Carti de Activitati pentru copii

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Craciun Set de colorat
  Set de arta, Fun Christmas cu catifea Setul contine: Culori; Plansa de catifea, Sclipici. NUME CARTE: Craciun Set de coloratISBN: PRET EDITURA: 14.99AUTOR(i): ***EDITURA: Mediadocs PublishingCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Noiembrie 2017DATA PUBLICARE: 2017..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei
 • In asteptarea lui Mos Craciun
  Setul de Craciun contine o carte de povesti, o scena 3D, autocolante si o minifigurina Mos Craciun,toate ajutand la numaratoarea inversa pana la Craciun intr-un mod distractiv. Cartea, Concert de Craciun, contine cate un capitol pentru fiecare zi de dinaintea sarbatorii mult asteptate de copii, alat..
  Fara TVA: 56,18 Lei 56,18 Lei 74,90 Lei
 • Provocarea emotiilor - contine 2 table magnetice, 48 de jetoane magnetice cu emotii si o carticica cu instructiuni
  Emotii, emotii, emotii… Se afla peste tot in jurul nostru, le traim, le vedem la cei din jur, ne schimba viata: furie, frica, bucurie, tristete si multe altele. Daca sunt atat de importante hai sa ne jucam cu ele! Un joc despre emotii pentru copii, parinti, bunici – iata ce va propunem prin Provocar..
  Fara TVA: 42,00 Lei 42,00 Lei 56,00 Lei
 • Sa mesterim! Ghid practic pentru micii inventatori
  Sa mesterim! Ghid practic pentru micii inventatori Copiii sunt mesteri innascuti. Fac experimente, exploreaza, testeaza si se joaca – si invata foarte multe lucruri in tot acest timp, cautand solutii la probleme si facand experimente practice. De la opere de arta pana la construirea unor roboti sim..
  Fara TVA: 55,20 Lei 55,20 Lei 69,00 Lei