Carti de Povesti si povestiri

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • A fost odata. 24 de povesti terapeutice. Gilles Diederichs
  Cu aceste 24 de povesti terapeutice, Gilles Diederichs propune o abordare inovatoare a povestii de seara: Subiectele povestilor sunt inspirate din viata de zi cu zi a copilului si ii permit sa-si exprime fricile, supararile, cosmarurile, lipsa de incredere in sine si sentimentele legate de abandon s..
  Fara TVA: 32,95 Lei 32,95 Lei 59,90 Lei
 •  Reluand o tema frecventa in scrierile sale - aceea a pendularii dramatice intre chemarea salbaticiei si cea a civilizatiei -, Colt Alb este unul dintre cele mai impresionante romane ale formarii. Nascut in tinuturile  inzapezite din nordul canadian, Colt Alb, jumatate lup, jumatate caine, mostenest..
  Fara TVA: 9,66 Lei 9,66 Lei 14,00 Lei
 • Noptile dinaintea Craciunului
  Cand se lasa seara si zapada incepe sa se cearna la ferestre, e vremea povestilor, a cantecelor de leagan si a magiei. In aceste pagini veti gasi copii curajosi, animale vorbitoare, fetite cu chibrituri, spiritele Craciunului si alte chestii fantasmagorice. Il veti cunoaste pe Mos Craciun, Ebenezer ..
  Fara TVA: 59,00 Lei 59,00 Lei 59,00 Lei
 • Protozelul trasnit
  Protozelul trasnit va fi o lectura fermecatoare si plina  de invataminte pe intelesul celor mici. Parintii nu sunt neglijati nici ei – se vor amuza copios printre randuri, savurand umorul fin si aluziile la cultura pop, care se imbina in mod firesc cu lectia pe care o vor invata cei mici: fericirea ..
  Fara TVA: 19,54 Lei 19,54 Lei 34,90 Lei