Carti de Drept procesual penal

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actiunea civila in procesul penal
  Subiectul supus analizei in aceasta lucrare, Actiunea civila in procesul penal, a fost abordat din dorinta de a incerca a raspunde cat mai eficient unor probleme cu care se confrunta practicienii dreptului, indiferent de pozitia in care acestia se afla (judecatori, procurori, avocati, juristi), si l..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 60,00 Lei
 • Drept procesual penal - jurisprudenta curtii de justitie a uniunii europene
  Culegerea Drept procesual penal - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene vine in sprijinul practicienilor cu o selectie a celor mai reprezentative decizii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului procesual penal. Conform jurisprudentei stabilite de Curtea de Justit..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 59,00 Lei
 • Drepturile persoanelor detinute
  Situatia din penitenciarele romanesti reprezinta un subiect de real interes in societatea romaneasca din ultimii ani. Privarea de libertate a unei persoane nu inseamna ca acea persoana este lipsita de toate drepturile si libertatile cetatenesti pe care legea le garanteaza unui om aflat in libertate...
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 45,00 Lei
 • Infractiuni prevazute in legile speciale. Reglementare, doctrina, decizii ale Curtii Constitutionale, jurisprudenta, ed. 7
  Lucrarea de fata aduce in atentia celor interesati infractiunile prevazute in legislatia speciala care cuprinde dispozitii penale - legi, ordonante sau ordonante de urgenta ale Guvernului -, incriminari numeroase si supuse unor frecvente modificari, prin care se protejeaza valorile sociale specifice..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,00 Lei