Carti de Drept civil

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice, ed. 4
  Special pentru studentii si candidatii care se indreapta spre pregatirea examenelor de admitere in una dintre profesiile juridice, autoarele au incercat sa usureze calea spre promovarea acestor examene prin publicarea editiei a patra, revizuita si adaugita, a lucrarii Admiterea in notariat. Teste gr..
  Fara TVA: 89,99 Lei 89,99 Lei 100,00 Lei
 • Codificarile
  Profesorul Remy Cabrillac este o voce cunoscuta in teoria dreptului in general si a celui privat in special. Lucrarea sa, aparuta in 2002 si deja tradusa in mai multe limbi, vine intr-un moment in care activitatea de codificare (sau, dupa caz, de recodificare) este o preocupare importanta a juristil..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,00 Lei
 • Codul de procedura civila si 12 legi uzuale, ed.14 rev. (actualizat 05.10.2018)
  Codul de procedura civila si 12 legi uzuale cuprinde textul la zi al Codului de procedura civila in vigoare, iar in extras sunt redate dispozitiile tranzitorii si de punere in aplicare din Legea nr. 76/2012 si din Legea nr. 2/2013. Mentionam ca termenele prevazute in unele dintre articolele din Lege..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Codul de procedura civila si Legea de punere in aplicare - Actualizat 8 martie 2018
  Codul de procedura civila si 12 legi uzuale cuprinde textul la zi al Codului de procedura civila in vigoare, iar in extras sunt redate dispozitiile tranzitorii si de punere in aplicare din Legea nr. 76/2012 si din Legea nr. 2/2013. Mentionam ca termenele prevazute in unele dintre articolele din Lege..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 23,00 Lei
 • Codul de procedura civila si legislatie conexa 2018. Editie premium
  Astfel, culegerea Codul de procedura civila si legislatie conexa 2018. Editie Premium include: - Codul de procedura civila; - Constitutia Romaniei (extras);- Legea nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale (extras); - Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr..
  Fara TVA: 58,99 Lei 58,99 Lei 64,90 Lei
 • Conditiile esentiale ale executarii silite
  Deschizand seria titlurilor in cadrul Colectiei "Biblioteca de executare silita", prezenta lucrare constituie un demers de configurare a paradigmei in care se verifica indeplinirea conditiilor esentiale ale oricarei executari silite. Premisa unei relative, dar necesare distinctii intre, pe de o part..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 38,00 Lei
 • Contestatia in anulare in procesul civil
  Scopul lucrarii este acela de a prezenta anumite probleme juridice interesante, aparute in practica judiciara recenta, cu privire la contestatia in anulare. Astfel, lucrarea se axeaza atat pe fiecare motiv de contestatie in anulare, reglementat de Codul de procedura civila, cat si pe alte probleme p..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Contracte. Legislatie, jurisprudenta, modele adnotate (Nemes)
  Prezenta culegere reuneste prevederile legale referitoare la contractele uzuale, extrase din Codul civil, Legea nr. 190/1999 privind creditul ipotecar pentru investitii imobiliare, O.G. nr. 51/1997 privind operatiunile de leasing si societatile de leasing, O.G. nr. 52/1997 privind regimul juridic al..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,00 Lei
 • Drept civil
  Lucrarea intitulata "Drept civil" este destinata acestei materii, incluzand o jurisprudenta bogata si variata, creata pe fondul competentei plenare in materie civila si al aplicabilitatii generale a dreptului civil. Regasim in aceasta parte a lucrarii spete din domeniul dreptului familiei, din mater..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,90 Lei
 • Drept procesual civil
  Lucrarea "Drept procesual civil" cuprinde o sinteza bogata si variata a jurisprudentei in materia procesuala de la nivelul de competenta a tribunalului. Lucrarea cuprinde domenii si institutii importante ale dreptului procesual civil, frecvent disputate in proces, cum ar fi cele referitoare la actel..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,90 Lei
 • Drept public
  Lucrarea intitulata "Drept public" cuprinde probleme de drept solutionate in materie penala si contraventionala, organizate pe doua structuri corespondente sectiilor penala si de contencios administrativ. In materie contraventionala, hotararile judecatoresti selectate acopera o gama larga de problem..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 24,90 Lei
 • Eseu asupra cunoasterii in dreptul civil. Aparenta. Opozabilitate. Formalism. Publicitate
  Monografia isi propune cercetarea modului in care dreptul civil se raporteaza la cunoasterea - fie ea exacta sau nu - avuta de terti in legatura cu variile situatii juridice conventionale. Sunt, asadar, cu precadere vizate contractul si actele juridice in general. Aceasta deoarece cunoasterea situat..
  Fara TVA: 62,99 Lei 62,99 Lei 70,00 Lei
 • Exceptia de nelegalitate (Paunescu)
  Lucrarea isi propune sa abordeze evolutia reglementarii unei importante institutii a contenciosului administrativ, respectiv a exceptiei de nelegalitate, care a fost prevazuta in mod expres pentru prima data de Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ.  Geneza cercetarii rezida in actualita..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 39,00 Lei
 • Executarea silita in natura a obligatiilor contractuale in sistemul codului civil roman (Diaconita)
  „In literatura juridica romana, tema executarii silite in natura nu s-a bucurat de o cercetare monografica. Prezentata, de regula, in mod succint, in cursurile si in tratatele de obligatii, aceasta tema a ramas practic neexplorata. Multe dintre numeroasele intrebari pe care le-ar putea ridica reglem..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 50,00 Lei
 • Fise de drept civil. Dreptul familiei
  Lucrarea Fise de drept civil. Dreptul familiei este un excelent instrument de lucru ce vine in sprijinul tuturor celor care isi propun sa recapituleze materia dreptului familiei si se straduiesc sa obtina o perspectiva logica asupra institutiilor acestei vaste si complexe discipline juridice.CUPRINS..
  Fara TVA: 71,99 Lei 71,99 Lei 79,00 Lei
 • Fise de drept civil. Partea generala
  Studiul dreptului, in general, si al dreptului civil, in special, este provocator si stimulativ pentru ca "nu exista nimic mai putin cunoscut decat ceea ce toata lumea ar trebui sa cunoasca: legea" (Balzac). Dreptul civil, prin complexitatea lui, este cel care propune un pariu intelectual si spiritu..
  Fara TVA: 71,99 Lei 71,99 Lei 79,00 Lei
 • Legislatie notariala - actualizata iunie 2018
  Legislatie notariala a fost conceputa ca un instrument de baza, de informare si de orientare prin dreptul notarial, domeniu aflat intr-o continua crestere, formare si transformare.In acest sens, Legislatie notariala reprezinta pe de o parte pasaportul legislativ de trecere in profesia de notar, deoa..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 30,00 Lei
 • Mostenirea in codul civil. Studii teoretice si practice. Editia a III -a
  "Libertate de a testa, dar obligatie de a pastra rezerva" (Istrate Micescu) - iata care ar putea fi mottoul acestei lucrari. Pentru ca, dincolo de studiul initial, editia a III-a a cartii isi propune sa ofere solutii unei probleme deosebit de controversate: calculul rezervei celor indreptatiti. Acea..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 55,00 Lei
 • Noua legislatie a achizitiilor publice. Martie 2018
  Conceptul de achizitie publica desemneaza continutul unor raporturi juridice asemanatoare cu cele specifice contractului de vanzare-cumparare, apreciat intr-un sens foarte larg. Pentru a fi in prezenta unui contract de achizitie publica este obligatoriu ca persoana care "cumpara" produse, lucrari sa..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Proceduri penale. Vol. I
  Lucrarea contine o sinteza teoretica si practica a materiei procedurii penale, partea speciala, respectiv a procedurilor de urmarire penala, a procedurilor de competenta judecatorului de drepturi si libertati si a procedurilor de competenta judecatorului de camera preliminara, constituind o dezvolta..
  Fara TVA: 107,99 Lei 107,99 Lei 119,00 Lei
 • Protectia europeana a drepturilor omului, ed. 5
  In prezenta lucrare, aflata la cea de a cincea editie, sunt examinate mecanismele de functionare a tuturor institutiilor ce ocrotesc drepturile si libertatile fundamentale ale omului, esentiale intr-o societate democratica, autoarea facand numeroase trimiteri la hotararile instantelor internationale..
  Fara TVA: 53,99 Lei 53,99 Lei 60,00 Lei
 • Raspunderea civila pentru malpraxisul profesional
  "Autoarea a reusit sa puna in discutie, cu mult discernamant si probitate stiintifica, intreaga problematica a temei cercetate, precum si aproape toate opiniile doctrinare si solutiile jurisprudentiale la care a avut acces. In legatura cu fiecare element sau aspect analizat a incercat sa problematiz..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,00 Lei
 • Tratat de contracte civile. Volumul I (Puie)
  "Lucrarea intitulata �Tratat de contracte civile� se distinge ca fiind cea mai complexa si interdisciplinara lucrare care analizeaza materia contractelor civile in ambianta controversatei si neinspiratei conceptii moniste consacrate de noul Cod civil, precum si ca unica lucrare care analizeaza aceas..
  Fara TVA: 134,99 Lei 134,99 Lei 149,00 Lei
 • Tratat de contracte civile. Volumul II
  "Volumul al doilea al lucrarii intitulate "Tratat de contracte civile" se remarca, la fel ca si primul volum, ca fiind cea mai complexa si interdisciplinara lucrare care analizeaza materia contractelor civile in ambianta controversatei si neinspiratei conceptii moniste consacrate de noul Cod civil, ..
  Fara TVA: 134,99 Lei 134,99 Lei 149,00 Lei
 • Tratat de drept civil. Contracte speciale, vol. III. Depozitul. Imprumutul de folosinta. Ed. a V-a
  Noua editie a Tratatului de drept civil - Contracte speciale apare la mai bine de 16 ani de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania, care a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constit..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 42,00 Lei