Carti de Economie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • A short way to macroeconomics core revisited and added edition (Hudea Oana Simona)
  This paper is dedicated to all those interested in becoming acquainted with the fundamentals of economics captured from national perspective, be they students in social sciences or just individuals willing to understand the functioning mechanisms of an economy.The work content is synthetically rende..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 28,00 Lei
 • Analiza financiara pe intelesul tuturor
  Aceasta carte se adreseaza nu numai specialistilor in economie, ci tuturor celor interesati sa inteleaga filosofia din spatele analizei financiare. Scrisa intr-un limbaj accesibil publicului larg, cartea ofera peste 50 de exemple si studii de caz practice, inspirate din experienta personala a autoru..
  Fara TVA: 34,00 Lei 34,00 Lei 34,00 Lei
 • Ce este Educatia Financiara... de fapt?
  ROBERT KIYOSAKI este un american de origine japoneza, nascut si crescut in Hawaii. Dupa ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s-a inrolat in trupele de puscasi marini si a luptat in Vietnam ca ofiter, pilot de elicopter militar. Dupa razboi, a lucrat in departamentul de vanzari al X..
  Fara TVA: 29,92 Lei 29,92 Lei 40,00 Lei
 • Descopera-ti propriul de ce. Ghid practic pentru ca tu si echipa ta sa va gasiti menirea
  "Incepe cu de ce" a convins milioane de oameni sa regandeasca lucrurile pe care le fac atat in viata personala, cat si in cea profesionala sau in organizatiile din care fac parte. Cartea de fata, Descopera-ti propriul DE CE, duce mai departe misiunea din "Incepe cu de ce" si iti arata cum poti pune ..
  Fara TVA: 56,65 Lei 56,65 Lei 69,00 Lei
 • Easily testing of basic macroeconomic knowledge revisited and added edition (Hudea Oana Simona)
  The present guide represents a useful instrument for all individuals willing to become acquainted with basic macroeconomic information via progressive testing, as well as to those just pursuing to assess their already acquired knowledge in the matter.The work, containing a series of 380 applications..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 20,00 Lei
 • Excelenta in afaceri. Ed. a V-a, revizuita
  Jim CollinsExpert de renume mondial in evolutia companiilor durabile, Jim Collins a con-siliat sute de lideri aflati la conducerea marilor firme din intreaga lume. In cartea Excelenta in afaceri, el pune sub lupa teoriile managementului actual – de la cultul atotputerniciei directorului general, pan..
  Fara TVA: 52,00 Lei 52,00 Lei 52,00 Lei
 • Imparatia si gloria. Pentru o genealogie teologica a economiei si a guvernarii
  Giorgio Agamben Imparatia si gloria. Pentru o genealogie teologica a economiei si a guvernarii.(Homo sacer II, 4) din introducere: Acest studiu isi propune sa analizeze modurile si motivele pentru care puterea a ajuns sa ia in Occident forma unei oikonomia, adica a unei guvernari a oamenilor. Ca a..
  Fara TVA: 35,70 Lei 35,70 Lei 42,00 Lei
 • Introducere in literatura japoneza clasica (Iulia Waniek)
  Ca intotdeauna, gandurile de multumire la terminarea acestui volum se indreapta catre studentii de la sectia de japoneza a Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, fosti si actuali, care au facut posibil ca el sa apara in forma de azi. Din punct de vedere tehnic, este necesara precizarea ca prezent..
  Fara TVA: 34,20 Lei 34,20 Lei 38,00 Lei
 • Marja ta zilnica de profit
  "Sper sa consideri aceasta carte un instrument util pentru a obtine mai mult de la viata. Folosind aceste strategii,vei castiga timp de pe urma sporirii productivitatii, ceea ce va contracara durerile de cap sitracasarile care intervin din cand in cand in viata noastra profesionala. Aminteste-ti per..
  Fara TVA: 39,92 Lei 39,92 Lei 49,90 Lei
 • MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior
  Intriganta, oportuna si placuta. O relatare fascinanta a adoptarii in continua crestere a acestor discipline antice de catre afacerile occidentale. David Gelles, de la Financial Times, exploreaza istet si descrie ce este si ce nu este mindflunessul, prezinta stiinta din spatele acesteia si reuseste ..
  Fara TVA: 35,91 Lei 35,91 Lei 39,90 Lei
 • Negocieri in stilul lui Donald Trump
  Negocieri in stilul lui Donald Trump - George H.Ross Donald Trump a devenit cel mai faimos negociator din lume in urma publicarii cartii sale The Art of the Deal (Arta negocierii), insa cartea aceea nu explica si cum poti sa negociezi ca Trump. George Ross - consilierul sau cel mai de incredere - ex..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,99 Lei
 • Profesia contabila in immuri
  Profesiunea de economist contabil si contabilitatea ocupa de multa vreme o responsabilitate majora in procesul angajarii capitalului. Profitabilitatea unei afaceri, credibilitatea partenerului si bonitatea intreprinderii sunt legitimate prin calculele contabilitatii. Datorita acestui limbaj formaliz..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Regasirea virginitatii. Noua autobiografie
  Dupa douazeci de ani de la aparitia celebrului sau volum de memorii intitulat " Pierderea virginitatii "celebrul antreprenor Richard Branson se intoarce cu restul povestii. Pierderea virginitatii impartasea povestea modului in care Richard Branson a construit imperiul Virgin, pornind de la o revista..
  Fara TVA: 64,46 Lei 64,46 Lei 75,00 Lei