Carti de Science Fiction

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Imperiul I: O piatra de cer
  Un singur pas il duce pe Joseph Schwartz dintr-un timp in altul, din 1949 in perioada primului Imperiu Galactic. Se afla tot pe Pamant, insa planeta e de nerecunoscut. Radioactivitatea a saracit solul si, pentru a economisi resursele, oamenii sunt eutanasiati la varsta de saizeci de ani. Pamantul es..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Imperiul II: Praf de stele
  Biron Farrell, un tanar naiv, descopera ca in camera sa a fost plasata o bomba. Va afla apoi ca tatal lui, respectatul Fermier de Widemos, a fost ucis. Revoltat, incearca sa afle adevarul si se trezeste implicat in itele unor complicate intrigi politice, mistere si afaceri de spionaj. Ajuns in spati..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Imperiul III: Curentii spatiului
  Planeta Florina, binecuvantata cu o primavara eterna, este sursa kyrtului atat de ravnit de puternicii lorzi ai Sarkului. Florinienii produc fara incetare pretiosul material care le aduce prosperitate stapanilor de pe cealalta planeta, dar sunt aproape complet lipsiti de drepturi. Razvratirea este d..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Marea regresie : De ce traim un moment istoric
  „Cand o ordine mondiala se prabuseste, atunci lumea incepe sa se gandeasca la ea.“ Ulrich Beck, 2011 „Aceasta carte isi propune sa preia discutia despre globalizare din anii ‘90 ai secolului trecut si s-o duca mai departe. Cercetatori si intelectuali publici isi exprima aici parerea asupra unor intr..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Prea multi zei pentru un desert
  „Ce ai face daca ai afla ca un lucru pe care il folosesti ca atare provine dintr-o fiinta umana, ba mai mult, are constiinta si simte, ca ar putea fi un apropiat sau cineva despre care ai auzit, sau pur si simplu te-ai indragosti de el?” „Doina Roman este un exemplu clar de autor roman care reuseste..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Statia centrala
  �Daca vrei sa stii cum va arata SF-ul in deceniul urmator, cartea asta e pentru tine.�Gardner Dozois John W. Campbell Memorial AwardCea mai buna carte SF&F The GuardianNominalizat la Premiul Arthur C. ClarkePe lista scurta pentru Cel mai bun roman la British Science Fiction AwardStatia Centrala este..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 34,99 Lei