Carti de Drept procesual penal

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actiunea civila in procesul penal
  Subiectul supus analizei in aceasta lucrare, Actiunea civila in procesul penal, a fost abordat din dorinta de a incerca a raspunde cat mai eficient unor probleme cu care se confrunta practicienii dreptului, indiferent de pozitia in care acestia se afla (judecatori, procurori, avocati, juristi), si l..
  Fara TVA: 54,00 Lei 54,00 Lei 60,00 Lei
 • Drept procesual penal - jurisprudenta curtii de justitie a uniunii europene
  Culegerea Drept procesual penal - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene vine in sprijinul practicienilor cu o selectie a celor mai reprezentative decizii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului procesual penal. Conform jurisprudentei stabilite de Curtea de Justit..
  Fara TVA: 53,10 Lei 53,10 Lei 59,00 Lei
 • Drept procesual penal. Partea generala cf NCPP, ed.3
  Cartea Drept procesual penal. Partea generala reprezinta o analiza amanuntita a institutiilor din Partea generala a Codului de procedura penala, astfel cum sunt ele reglementate in noua legislatie in vigoare de la 1 februarie 2014.La elaborarea acestei editii au fost avute in vedere deciziile Curtii..
  Fara TVA: 85,50 Lei 85,50 Lei 95,00 Lei
 • Drept procesual penal. Partea speciala conform noului Cod de procedura penala
  Cartea Drept procesual penal. Partea speciala prezinta institutiile din Partea speciala a Codului de procedura penala in vigoare, fiind o continuare fireasca a celei intitulate Drept procesual penal. Partea generala, aparuta in trei editii la Editura Hamangiu. Nu au fost incluse procedurile speciale..
  Fara TVA: 76,51 Lei 76,51 Lei 85,01 Lei
 • Drepturile persoanelor detinute
  Situatia din penitenciarele romanesti reprezinta un subiect de real interes in societatea romaneasca din ultimii ani. Privarea de libertate a unei persoane nu inseamna ca acea persoana este lipsita de toate drepturile si libertatile cetatenesti pe care legea le garanteaza unui om aflat in libertate...
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Infractiuni prevazute in legile spec. Reglementare, doctrina, decizii ale CC, jurisprudenta, ed. 7
  Lucrarea de fata aduce in atentia celor interesati infractiunile prevazute in legislatia speciala care cuprinde dispozitii penale - legi, ordonante sau ordonante de urgenta ale Guvernului -, incriminari numeroase si supuse unor frecvente modificari, prin care se protejeaza valorile sociale specifice..
  Fara TVA: 44,10 Lei 44,10 Lei 49,00 Lei
 • Infractiunile din sfera criminalitatii informatice. Editia a III-a
  Infractiunile din sfera criminalitatii informatice. Incriminare, investigare, prevenire si combatere - Gheorghe-Iulian Ionita "Un efort stiintific cutezator si de o complexitate si dificultate deosebita", ce "a permis tratarea aproape exhaustiva atat a aspectelor criminologice si criminalistice, cat..
  Fara TVA: 35,10 Lei 35,10 Lei 39,00 Lei