Carti de Diete si fitness

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Am mancat. O fi pacat?
  Absolventa a Facultatii de Medicina de la Bucuresti, dr. Mihaela Bilic este de mai bine de 20 de ani medicul nutritionist care vrea sa aduca din nou bucuria si placerea pe mesele romanilor. Autoare a unor carti de succes, vandute in mii de exemplare, promotoare a multor campanii de educatie nutritio..
  Fara TVA: 22,00 Lei 22,00 Lei 44,00 Lei
 • Anatomie pentru miscare Vol. I: Introducere in analiza tehnicilor corporale
  Lucrarea contine notiuni fundamentale de anatomie pentru toate tehnicile corporale - arte martiale, yoga, dans, gimnastica etc. -, prezentate intr-o maniera accesibila. Studentii si profesorii de la facultatile de educatie fizica si sport, antrenorii, dar si cei care practica sport pe cont propriu g..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 44,95 Lei
 • Anatomie pentru miscare Vol. II: Exercitii de baza
  Volumul analizeaza cele mai frecvente miscari intilnite in tehnicile corporale - dans, yoga, arte martiale, gimnastica etc. - si propune numeroase exercitii de flexibilitate, mobilitate si tonifiere. Au fost selectate si ilustrate exercitiile cele mai eficiente si mai putin dificile, pe care le pute..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 44,95 Lei
 • Anatomie pentru yoga
  Construita dupa modelul celor doua volume Anatomie pentru miscare (Introducere in analiza tehnicilor corporale si Exercitii de baza) si facind de altfel numeroase referiri la acestea, cea mai recenta carte a lui Blandine Calais-Germain pune in legatura directa anatomia cu exercitiile si practicile y..
  Fara TVA: 22,72 Lei 22,72 Lei 34,95 Lei
 • Ghid complet impotriva diabetului
  Bestseller in Statele Unite ale AmericiiDiagnosticat el insusi cu diabet la o virsta frageda, dr. Richard K. Bernstein propune un ghid accesibil si detaliat al metodei sale revolutionare de a mentine glicemia diabeticilor in limite normale, ajutindu-i astfel sa evite sau sa elimine complicatiile pe ..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,95 Lei
 • Sarea: mit si realitate
  Si daca tot ce stii despre sare este gresit?Cu totii am auzit recomandarea: daca vrei sa ai o inima sanatoasa, nu manca mai mult de o lingurita de sare pe zi.Dupa ce a citit si analizat peste cinci sute de studii stiintifice ca sa clarifice impactul sarii asupra tensiunii arteriale si a bolilor de i..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Totul despre ce mancam
  Cel mai simplu ghid ilustrat despre diete si nutritie editat vreodata.Exista diete perfecte? Trebuie sa bem opt pahare de apa pe zi? Ce este glutenul si de ce il evita atata lume?Mass-media prezinta mereu noi descoperiri si sfaturi de ultima ora despre ce mancam si ce bem, dar exista vreo baza stiin..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 99,90 Lei