Carti de Carti de bucate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Mancaruri delicioase pentru toti
  Pentru ca schimbarile de temperatura ne afecteaza atat felul in care gatim, cat si ceea ce gatim, retetele din aceasta carte sunt ordonate dupa anotimpuri. Astfel, primavara veti putea pregati mancaruri care nu presupun prea mult timp petrecut in jurul aragazului: salate servite drept fel principal,..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 59,00 Lei
 • Praijturi de casa
  De ce... de casa?- Le preparam dupa nevoile si gusturile proprii;- Stim ce materiale folosim;- Timpul de pregatire este de la minute la ore; - Pot participa inclusiv musafirii; - Se pot consuma pe masura ce le preparam, in transe; - PFreparate dulci, sarate, amarui .... Pofta buna!!! NUME CARTE: Pra..
  Fara TVA: 6,99 Lei 6,99 Lei 9,00 Lei
 • Retete cu germeni si vlastari
  Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international. Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia fara foc, a publicat pana in prezent opt carti de specialitate: Retete vegane fara foc (care a castigat, in 2014, cel mai presti..
  Fara TVA: 36,99 Lei 36,99 Lei 59,00 Lei
 • Retete cu tocaturi
  De ce... Tocaturi? -se servesc la orice petrecere;-poti fi preparate din carne cu legume sau numai din legume;-sunt aspectuase, imbietoare, apetisante, bune, bune, bune....Pofta buna!!! NUME CARTE: Retete cu tocaturiISBN: 9737943842PRET EDITURA: 9.00AUTOR(i): Florentina Pavel, Daniela AndreiEDITURA:..
  Fara TVA: 6,99 Lei 6,99 Lei 9,00 Lei