Carti de Biografii

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Adolf H. Doua vieti
  Intr-un roman pasionant, exploziv, construit cu rigurozitate, Eric-Emmanuel Schmitt si-l alege drept protagonist pe �monstrul de evitat� si construieste doua biografii paralele: una fidela realitatii, romanul lui Hitler, mort in 1945 in Berlinul distrus de bombardamente, cealalta, plasmuita in intre..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 45,00 Lei
 • De neoprit. Viata mea pana acum
  In anul 2004, dupa o victorie in fata dublei campioane Serena Williams, Maria Sharapova a castigat turneul de la Wimbledon la doar saptesprezece ani. Ulterior a devenit de mai multe ori numarul unu in clasamentul WTA, a mai castigat patru trofee de Grand Slam si a devenit una dintre sportivele cu ce..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,00 Lei
 • Eu voi fi ultima. Povestea captivitatii mele si lupta mea impotriva Statului Islamic
  Cuvint-inainte de Amal CooneyTraducere de Irina?Marina Bortoi�Povestea curajoasa a Nadiei Murad este o lectura esentiala care da fiori. Oricine vrea sa inteleaga asa-zisul Stat Islamic ar trebui sa citeasca Eu voi fi ultima.� (The Economist)Nadia Murad s-a nascut si a crescut in Kocho, un sat de fer..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 37,95 Lei
 • Harta si teritoriul (editie de buzunar)
  Romanul Harta si teritoriul (2010), distins cu Premiul Goncourt, este o imagine in raspar a lumii artei contemporane si a caracterului profund comercial al productiilor sale, ce-si vehiculeaza la nesfirsit amalgamul de clisee. Deopotriva clasic si modern, Harta si teritoriul este romanul unui scriit..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • In calatorie
  „Nu pot sa ma deplasez cu masini blindate. Un episcop este un pastor, un parinte. Din acest motiv am spus, inca de la inceput, ca voi calatori numai daca imi va fi intotdeauna posibil contactul cu persoanele." – Francisc Un extraordinar jurnal, de la fata locului, de-a lungul miilor de drumuri ale s..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 45,00 Lei
 • Munca actorului cu sine insusi (vol 1)
  �Oare cate spectacole se joaca zilnic, in intreaga lume, nu dupa esenta, ci dupa principiul �in general�? Zeci de mii. De aceea sa nu va mire daca va voi spune ca in fiecare zi, in intreaga lume, sute de mii de actori gresesc profund, prelucrand sistematic procedee scenice incorecte si periculoase. ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,99 Lei
 • Suma zilelor
  Scriitoarea chiliana Isabel Allende este o povestitoare fabuloasa, ale carei carti, traduse in peste treizeci de limbi, se vand in milioane de exemplare si au devenit bestselleruri pe patru continente. Suma zilelor reprezinta continuarea volumului Paula.  NUME CARTE: Suma zilelorISBN: 9786067792638P..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 35,00 Lei
 • Super caini. Povesti adevarate despre curajul canin
  Cainii sunt extrem de loiali, iar cand e vorba sa se confrunte cu pericole, par intotdeauna dispusi sa depuna toate eforturile si sa devina niste eroi adevarati. Fie ca salveaza oamenii din situatii dificile sau de alti oameni periculosi, ca ii ajuta pe cei bolnavi sau ca lupta impotriva infractoril..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,00 Lei
 • Super pisici. Povestile adevarate ale unor feline extraordinare
  Povestile adevarate ale unor feline extraordinareFie ca testeaza limitele celor noua vieti sau ca dau dovada de talente neobisnuite, pisicile sunt intotdeauna pline de surprize. In aceste povesti adevarate si emotionante descoperiti mate credincioase, care isi pun viata in pericol, pisici intuitive,..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,00 Lei