Carti de Business, economie, finante

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • A short way to macroeconomics core revisited and added edition (Hudea Oana Simona)
  This paper is dedicated to all those interested in becoming acquainted with the fundamentals of economics captured from national perspective, be they students in social sciences or just individuals willing to understand the functioning mechanisms of an economy.The work content is synthetically rende..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,00 Lei
 • Afaceri cladite sa dureze . Ed II
  Jim Collinseste autor si coautor a sase carti vandute in mai mult de zece milioane de exemplare in intreaga lume. Si-a inceput cariera de cercetator si profesor la Stanford University Graduate School of Business, unde a primit, in 1992, Distinguished Teaching Award. In prezent conduce un laborator d..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 45,00 Lei
 • Analiza financiara pe intelesul tuturor
  Aceasta carte se adreseaza nu numai specialistilor in economie, ci tuturor celor interesati sa inteleaga filosofia din spatele analizei financiare. Scrisa intr-un limbaj accesibil publicului larg, cartea ofera peste 50 de exemple si studii de caz practice, inspirate din experienta personala a autoru..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 34,00 Lei
 • De ce esueaza companiile? 10 greseli si 100 de solutii
  "Aceasta carte documenteaza cele mai comune 10 greseli ale companiilor active din Romania, care au intrat in insolventa in ultimii 10 ani. intr-un limbaj simplu si pe intelesul tuturor, autorul ofera 10 raspunsuri practice la intrebarea �de ce esueaza companiile?� si 100 de solutii pragmatice pentru..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 49,00 Lei
 • Descopera-ti propriul de ce. Ghid practic pentru ca tu si echipa ta sa va gasiti menirea
  "Incepe cu de ce" a convins milioane de oameni sa regandeasca lucrurile pe care le fac atat in viata personala, cat si in cea profesionala sau in organizatiile din care fac parte. Cartea de fata, Descopera-ti propriul DE CE, duce mai departe misiunea din "Incepe cu de ce" si iti arata cum poti pune ..
  Fara TVA: 53,99 Lei 53,99 Lei 69,00 Lei
 • Easily testing of basic macroeconomic knowledge revisited and added edition (Hudea Oana Simona)
  The present guide represents a useful instrument for all individuals willing to become acquainted with basic macroeconomic information via progressive testing, as well as to those just pursuing to assess their already acquired knowledge in the matter.The work, containing a series of 380 applications..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Excelenta in afaceri. Ed. a V-a, revizuita
  Jim CollinsExpert de renume mondial in evolutia companiilor durabile, Jim Collins a con-siliat sute de lideri aflati la conducerea marilor firme din intreaga lume. In cartea Excelenta in afaceri, el pune sub lupa teoriile managementului actual – de la cultul atotputerniciei directorului general, pan..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 40,00 Lei
 • Ghid metodologic pentru invatamantul primar
  Din Cuprins:? Noul curriculum national, intre continuitate si schimbare ? Metodologia didactica actuala ? Proiectarea lectiei, intre traditie si inovatie ? Evaluarea la ora de limba si literatura romanaImperativul publicarii in acest moment a unui ghid metodologic pentru limba si literatura romana i..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 39,00 Lei
 • Imparatia si gloria. Pentru o genealogie teologica a economiei si a guvernarii
  Giorgio Agamben Imparatia si gloria. Pentru o genealogie teologica a economiei si a guvernarii.(Homo sacer II, 4) din introducere: Acest studiu isi propune sa analizeze modurile si motivele pentru care puterea a ajuns sa ia in Occident forma unei oikonomia, adica a unei guvernari a oamenilor. Ca a..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 42,00 Lei
 • Introducere in literatura japoneza clasica (Iulia Waniek)
  Ca intotdeauna, gandurile de multumire la terminarea acestui volum se indreapta catre studentii de la sectia de japoneza a Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, fosti si actuali, care au facut posibil ca el sa apara in forma de azi. Din punct de vedere tehnic, este necesara precizarea ca prezent..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 38,00 Lei
 • Linchpin. Esti de neinlocuit?
  "Pana acum, in toate organizatiile existau doua echipe: conducerea si forta de munca. Acum exista si o a treia echipa - oamenii de neinlocuit. Acestia sunt inventivi, conduc (indiferent de functia pe care o au), stabilesc legaturi intre oameni, fac ca lucrurile sa se intample si ordoneaza haosul. Ei..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 49,00 Lei
 • Managementul afacerilor. Calea chinezeasca
  Lucrarea de fata este o premiera atat pentru spatiul editorial romanesc, cat si mediul de afaceri est-european. Editura Integral propune o prima carte care trateaza managementul afacerilor dintr-o perspectiva diferita, dar de mare succes.Exista, desigur, numeroare volume care abordeaza, din diverse ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Marja ta zilnica de profit
  "Sper sa consideri aceasta carte un instrument util pentru a obtine mai mult de la viata. Folosind aceste strategii,vei castiga timp de pe urma sporirii productivitatii, ceea ce va contracara durerile de cap sitracasarile care intervin din cand in cand in viata noastra profesionala. Aminteste-ti per..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 49,90 Lei
 • MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior
  Intriganta, oportuna si placuta. O relatare fascinanta a adoptarii in continua crestere a acestor discipline antice de catre afacerile occidentale. David Gelles, de la Financial Times, exploreaza istet si descrie ce este si ce nu este mindflunessul, prezinta stiinta din spatele acesteia si reuseste ..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 39,90 Lei
 • Negocieri in stilul lui Donald Trump
  Negocieri in stilul lui Donald Trump - George H.Ross Donald Trump a devenit cel mai faimos negociator din lume in urma publicarii cartii sale The Art of the Deal (Arta negocierii), insa cartea aceea nu explica si cum poti sa negociezi ca Trump. George Ross - consilierul sau cel mai de incredere - ex..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,00 Lei
 • Procesul legislativ al Uniunii Europene
  Din Cuprins:? Uniunea Europeana, o constructie pragmatica in cautarea unui nou suflu ? Uniunea Europeana, "un gigant economic, un pitic politic..." ? Parlamentul European, un for al tuturor cetatenilor europeni ? Europarlamentarii romani: actori pasivi sau proactivi. Cum interesele romanesti pot inf..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Profesia contabila in immuri
  Profesiunea de economist contabil si contabilitatea ocupa de multa vreme o responsabilitate majora in procesul angajarii capitalului. Profitabilitatea unei afaceri, credibilitatea partenerului si bonitatea intreprinderii sunt legitimate prin calculele contabilitatii. Datorita acestui limbaj formaliz..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 30,00 Lei
 • Puterea relatiei
  "Fie ca esti un lider de afaceri, un performer individual, un parinte, un partener de cuplu sau chiar un pacient aflat in tratament, de indata ce realizezi ca detii controlul asupra propriei persoane, esti pe calea cea buna pentru a trece la un nivel superior. Detii 100% controlul asupra conexiunilo..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 49,90 Lei
 • Regasirea virginitatii. Noua autobiografie
  Dupa douazeci de ani de la aparitia celebrului sau volum de memorii intitulat " Pierderea virginitatii "celebrul antreprenor Richard Branson se intoarce cu restul povestii. Pierderea virginitatii impartasea povestea modului in care Richard Branson a construit imperiul Virgin, pornind de la o revista..
  Fara TVA: 57,99 Lei 57,99 Lei 75,00 Lei
 • Sinceritate radicala. Cum sa fii un sef dat naibii fara sa-ti pierzi umanitatea
  Kim Scott a fost director executiv la Google si, ulterior, la Apple, unde a lucrat alaturi de echipa sa la un curs despre cum sa fii un sef bun. In ultimii ani a devenit celebra datorita modului revolutionar in care abordeaza managementul eficient – sinceritatea radicala.  Scott porneste de la o ide..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 49,00 Lei
 • Teste grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing
  Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" organizeaza, incepand cu anul universitar 2016-2017, licenta pe plan local, ca urmare a obtinerii acreditarii dupa finalizarea a trei promotii de studenti, absolventi care au sustinut pana in prezent, examenul de licenta l..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Trecerea la oceanul albastru. Dincolo de concurenta Pasi demonstrati pentru a inspira incredere si a determina progresul
  TRECEREA LA OCEANUL ALBASTRU ESTE GHIDUL COMPLET CARE VA VA AJUTA PE TINE, ECHIPA TA SI INTREAGA ORGANIZATIE SA TRECETI LA UN NOU NIVEL DE iNCREDERE SI DEZVOLTARE SI SA CREATI PIETE NOI. Indiferent daca aveti un startup cu fonduri limitate, o organizatie nonprofit sau o companie mare si consacrata, ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 49,00 Lei