine efecte secundare ale tratamentului pentru cancer sunt mai ingrijoratoare pentru pacient decat greata si varsaturile. Desi greturile si varsaturile cauzate de chimioterapie (GVIC) nu comporta risc vital, acestea sunt asociate cu o deteriorare semnificativa a calitatii vietii. GVIC pot avea ca ..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 34,90 Lei
 • Idei preconcepute (sau nu) despre sanatate
  "Jacques Belghiti, profesor de chirurgie digestiva, si Annette Vezin, ziarista, au conceput aceasta carte pentru a da . Autorii au abordat aproximativ 200 de subiecte, le-au trecut prin filtrul celor mai recente studii internationale si au oferit raspunsuri unor serii de probleme referitoare la corp..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 27,90 Lei
 • In cautarea memoriei
  Alzheimer a devenit o pandemie a epocii noastre, care afecteaza direct milioane de oameni din lumea intreaga si, indirect, familiile si prietenii acestora. Incepand cu 2016, a depasit bolile cardiovasculare ca principala cauza a decesului in Anglia si Tara Galilor. Pe fondul general al imbatranirii ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,00 Lei
 • Ingrijirea postcancer. Ghid complet pentru pacientii care au incheiat cu bine tratamentul oncologic
  Dupa experienta intensa si emotiile care insotesc operatia, tratamentul cu radiatii sau chimioterapia (ori toate trei), bolnavii de cancer raman adesea fara prea multe indrumari referitoare la pastrarea starii de sanatate dupa tratament. Ingrijirea postcancer este un ghid accesibil care umple acest ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 45,00 Lei
 • Lange. Medicina de familie. Manual de tratament si profilaxie in ambulatoriu
  Aceasta lucrare complexa, dar foarte usor de utilizat, prezinta cele mai frecvente cauze, probleme si boli intalnite de medicii de familie, internisti, pediatri, dar si de alti furnizori de asistenta medicala primara in ambulatoriu. NUME CARTE: Lange. Medicina de familie. Manual de tratament si prof..
  Fara TVA: 159,99 Lei 159,99 Lei 199,90 Lei
 • Masoterapie practica
  Masoterapie practica - Dr. Sabin IvanIn alcatuirea lucrarii de fata, dr. Sabin Ivan a tinut seama de o recomandare a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care, alarmata fiind de poluarea medicamentoasa, un nou flagel care ameninta omenirea, recomanda revalorificarea multor mijloace terapeutice traditi..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 18,00 Lei
 • Medicina lenta. Calea spre vindecare
  In perioada in care Victoria Sweet a lucrat ca medic, "serviciile de asistenta medicala" au inlocuit medicina, "furnizorii" au inceput sa se uite in laptop mai mult decat la pacientii lor si costurile au continuat sa creasca, intr-o cursa feroce pentru obtinerea eficientei. si totusi, acea solutie p..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 39,00 Lei
 • Nu lasa cancerul sa te invinga
  Sophie Sabbage avea 48 de ani, o casnicie fericita si o fetita de patru ani cind a fost diagnosticata cu cancer pulmonar in faza avansata. Dupa aceasta veste socanta a pornit intr-o calatorie extraordinara a reinventarii propriei persoane, care i-a schimbat viata. Sophie povesteste metodele pe care ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Practica medicala pentru studentii la medicina. Cazuri clinice
  Volumul de fata cuprinde o selectie extrem de relevanta si utila de cazuri clinice din diverse specialitati, care au ca prim autor un student. NUME CARTE: Practica medicala pentru studentii la medicina. Cazuri cliniceISBN: 9786065875203PRET EDITURA: 29.90AUTOR(i): Camelia Crisinta Diaconu, Mihnea-Al..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,90 Lei
 • Superalimente pentru supersanatate
  Un nou bestseller scris de Dr Sarah Brewer, dupa Traieste mai mult si arata mai tanar. Nutritia reprezinta prima linie de aparare impotriva bolilor - iar o dieta corecta si echilibrata poate preveni si combate foarte multe boli. Dr. Sarah Brewer ne sfatuieste ce sa mancam pentru a combate cincizeci ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 30,00 Lei
 • Tiroida si glandele suprarenale
  "O lucrare exceptionala care imbina stiinta, compasiunea si competenta clinica. Daca esti una dintre milioanele de femei care s-au saturat sa mai fie bolnave si obosite, cartea aceasta e pentru tine. Daca ai fost diagnosticata cu oboseala suprarenala, hipertiroidie sau tiroidita autoimuna, cartea ac..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 45,00 Lei
 • Vindecarea creierului
  Acest volum reprezinta un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experienta de trei decenii a doctorului Joseph Annibali in tratarea pacientilor care sufera din cauza suprasolicitarii si suprastimularii creierului.Unii oameni isi descriu creierul ca fiind "in haos"; altii au senzati..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,00 Lei