Carti de Grupe de varsta

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Procesul Limonadei
  Clasa din care fac parte Evan si Jessie ticluieste o judecata in aer liber, pe terenul de joaca. Inculpatul este Scott Spencer, acuzat ca ar fi furat bani de la Evan. Pornind de la sistemul juridic nord-american, copiii creeaza o sala de judecata si interpreteaza roluri de martori, procuror, avocat,..
  Fara TVA: 26,91 Lei 26,91 Lei 29,90 Lei
 • Raul instelat al cerului
  Luna nu s-a mai ivit de mult deasupra satului, dar singurul care pare sa fi bagat de seama acest lucru neobisnuit e Rendi, baietelul hoinar pripasit pentru o vreme la hanul din sat si care noapte de noapte isi gaseste cu greu somnul din cauza bocetelor sfasietoare ale noptii. Chiar si asa, zilele tr..
  Fara TVA: 29,70 Lei 29,70 Lei 33,00 Lei
 • Robotii 3: Soarele gol
  Robotul pozitronic era simbolul superioritatii spatialilor asupra pamantenilor. Semana suficient de mult cu o arma.Crearea robotilor cu creier pozitronic a schimbat complet cursul istoriei si a permis existenta unei planete a izolarii voite. Simpla idee ca doi oameni s-ar putea intalni fata in fata ..
  Fara TVA: 30,60 Lei 30,60 Lei 34,00 Lei
 • Unde-a disparut pispirel?
  „Plina de umor si duiosie, aceasta carte amuzanta le povesteste copiilor despre unul dintre aspectele cele mai intime si mai profunde ale identitatii lor. Cu ajutorul istorioarei lui Pispirel, care porneste in cursa de inot pentru a castiga premiul magic – oul doamnei Browne –, parintii le vor putea..
  Fara TVA: 14,50 Lei 14,50 Lei 25,00 Lei
 • Ziua cand au plecat creioanaele colorate
  Micul Duncan ar vrea sa coloreze, dar tot ce gaseste in cutia de creioane e un teanc de scrisori. „Am plecat!“ zice fiecare scrisoare si creioanele se plang ba ca baietelul le foloseste prea mult, baca nu le baga deloc in seama. Creionul Albastru e frant de oboseala, Creionul Roz se plictiseste nefo..
  Fara TVA: 24,54 Lei 24,54 Lei 27,27 Lei