Carti de Istorie universala

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • China in zece cuvinte
  Bine-cunoscutul scriitor chinez Yu Hua, autor al bestsellerurilor in viata si Cronica unui negustor de sange, ne ofera, pornind de la zece cuvinte-cheie, o perspectiva curajoasa asupra Chinei din ultima jumatate de secol, de la Revolutia Culturala si cultul pentru presedintele Mao la protestele din ..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 37,00 Lei
 • CIA. Razboiul secret impotriva terorismului
  Cea mai importanta schimbare din istoria militara a Americii in ultimele doua decenii a fost implicarea in Afganistan, Irak si in teritorii in care marile armate nu isi pot desfasura fortele. SUA i-au anihilat dusmanii cu ajutorul dronelor si al trupelor antrenate pentru operatiuni speciale, al ucig..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 34,90 Lei
 • Cum a fost declarat razboiul din 1914
  Din Cuprins:? Aflu la Marele Premiu despre atentatul de la Sarajevo ? Consiliul austro-ungar din 19 iulie ? Vagi stiri despre ultimatumul austriac ? Parisul ne cheama ? Debarcare la Dunkerque ? Esecuri successive ale tentativelor de pace ? Pregatiri militare ale Germaniei ? Ultimatumul Germaniei cat..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • Homo Deus. Scurta istorie a viitorului
  Sapiens ne-a aratat de unde venim. Homo deus ne arata incotro ne indreptam.De-a lungul istoriei, omenirea s-a confruntat constant cu trei probleme cruciale: razboiul, foametea si molimele. In secolul XX, a reusit sa le rezolve in mare masura. Razboiul nu mai are aceeasi putere de distrugere: in prez..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,95 Lei
 • Marea istorie ilustrata a Romaniei si a republicii Moldova (precomanda)
  Aceasta este o istorie a unui singur po - por, dar si o istorie reunita a romanilor din cele doua state romanesti de azi, state care, din pacate, nu-i adapostesc nici ele pe toti romanii. Aceasta carte de istorie este insa menita sa invinga uitarea si sa conduca la frangerea risipirii noastre. Sa ne..
  Fara TVA: 179,99 Lei 179,99 Lei 199,90 Lei
 • O revoltata in Rusia bolsevica
  "Idealista, extremista si anarhista, Evghenia Iaroslavskaia-Markon a avut, se pare, un destin la inaltimea tragica a epocii sale. Acuzata de , a fost inchisa si executata in 1931 in lagarul de munca din insulele Solovetki, o parte a vastului (cum l-a denumit Soljenitin) care se va intinde incet, in..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 24,90 Lei