Carti de Actiune, aventura

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arme matematice de distrugere
  Bestseller New York Times Nominalizata la National Book Award Modelele matematice care ne reglementeaza viata sunt opace si incontestabile, chiar daca gresesc, avertizeaza Cathy O’Neil, fosta jurnalista la Wall Street Journal. Si, mai rau, alimenteaza discriminarea intr-un „cocktail toxic pentru dem..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,99 Lei
 • Astronautul din Boemia
  Cel mai bun debut. Wall Street JournalO odisee intergalactica despre iubire, ambitie si descoperirea propriei identitatiOrfan de mic, crescut intrun sat din Cehia de bunicii sai iubitori, Jakub Prochazka devine dintrun cercetator modest primul astronaut al tarii. Cand o misiune periculoasa catre..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 39,00 Lei
 • In bataia aripilor. Vol 3 seria Mana stanga a lui Dumnezeu
  Sufletul lui Thomas Cale este pe moarte. Chinuit de convulsii, baiatul despre care se spune ca este „Mana Stanga a lui Dumnezeu“ stie ce-l asteapta. Ziua Judecatii de Apoi nu este prea departe, iar arogantul Thomas este macinat de ideea razbunarii. Aceasta insa il va aduce inapoi in inima intunericu..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 46,99 Lei
 • Inchide ochii strans
  In general suntem in stare sa ne imaginam lucruri mai rele decat ne rezerva realitatea. Cel mai mult ne temem de monstrul care ne-ar putea pandi din umbra.Un lucru e cert: Dave Gurney nu poate sta departe de enigme. A incercat multe: s-a pensionat, s-a mutat la tara, s-a apucat de gradinarit� Dar in..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Reguli pentru un cavaler
  O parabola despre marile intrebari ale vietii nascocita de celebrul Ethan Hawke, actor, scenarist,regizor si scriitor, nominalizat de patru ori la Premiile OscarUn cavaler, temandu-se ca nu are sa se intoarca din batalia care-l asteapta, le scrie o scrisoare copiilor lui incercand sa-si transmita m..
  Fara TVA: 29,00 Lei 29,00 Lei 29,00 Lei
 • Samurai
  Viata lui Minamoto Yoshitsune pare desprinsa dintr-o legenda: dupa ce familia lui e invinsa de clanul rival, Yoshitsune este trimis la o manastire de unde n-ar trebui sa iasa niciodata. Insa ambitia lui de a deveni samurai si dorinta de a-si razbuna familia sunt mai puternice decat frica de moarte. ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 33,00 Lei
 • Wildcards
  Cum ar fi lumea daca supereroii ar exista cu adevarat? Autorii antologiei ne propun o istorie alternativa inspaimantatoare: in 1946, deasupra New Yorkului este eliberat un virus care poate rescrie ADN-ul uman, o arma biologica trimisa de pe alta planeta. Virusul afecteaza fiecare individ in alt fel ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 59,99 Lei