Carti de Poezie, teatru

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bautorul de ceata
  "Am inceput sa scriu pentru ca asa am simtit chemarea. E la fel ca preotia: devii pastor de suflete pentru ca ai trimitere de sus, de la Tata. Asa s-a croit si destinul meu. Probabil ca obarsia mea falticeneana e de vina. In acest loc binecuvantat am crescut si am primit educatie. Scolile, dascalii,..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • De ce pisicile n-au coada. Antologie de limericks
  Semneaza: Cosmina Morosan, Andrei D�sa, Antonela Vulpe, Valentina Chirita, Vasile Leac, Cristina Ispas, Mitos Micleusanu, Lavinia Braniste, Dan Sociu, Constantin Acosmei, Sebastian Big, Sorin Ghergut. NUME CARTE: De ce pisicile n-au coada. Antologie de limericksISBN: 9786067105100PRET EDITURA: 29.00..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,00 Lei
 • Haz de hazard
  In certificatul de adoptie al copilului in varsta de zece ani, Haz De Hazard, este mentionat urmatorul fapt:Maldoror adopta un copil care rade si plange in acelasi timp, iar Maldororiana poarta doliu colorat (Maldororiana, partea a doua). Despre copilaria sa, Haz De Hazard isi aminteste ca uneori ga..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Piciorul ti-l ating in umbra si alte poeme inedite
  "Piciorul ti-l ating in umbra este o carte-eveniment, nu doar pentru fanii, oricum numerosi, ai lui Pablo Neruda, ci pentru toti amatorii de premiere literare si istorie vie. Volumul contine o colectie de texte inedite ale acestui important poet-cult, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura (19..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 34,90 Lei
 • Poezii - Goga
  O infernala combustie interna a unei lumi mistuite de suferinta se revela intr-o viziune plutonica, scrutatoare de abisuri, unind reveriile htoniene ale vointei (razbunare, revolta, vizio-narism), nazuinta eliberarii de sub tirania noptii (mesianismul), cu turbulenta vulcanica a apei violente si put..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Tu, inainte de toate - Antologia poeziei contemporane de dragoste
  53 de poeme de dragoste, proaspete si actuale, scrise de Radu Andriescu, Serban Axinte, Catalina Balan, Lavinia Balulescu, Dana Banu, Ilinca Bernea, Ruxandra Cesereanu, Rita Chirian, Marius Chivu, Dan Ciupureanu, Teodora Coman, Cristian Cotarcea, Sorin Despot, Anastasia Gavrilovici, Diana Geacar, Ir..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Vi
  Prenumele meu, Bao Vi, exprima dorinta parintilor mei de �a o proteja pe cea mai mica�. Conform unei traduceri literale, eu sunt �Mititica scumpa�. Ca si majoritatea vietnamezilor, eu n-am stiut sa intruchipez imaginea evocata de numele meu. Adesea, fetele care poarta numele de �Alba� (B?ch) sau �Za..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,00 Lei