Carti de Science Fiction

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Axa
  Un SF cu probleme de natura morala si ritm de thrillerContinuare a romanului Turbionin care omenirea asista la stingerea stelelor -, Axa ne duce pe o planeta construita de misteriosii Ipotetici pentru a salva specia umana, conectata cu Pamantul printr-o Arcada de sute de kilometri deasupra Oceanului..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,99 Lei
 • Expanse #2. Razboiul lui Caliban
  Al doilea volum al seriei "The Expanse"Este un sistem complex simplu. Pentru ca-i simplu, este supus efectului de cascada, iar pentru ca-i complex, nu se poate anticipa ce se va prabusi. Si nici cum anume. este imposibil de computerizat.Sistemul solar este la un pas de izbucnirea unui razboi interpl..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 42,00 Lei
 • Helliconia 1. Primavara
  Credeti ca traiti in centrul universului. Eu spun ca traim in centrul unei ferme. Pozitia noastra este atat de neinsemnata, incat nici nu va puteti da seama de realitate.Sub cei doi sori ai Helliconiei, o planeta indepartata, dar foarte asemanatoare cu Terra, trecerea lenta a anotimpurilor reglement..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 42,00 Lei
 • Imparatul Gheturilor
  "La mai bine de un deceniu de la aparitie, romanul Imparatul Gheturilor (castigator al Premiului Vladimir Colin in 2008) redevine in sfarsit disponibil iubitorilor de science fiction intr-o editie revizuita si adaugita.Intr-un viitor indepartat, Pamantul trece printr-o noua glaciatiune, iar supravie..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 40,00 Lei
 • Imperiul I: O piatra de cer
  Un singur pas il duce pe Joseph Schwartz dintr-un timp in altul, din 1949 in perioada primului Imperiu Galactic. Se afla tot pe Pamant, insa planeta e de nerecunoscut. Radioactivitatea a saracit solul si, pentru a economisi resursele, oamenii sunt eutanasiati la varsta de saizeci de ani. Pamantul es..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,00 Lei
 • Lumea inelara
  Semenii mei au plecat in directia Norilor lui Magellan, dar unii dintre noi am ramas, in cazul in care migratia papusarilor ar intampina vreun obstacol. Acum a intampinat.Megastructura descoperita de specia extraterestra a papusarilor intr-un colt inca neexplorat al universului se dovedeste a fi un ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 34,00 Lei
 • Marea regresie : De ce traim un moment istoric
  „Cand o ordine mondiala se prabuseste, atunci lumea incepe sa se gandeasca la ea.“ Ulrich Beck, 2011 „Aceasta carte isi propune sa preia discutia despre globalizare din anii ‘90 ai secolului trecut si s-o duca mai departe. Cercetatori si intelectuali publici isi exprima aici parerea asupra unor intr..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,00 Lei
 • Povestea lui Zoe (seria razboiul batranilor, partea a IV-a)
  Al patrulea volum din seria RAZBOIUL BATRANILOR.Roman nominalizat la premiile Hugo si Norton."Palpitant si original, trist si verosimil. Ca romanul Infanteria stelara, dar fara filozofari."Cory DoctorowLa numai 16 ani, Zo� Boutin-Perry este o legenda sacra pentru o specie de extraterestri si pion in..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,99 Lei
 • Prea multi zei pentru un desert
  „Ce ai face daca ai afla ca un lucru pe care il folosesti ca atare provine dintr-o fiinta umana, ba mai mult, are constiinta si simte, ca ar putea fi un apropiat sau cineva despre care ai auzit, sau pur si simplu te-ai indragosti de el?” „Doina Roman este un exemplu clar de autor roman care reuseste..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Rendez-vous cu Rama
  Un roman despre fascinatia si spaima provocate de enigmele cu care se va confrunta omul in infinitatea spatiului.Un obiect cilindric, de dimensiuni gigantice, patrunde in sistemul solar. Grupul de exploratori umani care il intercepteaza si incearca sa elucideze misterul ramane perplex in fata descop..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 33,99 Lei
 • Silozul. Generatiile
  "Acest roman confirma ca seria Silozul este o capodopera moderna."Sunday ExpressSecretele si minciunile au stat la baza societatii din Siloz. Asta, pana cand cineva a descoperit adevarul. Jules stie ce au creat predecesorii ei si ca ei sunt de vina pentru viata lor de acum. Dar are prea putini susti..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 44,99 Lei
 • Silozul. Inceputurile
  "Inspaimantator, fascinant si misterios. Iata de ce povestea captiveaza cititorii asa de repede."The GuardianIn mai putin de cincizeci de ani, lumea se va schimba. Se dezvolta primii naniti, roboti medicinali mai mici decat celulele umane care pot diagnostica si repara si care se pot reproduce. In a..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,99 Lei
 • Statia centrala
  �Daca vrei sa stii cum va arata SF-ul in deceniul urmator, cartea asta e pentru tine.�Gardner Dozois John W. Campbell Memorial AwardCea mai buna carte SF&F The GuardianNominalizat la Premiul Arthur C. ClarkePe lista scurta pentru Cel mai bun roman la British Science Fiction AwardStatia Centrala este..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 34,99 Lei
 • Turbion
  O combinatie electrizanta intre spectacolul cosmic al stingerii stelelor si spectacolul oamenilor in pragul apocalipsei Intr-o noapte de octombrie, Tyler Dupree impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Jason si Diane Lawton, asista la disparitia subita a stelelor. Curand, oamenii isi dau seama ca P..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 49,99 Lei
 • Vortex
  Un pelerinaj care duce omenirea pana la capatul universuluiTurk Findley, protagonistul din partea a doua a seriei, Axa, ajunge intr-un viitor indepartat gratie unor entitati misterioase si descopera ca umanitatea a populat un lant de planete legate intre ele. Pamantul e pe moarte. Turk si prietenul ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,99 Lei