Carti de Sport

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia ciclismului
  "Anatomia ciclismului raspunde la intrebari fundamentale si complexe si iti ofera o varietate de alternative pentru a-ti imbunatati antrenamentul general si cel specific ciclismului."Connie Carpenter-Phinney, medaliata olimpica cu aur la cursele de soseaVezi de ce este nevoie ca sa-ti maximizezi put..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,00 Lei
 • Anatomia tenisului. Ghidul vostru ilustrat pentru rezistenta, viteza, putere si agilitate
  "In Anatomia tenisului, autorii reusesc sa explice intr-un stil foarte clar cum trebuie folosit un program echilibrat de forta si crestere a conditiei fizice. Cartea contine informatii practice pentru toate nivelurile si constituie un instrument pretios pentru imbunatatirea performantelor pe terenul..
  Fara TVA: 36,54 Lei 36,54 Lei 49,00 Lei
 • UEFA Euro 2016 France - Ghidul Oficial
  Cartea are licenta UEFA.Profile ale jucatorilorAnaliza detaliata a echipelorSchema desfasurarii turneuluiLocatia stadioanelorIstoria competitieiStatisticiFotografii din jocuriCea de-a 15-a editie a Campionatului European de Fotbal UEFA se va desfasura ntre 10 iunie si 10 iulie n Franta. Este prima e..
  Fara TVA: 51,99 Lei 51,99 Lei 73,40 Lei
 • Viata in salbaticie
  Ghidul esential pentru supravietuirea in salbaticie, de la expertul in supravietuire in conditii extreme Bear Grylls, dupa ani de experienta pe terenGhidul ilustrat cuprinde informatii despre metode si instrumente improvizate pentru a putea face orice:- Cum sa aprinzi focul fara chibrite- Cu ce plan..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 54,99 Lei