Carti de Crime, Thriller, Mistery

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Celalalt fiu
  De la autorul bestsellerului Prietenul andaluzAl doilea volum din TrilogiaBrinkmannDin momentul in care Hector Guzman intra in coma, Sophie Brinkmann regreta ca s-a alaturat organizatiei infractionale a acestuia. Mana dreapta a lui Hector, Aron Geisler, face tot ce poate ca organizatia sa nu se prab..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,00 Lei
 • Codul zero
  Ianuarie 1958: cea mai mare speranta a Americii in cursa spatiala satelitul Explorer I se afla pe rampa de lansare de la Cape Canaveral. Iar in dimineata urmatoare un barbat se trezeste si descopera uimit ca memoria i-a fost stearsa si ca viata ii este in pericol. Singura cale prin care-si poate..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,99 Lei
 • Printre lei
  In muntii Afganistanului se intinde Valea celor cinci lei, locul unei legende stravechi. La ea ajung un francez, Jean-Pierre, si un american, Ellis, cu un mesaj pentru liderul legendar al unei gherile, Masud, pe care rusii il vor viu sau mort. Sunt doi barbati aflati in tabere opuse ale Razboiului R..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,99 Lei
 • Triunghiul
  Egiptul este pe cale sa construiasca o bomba nucleara. Cel mai bun agent de contrainformatii al Mossad-ului are o misiune imposibila: sa-i infranga pe arabi in cursa inarmarii nucleare, gasind si furand doua sute de tone de uraniu imbogatit. Iar balanta puterii se va schimba in Orientul Mijlociu. Lu..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 36,00 Lei