Carti de Literatura contemporana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bacalaureat
  O noua aventura din universul romanului arhanghelul raul. Necazurile se tin lant de subinspectorul petre popescu. Dupa ce a fost dat afara din sri pentru ca a luat o spaga in timp, acum este pus in fata unei decizii extrem de complicate: sa supravegheze un post-uman tranchilizat, a carui trezire ar ..
  Fara TVA: 18,74 Lei 18,74 Lei 24,99 Lei
 • Breviarul. Historia calamitatum
  "...Suntem departe de-a avea in fata un roman! Abelard, amatorul de aventuri romantioase, ar fi fost multumit sa-si stie livrat titlul unei carti cu amoruri fericite/demente, cu aventuri galante/principiale, cu morti/supravietuitori. Dar, vorba poetului, n-a fost sa fie asa. Atacand energic literatu..
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 27,00 Lei
 • Cautarea intermitenta
  Irationalitatea este cu mult mai puternica decat rationalitatea: ne-o dovedesc anume comportamentul, erorile noastre. Nu stim ce facem, credem ca stim sau ca putem face acte care ne-ar duce catre un tel intoarcem spatele telului, facem ceea ce n-am fi voit sa facem, ajungem la contrariul scopurilor..
  Fara TVA: 17,50 Lei 17,50 Lei 25,00 Lei
 • Clara Haskil
  Clara Haskil reprezinta insumarea perfectiunii pe pamant. (DINU LIPATTI) In timpul vietii mele, am intalnit trei genii: profesorul Einstein, Winston Churchill si Clara Haskil. (CHARLIE CHAPLIN) Sper ca aceasta biografie adevarata si plina de consideratie, care ne ingaduie sa urmarim parcursul lung ..
  Fara TVA: 44,10 Lei 44,10 Lei 49,00 Lei
 • Din copilarie. Amintiri
  Amandoi parintii mei aveau o memorie admirabila si erau niste povestitori neintrecuti. in lungile seri de iarna ne tineau pe noi, copiii, pe profesori, pe guvernante si pe musafirii zilei ceasuri intregi sub farmecul povestirilor lor, facand sa treaca pe dinaintea ochilor nosti icoanele unui trecut ..
  Fara TVA: 10,02 Lei 10,02 Lei 25,05 Lei
 • Dinosarium
  Acest muzeu este deschis tot timpul si adaposteste o colectie uluitoare, de la micutul Troodon la giganticul Brachiosaurus. Cum au evoluat dinozaurii? De ce unii aveau pene, iar altii, solzi? Exploreaza lumea dinozaurilor si afla raspunsuri la toate aceste intrebari si la multe altele! NUME CARTE: D..
  Fara TVA: 89,10 Lei 89,10 Lei 99,00 Lei
 • Fapturi uluitoare
  Traducere din limba engleza de Nadine VladescuLa inceputul secolului al XIX-lea, Mary Anning, eroina romanului Fapturi uluitoare, descopera fosilele unor creaturi necunoscute pe o plaja din apropierea casei sale si porneste o dezbatere despre creationism si inceputurile omului care va zgudui comunit..
  Fara TVA: 13,97 Lei 13,97 Lei 19,95 Lei
 • Favorita
  Povestea de dragoste dintre imparatul Xuanzong si Yang Guifei este tot atat de cunoscuta in Asia pe cat este cea dintre Tristan si Isolda in Occident. De-a lungul vremii, iubirea imparatului pentru Sotia Pretioasa, favorita sa intre cele trei mii de femei din gineceul imperial, a inspirat, in China ..
  Fara TVA: 20,30 Lei 20,30 Lei 29,00 Lei
 • Functie terapeutica a simbolurilor
  Georges Colleuil propune o cercetare originala a proprietatilor active si terapeutice ale simbolurilor, folosind instrumente revolutionare precum Referentialul Nasterii, onomasofia sau mitogramele pentru a ajuta oamenii la autovindecare. Literele alfabetului latin, cristalele, mitologia greaca, astr..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,99 Lei
 • Ingerul cauzalitatii
  Intamplarile din Ingerul cauzalitatii ii gasesc pe excentricul Jean le Flambeur si pe Mieli in parti diferite ale universului, in vreme ce Perhonen, nava lor cu constiinta proprie, a fost distrusa. Cei doi protagonisti trebuie sa decida cui ii sunt loiali si ce trebuie sa faca pentru a supravietui. ..
  Fara TVA: 27,74 Lei 27,74 Lei 36,99 Lei
 • intoarcere in secolul 21
  Ioana Parvulescu are pasiunea vagabondarii prin secole, asa cum altii o au pe aceea a calatoriilor in tari straine. Intorcandu-se acum la loc", in secolul 21, autoarea dezminte prin ceea ce scrie afirmatia ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa", cel putin atunci cand e vorba de locuinta temporala. Dar ..
  Fara TVA: 15,03 Lei 15,03 Lei 37,57 Lei
 • Juniper. Fetita nascuta prea devreme
  Juniper French s-a nascut cu patru luni inainte de termen, la 23 de saptamani de gestatie. Cantarea 570 de grame, iar trupul ei subtirel era de lungimea unei papusi Barbie. Capul ei era mai mic decat o minge de tenis, avea pielea aproape transparenta, iar prin piept i se vedea inima care abia palpai..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 39,00 Lei
 • Jurnale intime
  Ei bine, da, cartea asta mult visata va fi o carte cu naduf... Povestindu-mi educatia, felul in care mi s-au modelat ideile si sentimentele, vreau ca neincetat sa se simta ca sunt strain lumii si idolilor ei. Voi intoarce impotriva intregii Frante realul meu talent pentru impertinenta. Am nevoie de ..
  Fara TVA: 19,80 Lei 19,80 Lei 22,00 Lei
 • Maimuta si esenta
  Traducere din limba engleza si note de Ona FrantzAu trecut multi ani de la al Treilea Razboi Mondial. Elegantul si candidul doctor Poole debarca, alaturi de o echipa de exploratori, intr-o Californie fantomatica, ravasita de suflul deflagratiei nucleare. Aici gaseste ramasitele unei umanitati instra..
  Fara TVA: 19,57 Lei 19,57 Lei 27,95 Lei
 • Mica Enciclopedie Lykke
  Afli ce este hygge atunci cand simti hygge. Cand te ghemuiesti comod pe canapea alaturi de persoana iubita sau cand te bucuri de timpul petrecut cu cei mai apropiati prieteni. Hygge sunt acele dimineti albastre si limpezi cu lumina perfecta.Si cine ar putea sa iti fie un ghid mai bun in lumea hygge ..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Muza
  Bestsellerul nr. 1 in Sunday Times, 2016 - Bestseller New York Times - Bestseller Radio 4’s Book at Bedtime - Nominalizat pe lista scurta la British Book Awards Fiction Book of the Year 2016 - Nominalizat pe lista scurta la Books Are My Bag Readers Awards 2016 - Selectat de Richard & Judy Book Club ..
  Fara TVA: 35,10 Lei 35,10 Lei 39,00 Lei
 • Poesie/Poezii
  Desi contemporan cu noi, laureatul Premiului Nobel pentru literatura Eugenio Montale este deja un clasic si o figura definitorie poate nu atat a poeziei europene a secolului XX, cat a secolului insusi. Antologia de fata acopera intreaga creatie a poetului, intinsa pe mai mult de sase decenii, urmari..
  Fara TVA: 13,49 Lei 13,49 Lei 33,72 Lei
 • Recunostinta
  Am daruit dragoste si am primit dragoste in dar; am fost binecuvantat cu multe lucruri minunate, si la randu-mi am intors lumii din zestrea mea. Mai presus de orice, am fost o fiinta ganditoare, un animal cu ratiune, nascut pe o planeta frumoasa, ceea ce in sine e un privilegiu enorm si o aventura u..
  Fara TVA: 16,80 Lei 16,80 Lei 24,00 Lei
 • Regele se inclina si moare
  Volumul Regele se-nclina si ucide reuneste o familie de noua eseuri autobiografice. Experientele traumatizante ale autoarei sunt descrise cu o luciditate precisa fara egal, constituindu-se intr-o radiografie a vietii sub dictatura. Dar nu numai persecutiile Securitatii si vatamarile suferite sunt re..
  Fara TVA: 20,30 Lei 20,30 Lei 29,00 Lei
 • soseaua Jelicoe
  Soseaua Jellicoe este o poveste ametitoare despre dragoste, despre drame familiale si despre maturizare. Taylor Markham este abandonata de mama ei la unsprezece ani pe soseaua Jellicoe. Acum are saptesprezece ani si in sfarsit da piept cu propriul trecut. Este conducatoarea comunitatii Scolii cu int..
  Fara TVA: 28,00 Lei 28,00 Lei 35,00 Lei
 • Usa interzisa
  GABRIEL LIICEANU este unul dintre cei mai importanti autori de literatura personala din Romania de azi. in ultimul sfert de veac, cartile sale au constituit repere pentru diferitele variante ale acestui tip de discurs. Jurnalul de la Paltinis (1983), ale carui teme centrale sunt raportul maestrudisc..
  Fara TVA: 16,40 Lei 16,40 Lei 41,00 Lei
 • Viata e in alta parte
  Alegand lozinca insurgentilor Sorbonei din mai 1968 drept titlu al romanului sau, Milan Kundera asaza destinul unei intregi generatii sub semnul esecului. Eroul sau nu este insa este un tanar al acelor locuri si vremi, ci unul care-si traieste dureroasa maturizare in epoca instaurarii regimului comu..
  Fara TVA: 13,49 Lei 13,49 Lei 33,72 Lei
 • Vinatorii de carti
  Cu ilustratii de Sarah WattsTraducere din limba engleza si note de Irina IacobVirsta recomandata: 12+Vinatorii de carti este una dintre cele mai vindute carti pentru copii in anul 2015 si a fost finalista la numeroase premii.Emily are 12 ani si s-a mutat de citeva zile in San Francisco. Nu-i place n..
  Fara TVA: 24,47 Lei 24,47 Lei 34,95 Lei