Carti de Alte limbi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ghid de conversatie roman-danez (editia a III-a, 2018)
  Ghidul de conversatie roman-danez constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii. Editia a III-a contine numeroase cuvinte si expresii noi, o prezentare a Danemarcei, informatii practice pentru cei care calatoresc..
  Fara TVA: 28,01 Lei 28,01 Lei 32,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-japonez (editia 2018)
  Ghidul de conversatie roman-japonez constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.formule uzuale - vremea - la cumparaturi - la restaurant - manifestari culturale - sport NUME CARTE: Ghid de conve..
  Fara TVA: 29,71 Lei 29,71 Lei 34,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-norvegian. Ed. a III a
  Ghidul de conversatie roman-norvegian constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.formule uzuale - vremea - la cumparaturi - la restaurant - manifestari culturale - sport NUME CARTE: Ghid de con..
  Fara TVA: 25,46 Lei 25,46 Lei 29,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-turc (editia 2018)
  Ghidul de conversatie roman-turc constituie un instrument deosebit de util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.formule uzuale - vremea - la cumparaturi - la restaurant - manifestari culturale - sport NUME CARTE: Ghid de conversatie ..
  Fara TVA: 25,46 Lei 25,46 Lei 29,95 Lei
 • Limba chineza. Simplu si eficient (Editia 2018)
  Dialoguri- 20 de texte care va familiarizeza cu limba vorbita moderna si cultura chineza- rubrici speciale de vocabular care va ajuta sa memorati cuvintele si expresiile din texte- 60 de activitati orale pentru a invata pronuntia sunetelor si cadenta frazelorGramatica- explicatii simple ilustrate cu..
  Fara TVA: 50,96 Lei 50,96 Lei 59,95 Lei
 • Manual de Greaca Biblica (ed. 2019)
  Include exercitii de gramatica greaca, dar si de traducere din Septuaginta si din Noul Testament.Aceasta carte a fost scrisa pentru si cu gandul la tine, care iubesti adevarul, pretuiesti libertatea si vrei sa fii cat mai aproape de Cuvantul lui Dumnezeu.Nimic din cuprinsul ei nu are alt scop decat ..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 49,99 Lei
 • ROMENCE'YI Tek Bas?na Ogren. Turkler Icin Dil Dersleri. Invata singur LIMBA ROMANA. Curs pentru vorbitorii de limba turca
  Romence'nin, Turkce'nin ait oldugu dil ailesinden farkli bir dil ailesine dahil olmasi, anadili Turkce olanlar?n basar?yla Romence ogrenmeleri icin as?lmayacak bir engel degildir. Iletisimde her iki dili ustaca kullanan, boylelikle de, gercekten de cift dilli olduklarini gosteren Dobrucali binlerce ..
  Fara TVA: 89,91 Lei 89,91 Lei 99,90 Lei
 • Rusa. Ghid de conversatie (ed. a III-a)
  Peste 8000 de cuvinte si expresii, pentru a comunica usor, oricand. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene.Propozitii simple in rusa vorbita azi, ca sa intelegi si sa te faci usor inteles. Un amplu capitol despre meniuri, ca sa poti comanda cea mai buna masa.Informa..
  Fara TVA: 26,01 Lei 26,01 Lei 28,90 Lei
 • Suedeza. Ghid de conversatie ed a II-a
  Tara unde frumusetea salbatica a naturii nordice intalneste stilul de viata modern, Suedia este una dintre destinatiile cele mai cautate de catre studenti, turisti si oameni de afaceri.Daca si dvs. va pregatiti sa vizitati aceasta tara, nu uitati sa luati in bagaj noul ghid de conversatie.Veti aprec..
  Fara TVA: 31,41 Lei 31,41 Lei 34,90 Lei