Carti de Publicistica, eseu

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Crestinii in lumea islamica, de la mahomed pana in prezent
  �Un volum cu un titlu atat de pretentios si complex precum Crestinii in lumea islamica as fi scris, in orice caz, abia peste cativa ani, dar prieteni crestini si musulmani din Orient au insistat sa-l scriu acum. [�] Fundamentul real al cartii il constituie o privire asupra istoriei si asupra prezent..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,99 Lei
 • Cum sa nu faci un partid politic
  Iata un ghid practic despre greselile pe care tinerii politicieni romani de astazi le tot repeta, in ciuda bunelor intentii de la care pornesc in construirea unui partid altfel! Aceasta carte este o premiera in cadrul editurii Vremea, sub aspectul temei abordate � istoria pe care o construim noi, ce..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,00 Lei
 • Domnu-i domn si lerui ler. Proze. Convorbiri. La arderea manuscriselor...
  La prima vedere, titlul acestui volum, Domnu-i domn si lerui ler, poate lasa impresia unei carti de colinde. Nu ar fi rau si nici de mirare... Insa nu e o carte de colinde, ci de proza, asa cum arata, detaliind, subtitlul. Si totusi... adie in pretutindenea ei vibratia unei stele din noaptea Craciun..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Vremea intrebarilor (editia a II-a, de buzunar)
  In articolele reunite in acest volum, publicate intre 1990 si 1994, Octavian Paler rememoreaza o serie de evenimente care au marcat istoria romaneasca de dupa decembrie �89. Fara sa faca analiza politica sau sa emita judecati si clasificari definitive, autorul incearca sa raspunda unor intrebari car..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei