Carti de Science Fiction

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Axa
  Un SF cu probleme de natura morala si ritm de thrillerContinuare a romanului Turbionin care omenirea asista la stingerea stelelor -, Axa ne duce pe o planeta construita de misteriosii Ipotetici pentru a salva specia umana, conectata cu Pamantul printr-o Arcada de sute de kilometri deasupra Oceanului..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,99 Lei
 • Copii Timpului
  "Cea mai inteligenta imagine a evolutiei civilizatiei umane pe care o veti descoperi vreodata intr-un roman."Peter F. HamiltonUltimii supravietuitori ai Pamantului au scapat cu greu din lumea lor muribunda si cauta supravietuirea printre stele. Pe urmele unor stramosi indepartati, descopera o adevar..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 50,00 Lei
 • Imperiul I: O piatra de cer
  Un singur pas il duce pe Joseph Schwartz dintr-un timp in altul, din 1949 in perioada primului Imperiu Galactic. Se afla tot pe Pamant, insa planeta e de nerecunoscut. Radioactivitatea a saracit solul si, pentru a economisi resursele, oamenii sunt eutanasiati la varsta de saizeci de ani. Pamantul es..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,00 Lei
 • Imperiul II: Praf de stele
  Biron Farrell, un tanar naiv, descopera ca in camera sa a fost plasata o bomba. Va afla apoi ca tatal lui, respectatul Fermier de Widemos, a fost ucis. Revoltat, incearca sa afle adevarul si se trezeste implicat in itele unor complicate intrigi politice, mistere si afaceri de spionaj. Ajuns in spati..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,00 Lei
 • Imperiul III: Curentii spatiului
  Planeta Florina, binecuvantata cu o primavara eterna, este sursa kyrtului atat de ravnit de puternicii lorzi ai Sarkului. Florinienii produc fara incetare pretiosul material care le aduce prosperitate stapanilor de pe cealalta planeta, dar sunt aproape complet lipsiti de drepturi. Razvratirea este d..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,00 Lei
 • Lumea inelara
  Semenii mei au plecat in directia Norilor lui Magellan, dar unii dintre noi am ramas, in cazul in care migratia papusarilor ar intampina vreun obstacol. Acum a intampinat.Megastructura descoperita de specia extraterestra a papusarilor intr-un colt inca neexplorat al universului se dovedeste a fi un ..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,00 Lei
 • Prea multi zei pentru un desert
  „Ce ai face daca ai afla ca un lucru pe care il folosesti ca atare provine dintr-o fiinta umana, ba mai mult, are constiinta si simte, ca ar putea fi un apropiat sau cineva despre care ai auzit, sau pur si simplu te-ai indragosti de el?” „Doina Roman este un exemplu clar de autor roman care reuseste..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Ready Player One. Ed 2018
  O LUME INTREAGA ESTE IN JOC.O MISIUNE PENTRU PREMIUL CEL MARE.ESTI PREGATIT?In 2045, lumea noastra nu este locul in care ai vrea sa traiesti. Singurele momente cand Wade Watts se simte in viata sunt cand evadeaza in OASIS, o utopie virtuala vasta, unde aproape toti oamenii isi petrec zilele.Cand exc..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 40,00 Lei
 • Silozul. Generatiile
  "Acest roman confirma ca seria Silozul este o capodopera moderna."Sunday ExpressSecretele si minciunile au stat la baza societatii din Siloz. Asta, pana cand cineva a descoperit adevarul. Jules stie ce au creat predecesorii ei si ca ei sunt de vina pentru viata lor de acum. Dar are prea putini susti..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 44,99 Lei
 • Silozul. Inceputurile
  "Inspaimantator, fascinant si misterios. Iata de ce povestea captiveaza cititorii asa de repede."The GuardianIn mai putin de cincizeci de ani, lumea se va schimba. Se dezvolta primii naniti, roboti medicinali mai mici decat celulele umane care pot diagnostica si repara si care se pot reproduce. In a..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 39,99 Lei
 • Statia centrala
  �Daca vrei sa stii cum va arata SF-ul in deceniul urmator, cartea asta e pentru tine.�Gardner Dozois John W. Campbell Memorial AwardCea mai buna carte SF&F The GuardianNominalizat la Premiul Arthur C. ClarkePe lista scurta pentru Cel mai bun roman la British Science Fiction AwardStatia Centrala este..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 34,99 Lei
 • Turbion
  O combinatie electrizanta intre spectacolul cosmic al stingerii stelelor si spectacolul oamenilor in pragul apocalipsei Intr-o noapte de octombrie, Tyler Dupree impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Jason si Diane Lawton, asista la disparitia subita a stelelor. Curand, oamenii isi dau seama ca P..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,99 Lei
 • Vortex
  Un pelerinaj care duce omenirea pana la capatul universuluiTurk Findley, protagonistul din partea a doua a seriei, Axa, ajunge intr-un viitor indepartat gratie unor entitati misterioase si descopera ca umanitatea a populat un lant de planete legate intre ele. Pamantul e pe moarte. Turk si prietenul ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,99 Lei