Carti de Erotica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Egomaniac
  #1 Bestseller New York Times In noaptea in care l-am intalnit pe Drew Jagger, tocmai intrase in noul meu birou din Park Avenue. Am format 911 inainte sa-l atac cu miscarile mele de Krav Maga. M-a imobilizat rapid si apoi a chicotit, gasind distractiva incercarea mea de a-l dobori. Bineinteles, in..
  Fara TVA: 33,15 Lei 33,15 Lei 39,00 Lei
 • In gradina capcaunului
  O poveste cu o impresionanta forta literara. LExprEssNiciun barbat n-ar fi indraznit sa scrie ce a scris Leila Slimani. Un debut extraordinar. Alain Mabanckou, membru al juriului pentru Prix de La Mamounia Captivant, erotic si indraznet, In gradina capcaunului ofera o explorare a sexualitatii, a adi..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 35,00 Lei
 • Marturisirea. Al treilea volum din seria Amantul
  DEZNODAM NTUL SURPRINZATOR AL SERIEI AMANTUL! Conacul, locul in care a inceput pasionanta lor poveste de iubire, e plin de oaspeti in cea mai fericita zi din viata Avei si a lui Jesse. Ava a acceptat ca nu va imblanzi niciodata latura salbatica a lui Jesse - si nici nu-si doreste asta. Dragostea lor..
  Fara TVA: 55,00 Lei 55,00 Lei 55,00 Lei
 • Minciunile seductiei
  Primul volum din seria Dorinte intunecateLui Quinn ii plac femeile, sexul si banii. Are douazeci si opt de ani si nu crede ca o sa prinda treizeci. Trecutul i-a fost marcat de multe drame, cea mai mare fiind moartea mamei. Tatal lui e foarte bogat, insa are afaceri dubioase, iar Quinn decide sa joac..
  Fara TVA: 36,74 Lei 36,74 Lei 39,00 Lei
 • Tropicul Capricornului
  Publicat prima oara la Paris si interzis in America vreme de treizeci de ani din cauza continutului sexual explicit si a aluziilor misogine si rasiste, Tropicul Capricornului portretizeaza, cu aceeasi franchete si acelasi realism socant care l-au facut faimos pe Miller inca de la primele romane, lum..
  Fara TVA: 32,95 Lei 32,95 Lei 32,95 Lei