Carti de Filologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Creatia: un apel pentru salvarea vietii pe Pamant
  In aceasta opera plina de pasiune, E. O. Wilson, biolog de renume mondial si castigator al premiului Pulitzer (pentru cartea Despre natura umana), propune un parteneriat istoric intre oameni de stiinta si lideri religiosi in vederea conservarii biodiversitatii amenintate a Pamantului. Pamantul nostr..
  Fara TVA: 23,40 Lei 23,40 Lei 26,00 Lei
 • Cum sa salvam media. Capitalism, finantare participativa si democratie
  Media se afla in criza. Nu numai presa scrisa, ci intregul lant de producere a informatiei. Confruntate cu o concurenta crescanda si cu o scadere inexorabila a veniturilor din publicitate, ziarele, posturile de radio, televiziunile, website-urile de stiri sunt, toate, in cautarea unui nou model. Car..
  Fara TVA: 19,20 Lei 19,20 Lei 22,86 Lei
 • Destramarea curcubeului - stiinta, iluzie si fascinatie
  Am putea spune oare ca Newton a "destramat curcubeul", reducandu-l la culorile sale prismatice, dupa cum sustinea Keats? Cu alte cuvinte, a sfaramat el frumusetea? Departe de asa ceva, afirma renumitul om de stiinta Richard Dawkins; "destramarea" prilejuita de cercetarea lui Newton este cheia unei m..
  Fara TVA: 36,90 Lei 36,90 Lei 41,00 Lei
 • Oare materia este totul? Eseuri despre raportul omului cu lumea materiala
  Volumul de fata cuprinde o serie de eseuri care sintetizeaza gandirea lui Alan Watts cu privire la extraordinar de actuala tema a raportului omului cu lumea materiala. Ideea de baza care strabate aceasta carte este ca omul civilizat confunda simbolul cu realitatea, modul sau de a descrie si de a mas..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei