Carti de Business, economie, finante

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • A short way to macroeconomics core revisited and added edition (Hudea Oana Simona)
  This paper is dedicated to all those interested in becoming acquainted with the fundamentals of economics captured from national perspective, be they students in social sciences or just individuals willing to understand the functioning mechanisms of an economy.The work content is synthetically rende..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 28,00 Lei
 • Ce este Educatia Financiara... de fapt?
  ROBERT KIYOSAKI este un american de origine japoneza, nascut si crescut in Hawaii. Dupa ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s-a inrolat in trupele de puscasi marini si a luptat in Vietnam ca ofiter, pilot de elicopter militar. Dupa razboi, a lucrat in departamentul de vanzari al X..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 40,00 Lei
 • Descopera-ti propriul de ce. Ghid practic pentru ca tu si echipa ta sa va gasiti menirea
  "Incepe cu de ce" a convins milioane de oameni sa regandeasca lucrurile pe care le fac atat in viata personala, cat si in cea profesionala sau in organizatiile din care fac parte. Cartea de fata, Descopera-ti propriul DE CE, duce mai departe misiunea din "Incepe cu de ce" si iti arata cum poti pune ..
  Fara TVA: 62,99 Lei 62,99 Lei 69,00 Lei
 • Easily testing of basic macroeconomic knowledge revisited and added edition (Hudea Oana Simona)
  The present guide represents a useful instrument for all individuals willing to become acquainted with basic macroeconomic information via progressive testing, as well as to those just pursuing to assess their already acquired knowledge in the matter.The work, containing a series of 380 applications..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,00 Lei
 • Excelenta in afaceri. Ed. a V-a, revizuita
  Jim CollinsExpert de renume mondial in evolutia companiilor durabile, Jim Collins a con-siliat sute de lideri aflati la conducerea marilor firme din intreaga lume. In cartea Excelenta in afaceri, el pune sub lupa teoriile managementului actual – de la cultul atotputerniciei directorului general, pan..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 40,00 Lei
 • Imparatia si gloria. Pentru o genealogie teologica a economiei si a guvernarii
  Giorgio Agamben Imparatia si gloria. Pentru o genealogie teologica a economiei si a guvernarii.(Homo sacer II, 4) din introducere: Acest studiu isi propune sa analizeze modurile si motivele pentru care puterea a ajuns sa ia in Occident forma unei oikonomia, adica a unei guvernari a oamenilor. Ca a..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 42,00 Lei
 • Linchpin. Esti de neinlocuit?
  "Pana acum, in toate organizatiile existau doua echipe: conducerea si forta de munca. Acum exista si o a treia echipa - oamenii de neinlocuit. Acestia sunt inventivi, conduc (indiferent de functia pe care o au), stabilesc legaturi intre oameni, fac ca lucrurile sa se intample si ordoneaza haosul. Ei..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 49,00 Lei
 • Managementul afacerilor. Calea chinezeasca
  Lucrarea de fata este o premiera atat pentru spatiul editorial romanesc, cat si mediul de afaceri est-european. Editura Integral propune o prima carte care trateaza managementul afacerilor dintr-o perspectiva diferita, dar de mare succes.Exista, desigur, numeroare volume care abordeaza, din diverse ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Managementul carierei diplomatice
  Din Cuprins:? Conceptualizare si teorii privind alegerea, planificarea si dezvoltarea carierei ? Cariera diplomatica ? Sisteme comparate de management al carierei diplomatice ? Managementul carierei diplomatice din Romania.Cititorul va descoperi in acest volum aspecte relevante in domeniul managemen..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 38,00 Lei
 • Procesul legislativ al Uniunii Europene
  Din Cuprins:? Uniunea Europeana, o constructie pragmatica in cautarea unui nou suflu ? Uniunea Europeana, "un gigant economic, un pitic politic..." ? Parlamentul European, un for al tuturor cetatenilor europeni ? Europarlamentarii romani: actori pasivi sau proactivi. Cum interesele romanesti pot inf..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Puterea relatiei
  "Fie ca esti un lider de afaceri, un performer individual, un parinte, un partener de cuplu sau chiar un pacient aflat in tratament, de indata ce realizezi ca detii controlul asupra propriei persoane, esti pe calea cea buna pentru a trece la un nivel superior. Detii 100% controlul asupra conexiunilo..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,90 Lei
 • Regasirea virginitatii. Noua autobiografie
  Dupa douazeci de ani de la aparitia celebrului sau volum de memorii intitulat " Pierderea virginitatii "celebrul antreprenor Richard Branson se intoarce cu restul povestii. Pierderea virginitatii impartasea povestea modului in care Richard Branson a construit imperiul Virgin, pornind de la o revista..
  Fara TVA: 67,99 Lei 67,99 Lei 75,00 Lei
 • Sinceritate radicala. Cum sa fii un sef dat naibii fara sa-ti pierzi umanitatea
  Kim Scott a fost director executiv la Google si, ulterior, la Apple, unde a lucrat alaturi de echipa sa la un curs despre cum sa fii un sef bun. In ultimii ani a devenit celebra datorita modului revolutionar in care abordeaza managementul eficient – sinceritatea radicala.  Scott porneste de la o ide..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,00 Lei
 • Teste grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing
  Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" organizeaza, incepand cu anul universitar 2016-2017, licenta pe plan local, ca urmare a obtinerii acreditarii dupa finalizarea a trei promotii de studenti, absolventi care au sustinut pana in prezent, examenul de licenta l..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,00 Lei
 • Trecerea la oceanul albastru. Dincolo de concurenta Pasi demonstrati pentru a inspira incredere si a determina progresul
  TRECEREA LA OCEANUL ALBASTRU ESTE GHIDUL COMPLET CARE VA VA AJUTA PE TINE, ECHIPA TA SI INTREAGA ORGANIZATIE SA TRECETI LA UN NOU NIVEL DE iNCREDERE SI DEZVOLTARE SI SA CREATI PIETE NOI. Indiferent daca aveti un startup cu fonduri limitate, o organizatie nonprofit sau o companie mare si consacrata, ..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,00 Lei