Carti de Literatura romana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Adam si Eva
  Adam si Eva � sapte povesti, aceeasi dragoste. Doua inimi se cauta de-a lungul istoriei, din adancurile milenare ale civilizatiei si pana in perioada moderna. Alte situatii, alte decoruri, acelasi barbat, aceeasi femeie, tinzand spre contopire si perfectiune. O carte care se citeste cu pasiune, fara..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Batrana canapea albastra si alte povestiri
  O batrana canapea albastra e furata de niste hoti din vecini; chibutul de la sinagoga trece printr-o criza de whisky fara precedent; un unchi aventurier si hatru le lasa rudelor agasante un testament plin de farse - toate acestea si multe alte situatii hilare intr-o excelenta colectie de povestiri c..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 18,00 Lei
 • Ciocoii vechi si noi
  Dezamagit de oameni, decide sa abandoneze civilizatia, raspunzand chemarii salbaticiei. NUME CARTE: Ciocoii vechi si noiISBN: A461MPRET EDITURA: 15.00AUTOR(i): Nicolae FilimonEDITURA: MinervaDATA APARITIEI: Ianuarie 2018DATA PUBLICARE: 2018..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Comisarul Corcodusa
  O scriere greu de incadrat in genuri literare, un policier umoristic absurd, neoavangardist, in cinci episoade, despre un justitiar autohton, ce "rezolva" cazuri in diverse colturi ale lumii: Italia (Dragoste si corcoduse la Palermo, Fiica lui Corcodusa), Franta (Filiera durerii), Arabia (Mecca) si ..
  Fara TVA: 19,00 Lei 19,00 Lei 19,00 Lei
 • Despre lucruri mici si mari
  Proza scurta surprinzand, ca intr-o serie de instagrame, momente din viata unor personaje care traiesc intr-o lume recognoscibila, dar unde obisnuitul gliseaza nebanuit intr-un univers crepuscular, mai putin comprehensibil.Angrenati in evenimentele repetitive ale existentei, protagonistii incearca, ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,00 Lei
 • Domnul Pulcinel. O poveste a Reginei Elisabeta a Romaniei. Cu ilustratii.
  O minunata poveste de copii, cu ilustratii, transmisa peste generatii de insasi Regina Elisabeta a Romaniei, sub pseudonimul Carmen Sylva.Domnul Pulcinel este o papusa de lemn, cu sfori, facuta pentru a fi pe placul unui copil-stapan. Pulcinel trece din universul atelierului de papusi in universul u..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,00 Lei
 • Fara simturi
  Eliott Gast e un tip care apreciaza si se bucura de cele mai rafinate lucruri pe care i le ofera viata – delicatese, vinuri excelente, confort, muzica buna. Asta pana intr-o zi cand e luat ostatic in Bruxelles de catre o grupare de teroristi cu viziuni anti-globalizare. Este tinut prizonier timp de ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Iluzoria vulpe a fericirii
  Un excelent roman despre "durerea distilata in esente tari", despre dorul propriei regasiri in si alaturi de ceilalti. Cele sase personaje centrale isi joaca destinele la ruleta, iar firul rosu care le leaga il constituie esecul si degradarea perpetua. NUME CARTE: Iluzoria vulpe a fericiriiISBN: 978..
  Fara TVA: 22,00 Lei 22,00 Lei 22,00 Lei
 • Iocan. Revista de proza scurta. Nr 5
  Iocan 5 revine in forta cu un remediu eficient pentru lipsa de inspiratia.18 povestiri numai bune de citit in tihna sau de umplut golurile temporale si mintile curioase. Tom Hanks deschide volumul cu o povestire despre puseurile de adrenalina ale unei relatii cu o femeie moderna: �Sa fiu iubitul Ann..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 24,90 Lei
 • Metafictiunea contemporana. Dubla lectura a romanului romanesc ?i spaniol
  Doua spatii literare: cel romanesc si cel spaniol. Doua planuri de abordare: teoretic si hermeneutic.Acelasi element de referinta: metafictiunea. Un studiu semnat de Anamaria Blanaru care vizeaza o cercetare complexa a metafictiunii, o privire critica asupra polemicilor in care a fost abordat acest ..
  Fara TVA: 25,00 Lei 25,00 Lei 25,00 Lei
 • Moarte in clan
  Al doilea roman din seria  Jack Taylor „Casa dulce casa!” Nu si pentru Jack Taylor. Proaspat intors din Londra, Jack e abordat de un individ misterios numit Cosarul. Cazul e unul neobisnuit: patru tigani caldarari au fost ucisi cu brutalitate in Galway, dar nimeni nu vrea sa miste vreun deget. Cei d..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,00 Lei
 • Mosaik / Mozaic
  Liane Maria Focsa locuieste in Sankt Augustin, un orasel de langa Bonn.Dupa 45 de ani de exil, simte nevoia sa vina de mai multe ori pe an in Romania. Dar de repatriere nici nu poate fi vorba. Toate rosturile ii sunt in Germania, in apropierea fostei capitale federale, Bonn.A calatorit enorm, in pes..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 32,00 Lei
 • Permafrost
  Sfirsit de decembrie 1989 in marunta localitate miniera Surulesti, unde inginerul Valer Negrea-Negrescu fusese detasat din Bucuresti, in urma deciziei luate de personajul malefic si omnipotent, nemuritorul Neculai Craciun. Detasarea sa este in realitate o forma acoperita de detentie politica, prin d..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Sufocare
  Junot Diaz? s-a nascut in Republica Dominicana si a crescut in New Jersey. Este autorulromanului Scurta si minunata viata a lui Oscar Wao, care a castigat premiul Pulitzer si premiulNational Book Critics Circle in 2008, si al volumului de proza scurta Uite?asa o pierzi, bestsellerNew York Times si f..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 34,90 Lei
 • Viata la tara/Tanase Scatiu
  Dorind sa realizeze ,,un soi de manual al perfectului arivist� ( Nicolae Manolescu), Nicolae Filimon a edificat unul dintre punctele de reper in evolutia romanului social, in literatura romana. NUME CARTE: Viata la tara/Tanase ScatiuISBN: A460MPRET EDITURA: 15.00AUTOR(i): Duiliu ZamfirescuEDITURA: M..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Vremea justitiarului
  Tessa Nadir este o tanara scriitoare al carei potential afectiv poate fi intregit printr-un echilibru al binelui cu raul fara a-l minimaliza pe unul in favoarea celuilalt. Ca orice fiinta tanara cauta sa poarte lumea jubiland printr-o atitudine justitiara.Tessa Nadir traieste prin bucuria scrisului...
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei