Carti de Crime, Thriller, Mistery

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cainii de vanatoare
  Castigator al The Swedish Academy of CrimeWriters' Award, The Glass Key, The Riverton PrizeRoman din seria Inspector William WistingIn urma cu 17 ani, detectivul William Wisting a condus una dintre cele mai mediatizate anchete din Norvegia, deschisa in urma uciderii Ceciliei Linde. Acum insa s-a des..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 39,00 Lei
 • Celalalt fiu
  De la autorul bestsellerului Prietenul andaluzAl doilea volum din TrilogiaBrinkmannDin momentul in care Hector Guzman intra in coma, Sophie Brinkmann regreta ca s-a alaturat organizatiei infractionale a acestuia. Mana dreapta a lui Hector, Aron Geisler, face tot ce poate ca organizatia sa nu se prab..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 49,00 Lei
 • Clavecinul domnului Daumier
  Muzica si atmosfera fantastica leaga cele noua povestiri din acest volum intr-un fascinant concert literar. Dintr-un camion ruland sub ploaie, spre uimirea trecatorilor, se revarsa sunetele unei pretioase orgi Carolina. Un baiat dement pazeste cu sfintenie un clavecin abandonat de uzurpatoarea unui ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 31,90 Lei
 • IT
  O MAGNIFICA ODISEE A TERORII DE LA MAESTRUL GENULUI HORROR. ROMAN ECRANIZAT DE WARNER BROS IN 2017.Derry, din Maine, este un orasel de provincie inspaimantator de familiar oricui, numai ca aici chiar se petrec lucruri cu adevarat inspaimantatoare.Sapte adolescenti s-au confruntat direct cu aceste lu..
  Fara TVA: 67,99 Lei 67,99 Lei 74,99 Lei
 • Printre lei
  In muntii Afganistanului se intinde Valea celor cinci lei, locul unei legende stravechi. La ea ajung un francez, Jean-Pierre, si un american, Ellis, cu un mesaj pentru liderul legendar al unei gherile, Masud, pe care rusii il vor viu sau mort. Sunt doi barbati aflati in tabere opuse ale Razboiului R..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,99 Lei
 • Triunghiul
  Egiptul este pe cale sa construiasca o bomba nucleara. Cel mai bun agent de contrainformatii al Mossad-ului are o misiune imposibila: sa-i infranga pe arabi in cursa inarmarii nucleare, gasind si furand doua sute de tone de uraniu imbogatit. Iar balanta puterii se va schimba in Orientul Mijlociu. Lu..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 36,00 Lei