Carti de Poezie, teatru

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bautorul de ceata
  "Am inceput sa scriu pentru ca asa am simtit chemarea. E la fel ca preotia: devii pastor de suflete pentru ca ai trimitere de sus, de la Tata. Asa s-a croit si destinul meu. Probabil ca obarsia mea falticeneana e de vina. In acest loc binecuvantat am crescut si am primit educatie. Scolile, dascalii,..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 20,00 Lei
 • De ce pisicile n-au coada. Antologie de limericks
  Semneaza: Cosmina Morosan, Andrei D�sa, Antonela Vulpe, Valentina Chirita, Vasile Leac, Cristina Ispas, Mitos Micleusanu, Lavinia Braniste, Dan Sociu, Constantin Acosmei, Sebastian Big, Sorin Ghergut. NUME CARTE: De ce pisicile n-au coada. Antologie de limericksISBN: 9786067105100PRET EDITURA: 29.00..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • Haz de hazard
  In certificatul de adoptie al copilului in varsta de zece ani, Haz De Hazard, este mentionat urmatorul fapt:Maldoror adopta un copil care rade si plange in acelasi timp, iar Maldororiana poarta doliu colorat (Maldororiana, partea a doua). Despre copilaria sa, Haz De Hazard isi aminteste ca uneori ga..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 20,00 Lei
 • Solitudinea e tara mea
  Un limbaj poetic direct, cu mesaje clare, neinvaluite in valurile dense ale figurilor de stil. Totul insa aureolat de o feminitate sensibila."Nicoleta Popa scrie pentru ca nu poate altfel. Si o face in regimul urgentei, fara brizbrizuri, fara menajamente, fara sa-i pese prea mult de ce zic cei din j..
  Fara TVA: 12,00 Lei 12,00 Lei 12,00 Lei
 • Vi
  Prenumele meu, Bao Vi, exprima dorinta parintilor mei de �a o proteja pe cea mai mica�. Conform unei traduceri literale, eu sunt �Mititica scumpa�. Ca si majoritatea vietnamezilor, eu n-am stiut sa intruchipez imaginea evocata de numele meu. Adesea, fetele care poarta numele de �Alba� (B?ch) sau �Za..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,00 Lei