Carti de Literatura clasica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Crima si pedeapsa. Repovestire
  Abraham B. Yehoshua s a nascut la Ierusalim in 1936 si cand era copil a trait in orasul asediat. Literatura a inceput sa ii placa inca de mic, de pe vremea cand tatal lui ii citea Cuore de Edmondo De Amicis. Astazi este un scriitor consacrat, care se inspira mai intai de la copiii si de la nepotii s..
  Fara TVA: 24,64 Lei 24,64 Lei 32,00 Lei
 • Dublul
  Desi reputatia literara a lui Dostoievski s-a construit in jurul celebrelor sale romane, proza lui de dimensiuni mai restranse e la fel de valoroasa ca Fratii Karamazov, Crima si pedeapsa sau Idiotul. Povestire, nuvela sau chiar microroman, Dublul (1846) spune povestea lui Goliadkin, un functionar s..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 28,00 Lei
 • Eminescu, poem cu poem. La o noua lectura
  Eterna reintoarcere la textul eminescian.Alex Stefanescu caracterizeaza aceasta ampla initiativa de analiza ca pe o revenire la poezia eminesciana, fundamentata pe cea mai pura curiozitate: aceea de a descoperi izvorul emotiei. NUME CARTE: Eminescu, poem cu poem. La o noua lecturaISBN: 9786067830699..
  Fara TVA: 61,88 Lei 61,88 Lei 99,00 Lei
 • Exilul si imparatia
  Ultima carte publicata de Albert Camus, Exilul si imparatia este o antologie de sase povestiri aparuta in 1957, chiar anul in care autorului i s-a acordat Premiul Nobel pentru Literatura.Janine, sotia unui negustor de tesaturi, se pierde in friguroasa noapte araba, incercind sa lase in urma anii pet..
  Fara TVA: 21,21 Lei 21,21 Lei 24,95 Lei
 • Fata si reversul
  Premiul Nobel pentru LiteraturaFata si reversul dezvaluie experienta, deja bogata, a unui tinar de douazeci si doi de ani: cartierul Belcourt din Alger si mediul familial dominat de o bunica necrutatoare; o calatorie in Insulele Baleare, una in Praga, unde tinarul simte ca are "moartea in suflet"; s..
  Fara TVA: 16,96 Lei 16,96 Lei 19,95 Lei
 • La rascruce de vanturi
  Reconstituirea unei pasionante povesti de dragoste, esuata din cauza unor prejudecati de netrecut. In cercul stramt al unei familii, fratele intervine brutal in destinul surorii sale. Blestemul sentimentelor impiedicate sa se desfasoare in firescul lor se intinde pe mai multe generatii, intr-un roma..
  Fara TVA: 32,55 Lei 32,55 Lei 35,00 Lei
 • Pasari, lighioane, rubedenii
  Cum e sa primesti cadou de ziua ta un magarus adorabil, livrat direct la tine in camera si inzorzonat cu pene si decoratiuni de Craciun? Ori sa haladuiesti prin cranguri de maslini escortat de trei catei, cautand tot felul de lighioane cu care sa-ti terorizezi familionul? Gerry a avut parte de toate..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 35,00 Lei
 • Pasunile Raiului
  Pasunile Raiului este locul aflat dincolo de bine si dincoace de rau al lui Steinbeck. Las Pasturas del Cielo, cum ii spun, uimiti, cei care-l descopera, are puterea de a renaste sperante, dar si de a sterge fara urma destinele cele mai fericite; este locul unde se nasc copii incredibil de frumosi, ..
  Fara TVA: 16,96 Lei 16,96 Lei 19,95 Lei
 • Procesul
  Procesul lui Franz Kafka urmareste istoria stranie si tulburatoare a lui Josef K., lucrator la banca si celibatar, care se trezeste intr-o buna zi "arestat" fara sa aiba habar de ce: este momentul cind viata lui se schimba ireversibil. Va incepe un sir de incercari disperate de a afla adevarul si de..
  Fara TVA: 30,93 Lei 30,93 Lei 34,95 Lei
 • Zbor deasupra unui cuib de cuci. Editia 2018
  Publicat in 1962, Zbor deasupra unui cuib de cuci a devenit imediat un clasic al contraculturii americane si a fost ecranizat de Milo� Forman, filmul avindu-i in distributie pe Jack Nicholson, Michael Berryman, Peter Brocco si Louise Fletcher.Zbor deasupra unui cuib de cuci, romanul care a lasat urm..
  Fara TVA: 38,21 Lei 38,21 Lei 44,95 Lei