Carti de Grupe de varsta

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Batman
  „Snyder ar putea fi scenaristul lui Batman definitoriu pentru generatia noastra.“ Complex Magazine Bruce Wayne cunoaste povestile despre Conclavul bufnitelor din Gotham. Membrii periculoasei cabale se intalnesc in secret si conduc orasul din umbra. Pentru Batman toate astea au fost doar nascociri, c..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Procesul Limonadei
  Clasa din care fac parte Evan si Jessie ticluieste o judecata in aer liber, pe terenul de joaca. Inculpatul este Scott Spencer, acuzat ca ar fi furat bani de la Evan. Pornind de la sistemul juridic nord-american, copiii creeaza o sala de judecata si interpreteaza roluri de martori, procuror, avocat,..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,90 Lei
 • Raul instelat al cerului
  Luna nu s-a mai ivit de mult deasupra satului, dar singurul care pare sa fi bagat de seama acest lucru neobisnuit e Rendi, baietelul hoinar pripasit pentru o vreme la hanul din sat si care noapte de noapte isi gaseste cu greu somnul din cauza bocetelor sfasietoare ale noptii. Chiar si asa, zilele tr..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 33,00 Lei
 • Ziua cand au plecat creioanaele colorate
  Micul Duncan ar vrea sa coloreze, dar tot ce gaseste in cutia de creioane e un teanc de scrisori. „Am plecat!“ zice fiecare scrisoare si creioanele se plang ba ca baietelul le foloseste prea mult, baca nu le baga deloc in seama. Creionul Albastru e frant de oboseala, Creionul Roz se plictiseste nefo..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 27,00 Lei