Carti de Drept international

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Drept international public. Curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii Internationale si Studii Europene
  Lucrarea Drept international public isi propune sa prezinte, intr-o maniera concisa si sintetica, cele mai importante institutii ale vastului domeniu al dreptului international public, urmarind o structura care sa ofere o lectura facila si, totodata, aprofundata, pentru studentii care se intalnesc p..
  Fara TVA: 31,51 Lei 31,51 Lei 35,01 Lei
 • Drept international public. Scurta culegere de jurisprudenta pentru seminar
  Lucrarea Drept international public. Scurta culegere de jurisprudenta pentru seminar ofera o abordare cu precadere practica a dreptului international public, punand accent pe cele mai importante hotarari ale instantelor internationale.Avandu-i ca principali destinatari pe cei care studiaza disciplin..
  Fara TVA: 38,71 Lei 38,71 Lei 43,01 Lei
 • Dreptul international al protectiei minoritatilor nationale. Note de curs
  Cursul Dreptul international al protectiei minoritatilor nationale prezinta, intr-o forma moderna, sintetica, usor accesibila, o disciplina relativ complicata, mai ales prin implicatiile sale politice si sociale.Lucrarea sintetizeaza elementele cele mai importante privind definitia minoritatii natio..
  Fara TVA: 45,00 Lei 45,00 Lei 50,00 Lei
 • In honorem. Valeriu Stoica. Drepturi, libertati si puteri la inceputul mileniului al III-lea
  Reprezentand o colectie de studii in onoarea Profesorului Valeriu Stoica, volumul a fost realizat in semn de modest omagiu, la implinirea de catre Domnia Sa a frumoasei varste de 65 de ani. Tematica generala a volumului este evolutia conceptelor polivalente de Drepturi, libertati si puteri la incepu..
  Fara TVA: 225,00 Lei 225,00 Lei 250,00 Lei
 • Introducere in dreptul international al investitiilor
  Investitiile internationale au o istorie si o traditie veche. Investitii straine existau si in relatiile dintre vechile metropole si teritoriile dependente, dupa cum ele astazi se desfasoara intre state dezvoltate si state aflate in curs de dezvoltare ce caracterizeaza asa-numitele relatii nord-sud...
  Fara TVA: 54,00 Lei 54,00 Lei 60,00 Lei
 • Protectia internationala a drepturilor omului. Note de curs
  Domeniul drepturilor omului evolueaza in permanenta, iar aceste drepturi pot si vor fi respectate doar in masura in care sunt temeinic cunoscute. Consideram ca, pe masura ce promovarea drepturilor omului devine mai eficienta, se va crea o adevarata educatie a drepturilor omului care va conduce la ma..
  Fara TVA: 36,01 Lei 36,01 Lei 40,01 Lei