Carti de Actiune, aventura

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arme matematice de distrugere
  Bestseller New York Times Nominalizata la National Book Award Modelele matematice care ne reglementeaza viata sunt opace si incontestabile, chiar daca gresesc, avertizeaza Cathy O’Neil, fosta jurnalista la Wall Street Journal. Si, mai rau, alimenteaza discriminarea intr-un „cocktail toxic pentru dem..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,99 Lei
 • Astronautul din Boemia
  Cel mai bun debut. Wall Street JournalO odisee intergalactica despre iubire, ambitie si descoperirea propriei identitatiOrfan de mic, crescut intrun sat din Cehia de bunicii sai iubitori, Jakub Prochazka devine dintrun cercetator modest primul astronaut al tarii. Cand o misiune periculoasa catre..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,00 Lei
 • Diabolica
  Nemesis e o Diabolica - un monstru, ar spune unii -, un umanoid creat in laborator special pentru Sidonia, fiica Senatorului von Impyrean. E nemiloasa, are o forta fizica de temut si i-a fost incredintata o singura misiune: sa ucida pe oricine ar vrea sa-i faca rau Sidoniei. Si-ar da bucuroasa viata..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 35,50 Lei
 • Forta 10 din navarone
  Tunurile din Navarone au fost reduse la tacere, dar eroicii supravietuitori nu au timp sa se culce pe laurii victoriei. Nici nu s-au stins inca ultimele ecouri ale faimoaselor tunuri, si Keith Mallory,Andrea si Dusty Miller sunt parasutati in Iugoslavia sfasiata de razboi pentru a salva o intreaga a..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • In bataia aripilor. Vol 3 seria Mana stanga a lui Dumnezeu
  Sufletul lui Thomas Cale este pe moarte. Chinuit de convulsii, baiatul despre care se spune ca este „Mana Stanga a lui Dumnezeu“ stie ce-l asteapta. Ziua Judecatii de Apoi nu este prea departe, iar arogantul Thomas este macinat de ideea razbunarii. Aceasta insa il va aduce inapoi in inima intunericu..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 46,99 Lei
 • Inchide ochii strans
  In general suntem in stare sa ne imaginam lucruri mai rele decat ne rezerva realitatea. Cel mai mult ne temem de monstrul care ne-ar putea pandi din umbra.Un lucru e cert: Dave Gurney nu poate sta departe de enigme. A incercat multe: s-a pensionat, s-a mutat la tara, s-a apucat de gradinarit� Dar in..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,00 Lei
 • Jack si geniile 2
  JACK SE INTOARCE!ACTIUNE SI AVENTURA NONSTOP IN LARGUL MARII IN ACEASTA POVESTE NESPUS DE PALPITANTA!Jack si fratii sai geniali Ava si Matt pornesc impreuna cu doctorul Hank Witherspoon intr-o aventura pe o indepartata insula hawaiiana, unde locuieste Ashley Hawking, o informaticiana miliardara. Haw..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Problema celor trei corpuri
  „O imaginatie incredibila, cu adevarat interesanta.“Barack Obama Premiul Hugo 2015Spre finalul Revolutiei Culturale din China, un proiect militar trimite semnale in spatiu pentru a stabili contactul cu civilizatii extraterestre. O astfel de civilizatie, pe cale de disparitie, primeste semnalul si pl..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 44,99 Lei
 • Razboi cu bunicul
  Erau cei mai buni prieteni. Oare conflictul lor a mers prea departe?Povestea foarte amuzanta a unui baiat care porneste un razboi atunci cand e obligat sa-si imparta camera cu bunicul lui. Peter e incantat ca bunicul va veni sa locuiasca impreuna cu familia lui. Asta pana cand bunicul se instaleaza ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,00 Lei
 • Reguli pentru un cavaler
  O parabola despre marile intrebari ale vietii nascocita de celebrul Ethan Hawke, actor, scenarist,regizor si scriitor, nominalizat de patru ori la Premiile OscarUn cavaler, temandu-se ca nu are sa se intoarca din batalia care-l asteapta, le scrie o scrisoare copiilor lui incercand sa-si transmita m..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,00 Lei
 • Soparla
  Viata unui analist financiar obsedat de statistici este data peste cap de o sinucidere misterioasa. Desi incearca sa ignore incidentul, se trezeste prins la mijloc intre interesele Companiei si ale lui Vlad Groza, un fost coleg cu solutii radicale. Anturajul sau, format in jurul pasiunii pentru club..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 36,75 Lei
 • Wildcards
  Cum ar fi lumea daca supereroii ar exista cu adevarat? Autorii antologiei ne propun o istorie alternativa inspaimantatoare: in 1946, deasupra New Yorkului este eliberat un virus care poate rescrie ADN-ul uman, o arma biologica trimisa de pe alta planeta. Virusul afecteaza fiecare individ in alt fel ..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 59,99 Lei