Carti de Fantasy

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Acum ma inalt (Saga cuceritorului, partea a II-a)
  Dupa esecul de a pune mana pe tronul Valahiei, Lada Draculea porneste sa pedepseasca pe oricine indrazneste sa i se puna de-a curmezisul in drumul ei presarat cu sange. Plina de o furie arzatoare, strabate tara, insotita de oamenii ei. Dar forta bruta nu ii aduce Ladei ceea ce isi doreste. Iar gandu..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,90 Lei
 • Alegerea celor 3 (seria turnul intunecat, partea a II-a)
  A doua parte din seria TURNUL INTUNECAT.La capatul noptii de zece ani, omul in negru se transforma intr-o mana de oase, iar Roland se trezeste pe o plaja parasita din strania lume paralela ce oglindeste distorsionat lumea noastra.Dupa ce infrunta creaturi bizare, iesite din marea navalnica, Roland r..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 37,99 Lei
 • Arlequine
  "George Cornila nu scrie o carte, ci scrie o calatorie. Un drum cu suisuri si coborasuri, cu rotocoale, opriri, treceri fulgeratoare prin pasaje ale viitorului sau pe sub poduri ale trecutului, salturi din realitate spre o lume fantastica si invers, intoarceri in sine - si acestea calatorii, si inca..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 37,00 Lei
 • Casting pentru ursitoare
  "Am simtit ca personajele din Casting pentru ursitoare se scriu singure in mintea mea. O mare bucurie. Intii am simtit-o pe Haia. Intr-o zi de marti, bineinteles. In alta, pe Mira. Pe Lenca, in restul timpului. Asta cind nu m-am gindit la Marie Curie, la Greta Garbo sau la Maria Kazimiera. Am scris ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Cum sa vorbesti dragoneza
  Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea a fost un extraordinar luptator cu sabia, un imblanzitor al dragonilor si cel mai mare Erou Viking care a trait vreodata. Stirbul a fost capturat, nanodragonul este pe cale de-a fi infulecat si Rechinii-taratori bantuie marile. Înca o data, singura speranta a tut..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 24,99 Lei
 • Hobbitul
  Aceasta este povestea despre cum un Baggins a avut o aventura si s-a trezit ca face si zice lucruri cu totul si cu totul neasteptate...Bilbo Baggins este un hobbit care se bucura de o viata confortabila, lipsita de mari ambitii si care arareori face drumuri mai lungi decat cele pana in camara lui. V..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,99 Lei
 • Novicele: Invocatorul
  Demoni, magie si aventuri epice – astfel pot fi caracterizate cartile din seria Invocatorul, incluse in lista New York Times a celor mai vandute carti. Fletcher nu este decat un biet ucenic fierar, dar intamplarea face sa descopere ca este inzestrat cu darul de a invoca demoni de pe alt taram. Oblig..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 39,00 Lei
 • Pachet Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (ed. 2017)
  Pachetul contine cele cinci titluri din saga Cantec de gheata si foc (A Song of Ice and Fire), de George R.R. Martin, in format paperback:1. Urzeala tronurilor2. Inclestarea regilor3. Iuresul sabiilor4. Festinul ciorilor5. Dansul dragonilor NUME CARTE: Pachet Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (ed. 2..
  Fara TVA: 188,99 Lei 188,99 Lei 354,95 Lei
 • Papusi de Ceara
  "Lumea asta in care traiam era scrisa gresit. Cel putin asa parea sa fie pentru noi, cei care zi de zi trebuia convietuim cu ea, obligand-ne sa o acceptam, atat de rea si mizerabila cum era. Eram luptatori, mintindu-ne singuri ca ziua de maine avea sa aduca o schimbare, punand-ne speranta in viitor,..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 31,50 Lei
 • Printul spinilor (primul volum din Imperiul sfaramat)
  "Intunecata si tulburatoare, povestea te va tine cu sufletul la gura la fiecare pagina. Fascinanta!"ROBIN HOBBLa noua ani, Jorg Ancrath si-a vazut mama si fratele omorati in fata lui. La treisprezece ani, conducea deja o banda de delincventi insetati de sange. Pana la cincisprezece ani, vrea sa ajun..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,99 Lei
 • Regatul (seria rebeliunea, partea a III-a)
  Al treilea volum din seria REBELIUNEA.Daca in Urzeala Tronurilor regatele sunt in razboi intr-o lume fantastica, trilogia REBELIUNEA are la baza incredibila poveste adevarata a luptei lui Robert Bruce pentru a deveni rege.Robert a reusit sa fie incoronat Rege al Scotiei,dar pretul este dorinta de ra..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 54,99 Lei
 • Stapanul inelelor. Cele doua turnuri. Vol II
  Frodo si prietenii sai isi continua calatoria presarata de primejdii in incercarea de a-si implini misiunea si de a distruge Inelul in Haul Destinului si a-l impiedica pe Sauron sa cucereasca Pamantul de Mijloc. Dar drumul lor e tot mai greu, Gandalf, vrajitorul, a disparut luptandu-se cu un spirit ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 44,99 Lei
 • Stapanul inelelor. Intoarcerea regelui. Vol III
  Batalia finala impotriva lui Sauron, Seniorul Intunecimii. Dar Frodo si Sam sunt singuri in Mordor, incercand sa razbeasca pana la Haul Destinului pentru a distruge Inelul Suprem. Lupta lor pare fara sorti de izbanda, insa micutii hobbiti sunt mai puternici decat ar fi crezut oricine. Din pacate, tr..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 55,99 Lei
 • Tinuturile pustii (seria turnul intunecat, partea a III-a)
  Al treilea volum din seria Turnul intunecat Roland, ultimul pistolar, se apropie tot mai mult de Turnul intunecat, care ii bantuie visele si cosmarurile. Urmariti de Strainul fara Varsta, el si prietenii lui se aventureaza pe un drum plin de pericole pana la Lud, orasul pustiit. Iar pe masura ce tra..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,99 Lei
 • Trandafirul si hangerul
  Intr-un taram aflat in pragul razboiului, Seherezada este smulsa din bratele iubitului ei sot, califul din Khorasan. Candva, il considerase un monstru � un ucigas fara inima, ce curma viata sotiilor lui, raspandind pretutindeni in jur durere si suferinta � dar, pe cand ii desluseste tainele, descope..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,90 Lei
 • Tropicul serpilor
  Continuarea romanului Istoria naturala a dragonilorSERIE NOMINALIZATA LA PREMIILE HUGO 2018La trei ani dupa expeditia in muntii Vystrana, Isabella Camherst a devenit deschizatoare de drumuri pentru studiul stiintific al dragonilor. Acum o noua provocare ii trezeste interesul: continentul Eriga, cami..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 39,99 Lei
 • Ultimii Supravietuitori
  Locuitorii Satului Pasnic se credeau in siguranta si de neatins. Pana cand un atac a schimbat totul... Singurii supravietuitori ai Satului Pasnic, Penda si Fulg de Nea, pornesc in cautarea vestitei Cetati de Marmura Alba, pe un drum plin de primejdii, si se trezesc prinsi intr-o lupta inceputa cu su..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 26,25 Lei
 • Un tron intunecat. Vol.II
  In lumea lor magica intunecata, Katharine, Arsinoe si Mirabella isi continua lupta. Pe viata si pe moarte. Katharine cea toxica, sora cea mai plapanda, este acum mai puternica decat oricand. Naturalista Arsinoe, descoperind adevarul despre puterile ei, trebuie sa-si dea seama cum sa-si foloseasca ta..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,90 Lei
 • Vremea dispretului
  In lumea lui Geralt, nu doar monstrii din umbre ameninta pacea, ci insisi oamenii, regii si armatele lor, dezertorii si rebelii, fiecare cu propriul interes.Bine ascunsi in inima padurii, elfii si alte creaturi pana atunci oprimate castiga tot mai multi adepti si lanseaza tot mai multe atacuri-surpr..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 49,99 Lei