Carti de Publicistica, eseu

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Antonio Gramsci. Caietul 22.
  Antonio Gramsci este, dupa Niccolo Machiavelli, al doilea mare ganditor politic italian publicat si tradus in Italia si in strainatate. Gramscianismul reprezinta un fenomen cultural recunoscut la nivel mondial, ce se regaseste in tari ca Marea Britanie, SUA, India sau America Latina.Silvio Suppa: "A..
  Fara TVA: 25,00 Lei 25,00 Lei 25,00 Lei
 • Cum sa nu faci un partid politic
  Iata un ghid practic despre greselile pe care tinerii politicieni romani de astazi le tot repeta, in ciuda bunelor intentii de la care pornesc in construirea unui partid altfel! Aceasta carte este o premiera in cadrul editurii Vremea, sub aspectul temei abordate � istoria pe care o construim noi, ce..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,00 Lei
 • Domnu-i domn si lerui ler. Proze. Convorbiri. La arderea manuscriselor...
  La prima vedere, titlul acestui volum, Domnu-i domn si lerui ler, poate lasa impresia unei carti de colinde. Nu ar fi rau si nici de mirare... Insa nu e o carte de colinde, ci de proza, asa cum arata, detaliind, subtitlul. Si totusi... adie in pretutindenea ei vibratia unei stele din noaptea Craciun..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Marsul asupra Europei
  Volumul reuneste opiniile diverse si argumentate ale unor redutabili specialisti in stiinte sociale si politice si ale unor cunoscuti jurnalisti pe tema crizei europene declansate de cel mai mare fenomen imigrationist al secolului, precum si a marilor erori pe care liderii politici le-au facut in ge..
  Fara TVA: 35,00 Lei 35,00 Lei 35,00 Lei
 • Vremea intrebarilor (editia a II-a, de buzunar)
  In articolele reunite in acest volum, publicate intre 1990 si 1994, Octavian Paler rememoreaza o serie de evenimente care au marcat istoria romaneasca de dupa decembrie �89. Fara sa faca analiza politica sau sa emita judecati si clasificari definitive, autorul incearca sa raspunda unor intrebari car..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei