Carti de Poezie, teatru

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bautorul de ceata
  "Am inceput sa scriu pentru ca asa am simtit chemarea. E la fel ca preotia: devii pastor de suflete pentru ca ai trimitere de sus, de la Tata. Asa s-a croit si destinul meu. Probabil ca obarsia mea falticeneana e de vina. In acest loc binecuvantat am crescut si am primit educatie. Scolile, dascalii,..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 20,00 Lei
 • De ce pisicile n-au coada. Antologie de limericks
  Semneaza: Cosmina Morosan, Andrei D�sa, Antonela Vulpe, Valentina Chirita, Vasile Leac, Cristina Ispas, Mitos Micleusanu, Lavinia Braniste, Dan Sociu, Constantin Acosmei, Sebastian Big, Sorin Ghergut. NUME CARTE: De ce pisicile n-au coada. Antologie de limericksISBN: 9786067105100PRET EDITURA: 29.00..
  Fara TVA: 26,10 Lei 26,10 Lei 29,00 Lei
 • Focul rece si alte poesii
  Vasile Dan s-a nascut in 8 mai 1848, in comuna Chetani, judetul Mures, unde termina scoala gimnaziala. Studiile liceale le-a urmat la Cluj la Liceul"George Baritiu", iar facultatea de Filologie, romana-engleza, la Oradea (1969-1972). A fost profesor de limba si literatura romana, redactor al reviste..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 25,00 Lei
 • Haz de hazard
  In certificatul de adoptie al copilului in varsta de zece ani, Haz De Hazard, este mentionat urmatorul fapt:Maldoror adopta un copil care rade si plange in acelasi timp, iar Maldororiana poarta doliu colorat (Maldororiana, partea a doua). Despre copilaria sa, Haz De Hazard isi aminteste ca uneori ga..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 20,00 Lei
 • Imnul frumoasei Olivetti
  Ioan Barb porneste mai de fiecare data de la acel memento al realului impus ca prag de Camil Petrescu si se lasa dus apoi de un trend parabolic al imaginarului. Pe liniile mai active ale acestuia ajunge ba la o poezie cu priza la concretul cotidian (sau anamnetic), ba la o poezie ce se pierde in rit..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 25,00 Lei
 • Piciorul ti-l ating in umbra si alte poeme inedite
  "Piciorul ti-l ating in umbra este o carte-eveniment, nu doar pentru fanii, oricum numerosi, ai lui Pablo Neruda, ci pentru toti amatorii de premiere literare si istorie vie. Volumul contine o colectie de texte inedite ale acestui important poet-cult, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura (19..
  Fara TVA: 31,41 Lei 31,41 Lei 34,90 Lei
 • Poezii - Goga
  O infernala combustie interna a unei lumi mistuite de suferinta se revela intr-o viziune plutonica, scrutatoare de abisuri, unind reveriile htoniene ale vointei (razbunare, revolta, vizio-narism), nazuinta eliberarii de sub tirania noptii (mesianismul), cu turbulenta vulcanica a apei violente si put..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Portalul iubirii
  Un nou volum de poezii al Gabrielei Aronovici, o continuare fireasca a titlurilor deja cunoscute - "Iubire cuantica", "Dor cuantica", "Dorinta cuantica" - "Portalul iubiri" cuprinde poezii de dragoste inspirate de conceptul sufletului pereche. Iubirea nu cunoaste limite de timp, de spatiu, supravie..
  Fara TVA: 15,30 Lei 15,30 Lei 18,00 Lei
 • Solitudinea e tara mea
  Un limbaj poetic direct, cu mesaje clare, neinvaluite in valurile dense ale figurilor de stil. Totul insa aureolat de o feminitate sensibila."Nicoleta Popa scrie pentru ca nu poate altfel. Si o face in regimul urgentei, fara brizbrizuri, fara menajamente, fara sa-i pese prea mult de ce zic cei din j..
  Fara TVA: 12,00 Lei 12,00 Lei 12,00 Lei
 • Vi
  Prenumele meu, Bao Vi, exprima dorinta parintilor mei de �a o proteja pe cea mai mica�. Conform unei traduceri literale, eu sunt �Mititica scumpa�. Ca si majoritatea vietnamezilor, eu n-am stiut sa intruchipez imaginea evocata de numele meu. Adesea, fetele care poarta numele de �Alba� (B?ch) sau �Za..
  Fara TVA: 19,55 Lei 19,55 Lei 23,00 Lei