Carti de Filosofie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cartea chakrelor
  Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor �i la un proces de con�tientizare de sine. Cartile din seria "OSHO" prezinta viziunea acestuia pr..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 29,90 Lei
 • Credinta unui om liber. Scrieri esentiale vol.1
  Putini filosofi au exercitat in filosofia contemporana o influenta mai profunda decat Bertrand Russell. Volumul intitulat Scrieri esentiale este o antologie cuprinzatoare a celor mai definitorii eseuri scrise de Russell intre 1903 si 1959. Publicata prima oara in 1961, aceasta remarcabila antologie ..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 37,90 Lei
 • Filosofia identitatii romanesti
  O abordare mai decomplexata a filosofiei romanesti, in evolutia ei istorica, mi-am dorit dintotdeauna, desi am inteles si eu, ceea ce stie oricine, ca o asemenea lucrare nu mai este posibila decat ca produs de echipa si ca trudnicie desfasurata pe parcursul mai multor decenii de eforturi conjugate...
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 33,60 Lei
 • Frumusetea va mantui lumea...Editia 2018
  Traim intr-o lume in care totul se schimba. Intr-o alergare epuizanta, omul ramine in urma timpului. Ne vom pierde in virtej? Intr-o incursiune de la Biblie la Faust, de la Antigona la miturile si iluziile omului contemporan, Ion Vianu cauta repere si re-medii. Unul este Frumusetea, despre care Dost..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,95 Lei
 • Pe bune - de tot rahatul
  Celebrul moralist Harry G. Frankfurt este profesor emerit de filozofie la Princeton University. In trecut a predat la Yale University, la Rockefeller University, la Oxford University si la Ohio State University.Bullshit, sau natura unui lucru recunoscut de toti, dar neinteles de nimeni. NUME CARTE: ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,90 Lei
 • Pierdut in traducere
  Mi s-a spus ca publicul meu tinta este foarte limitat - trebuie sa aiba minime cunostinte de engleza, sa inteleaga ce se intampla intr-o corporatie etc.Da, asa e! Nu mi-l imaginez pe Moromete citind "Pierdut la traducere" si sa ii mai si placa sau sa inteleaga. Ah, da! Si asta mi s-a spus, ca nu e f..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 38,00 Lei
 • POSIBILITATEA ALTRUISMULUI
  La fel cum exista conditii rationale despre gandire, la fel exista si conditii rationale despre actiune. Aceasta carte apara o intelegere a eticii si o intelegere asociata a naturii umane in care altruismul este o conditie rationala intrinseca a dorintei si actiunii. "Argumentul meu intentioneaza sa..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,90 Lei
 • Rationamentul logic
  Lucrarea vine in sprijinul candidatilor pentru concursul de admitere la INM si in magistratura, dar este utila pentru toti cei care doresc sa-si exerseze calitatile naturale ale mintii. Textul cuprinde rezolvari si explicatii pentru a doua proba de examen, Verificarea rationamentului logic, grila G1..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 59,00 Lei
 • Secretul secretelor
  Sursa enciclopedica de cunoastere si fundament al genului literar al "oglinzii principilor", Secretul secretelor este un schimb epistolar fictiv intre Aristotel si Alexandru cel Mare care a transmis culturii arabe, ebraice si latine medievale cunostinte de medicina, filosofie politica, arta militara..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei
 • Un rasism imaginar
  Exista indeajuns de multe rasisme adevarate ca sa mai inventam si unele imaginare. De treizeci si cinci de ani, termenul de "islamo�fobie" a anihilat orice discurs critic despre islam. Scopul lui dublu este de a-i reduce la tacere pe occidentali si de a-i descalifica pe musulmanii reformatori. O mar..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei