Carti de Publicistica, eseu

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Antonio Gramsci. Caietul 22.
  Antonio Gramsci este, dupa Niccolo Machiavelli, al doilea mare ganditor politic italian publicat si tradus in Italia si in strainatate. Gramscianismul reprezinta un fenomen cultural recunoscut la nivel mondial, ce se regaseste in tari ca Marea Britanie, SUA, India sau America Latina.Silvio Suppa: "A..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Carte de identitate
  Jurnalista Sanda Nicola arata cum lipsa asumarii propriei identitati si nerecunoasterea traumelor ne impiedica sa ne atingem potentialul individual, comunitar si national. Cartea este o colectie de relatari despre fricile si complexele unei tinere femei care isi depaseste conditia, dar nu e pregatit..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 35,00 Lei
 • Crestinii in lumea islamica, de la mahomed pana in prezent
  �Un volum cu un titlu atat de pretentios si complex precum Crestinii in lumea islamica as fi scris, in orice caz, abia peste cativa ani, dar prieteni crestini si musulmani din Orient au insistat sa-l scriu acum. [�] Fundamentul real al cartii il constituie o privire asupra istoriei si asupra prezent..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 49,99 Lei
 • Cum sa nu faci un partid politic
  Iata un ghid practic despre greselile pe care tinerii politicieni romani de astazi le tot repeta, in ciuda bunelor intentii de la care pornesc in construirea unui partid altfel! Aceasta carte este o premiera in cadrul editurii Vremea, sub aspectul temei abordate � istoria pe care o construim noi, ce..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,00 Lei
 • Cum sa nu faci un partid politic
  Iata un ghid practic despre greselile pe care tinerii politicieni romani de astazi le tot repeta, in ciuda bunelor intentii de la care pornesc in construirea unui partid altfel! Aceasta carte este o premiera in cadrul editurii Vremea, sub aspectul temei abordate � istoria pe care o construim noi, ce..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,00 Lei
 • Domnu-i domn si lerui ler. Proze. Convorbiri. La arderea manuscriselor...
  La prima vedere, titlul acestui volum, Domnu-i domn si lerui ler, poate lasa impresia unei carti de colinde. Nu ar fi rau si nici de mirare... Insa nu e o carte de colinde, ci de proza, asa cum arata, detaliind, subtitlul. Si totusi... adie in pretutindenea ei vibratia unei stele din noaptea Craciun..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Marsul asupra Europei
  Volumul reuneste opiniile diverse si argumentate ale unor redutabili specialisti in stiinte sociale si politice si ale unor cunoscuti jurnalisti pe tema crizei europene declansate de cel mai mare fenomen imigrationist al secolului, precum si a marilor erori pe care liderii politici le-au facut in ge..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Parlamentul in pribegie(1916-1918):amintiri, note si impresii
  Editie ingrijita, studiu introductiv si note de Daniel Cain"In anii 1917–1918, statalitatea Romaniei atarna de un fir de par. In plan militar, tara, atat cat a mai ramas din ea, este amenintata cu anihilarea in fata Puterilor Centrale. In plan social, bolsevismul adus de aliatii rusi ameninta sa cup..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Publicistica literara
  A-l descoperi pe gazetarul Eminescu inseamna a trece peste cateva obstacole nevazute. Mai intai, faima sa de poet, care ne ispiteste sa credem ca tot ce a avut de spus a scris doar in vers. Apoi, varietatea deconcertanta a textelor publicistice, care-l descumpaneste pe cititorul de azi, parandu-i-se..
  Fara TVA: 48,99 Lei 48,99 Lei 54,00 Lei
 • Vremea intrebarilor (editia a II-a, de buzunar)
  In articolele reunite in acest volum, publicate intre 1990 si 1994, Octavian Paler rememoreaza o serie de evenimente care au marcat istoria romaneasca de dupa decembrie �89. Fara sa faca analiza politica sau sa emita judecati si clasificari definitive, autorul incearca sa raspunda unor intrebari car..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei