Carti de Management si leadership

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Afaceri cladite sa dureze . Ed II
  Jim Collinseste autor si coautor a sase carti vandute in mai mult de zece milioane de exemplare in intreaga lume. Si-a inceput cariera de cercetator si profesor la Stanford University Graduate School of Business, unde a primit, in 1992, Distinguished Teaching Award. In prezent conduce un laborator d..
  Fara TVA: 27,79 Lei 27,79 Lei 45,00 Lei
 • Bani extra job. De la idee la venit in 27 de zile
  Pentru unii oameni, gandul de a renunta la slujba lor cu norma intreaga pentru a incepe o viata de antreprenor este incitant. Pentru altii, este inspaimantator. La urma urmelor, o slujba stabila, care aduce un salariu regulat, este o binecuvantare. si nu toata lumea are mijloacele sau dorinta de a-s..
  Fara TVA: 43,35 Lei 43,35 Lei 49,00 Lei
 • De ce esueaza companiile? 10 greseli si 100 de solutii
  "Aceasta carte documenteaza cele mai comune 10 greseli ale companiilor active din Romania, care au intrat in insolventa in ultimii 10 ani. intr-un limbaj simplu si pe intelesul tuturor, autorul ofera 10 raspunsuri practice la intrebarea �de ce esueaza companiile?� si 100 de solutii pragmatice pentru..
  Fara TVA: 38,04 Lei 38,04 Lei 49,00 Lei
 • Linchpin. Esti de neinlocuit?
  "Pana acum, in toate organizatiile existau doua echipe: conducerea si forta de munca. Acum exista si o a treia echipa - oamenii de neinlocuit. Acestia sunt inventivi, conduc (indiferent de functia pe care o au), stabilesc legaturi intre oameni, fac ca lucrurile sa se intample si ordoneaza haosul. Ei..
  Fara TVA: 40,11 Lei 40,11 Lei 49,00 Lei
 • Puterea relatiei
  "Fie ca esti un lider de afaceri, un performer individual, un parinte, un partener de cuplu sau chiar un pacient aflat in tratament, de indata ce realizezi ca detii controlul asupra propriei persoane, esti pe calea cea buna pentru a trece la un nivel superior. Detii 100% controlul asupra conexiunilo..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,90 Lei
 • Sinceritate radicala. Cum sa fii un sef dat naibii fara sa-ti pierzi umanitatea
  Kim Scott a fost director executiv la Google si, ulterior, la Apple, unde a lucrat alaturi de echipa sa la un curs despre cum sa fii un sef bun. In ultimii ani a devenit celebra datorita modului revolutionar in care abordeaza managementul eficient – sinceritatea radicala.  Scott porneste de la o ide..
  Fara TVA: 46,43 Lei 46,43 Lei 49,00 Lei
 • The Startup Way. Cum folosesc companiile moderne managementul antreprenorial pentru a transforma cultura si a determina dezvoltarea pe termen lung
  Odata cu The Lean Startup, bestsellerul sau vandut in milioane de exemplare,Eric Ries a lansat o miscare globala. Concepte precum "produsul minim viabil", "testarea A/B"si "pivotarea" au schimbat limbajul afacerilor. Acum, autorul se adreseaza companiilor de toate dimensiunile si ne arata cum poate ..
  Fara TVA: 45,39 Lei 45,39 Lei 55,00 Lei
 • Trecerea la oceanul albastru. Dincolo de concurenta Pasi demonstrati pentru a inspira incredere si a determina progresul
  TRECEREA LA OCEANUL ALBASTRU ESTE GHIDUL COMPLET CARE VA VA AJUTA PE TINE, ECHIPA TA SI INTREAGA ORGANIZATIE SA TRECETI LA UN NOU NIVEL DE iNCREDERE SI DEZVOLTARE SI SA CREATI PIETE NOI. Indiferent daca aveti un startup cu fonduri limitate, o organizatie nonprofit sau o companie mare si consacrata, ..
  Fara TVA: 42,04 Lei 42,04 Lei 49,00 Lei