Carti de Religie si spiritualitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Am iubit patimirea
  ACT si Politon va propune Am iubit patimirea, audiobook in lectura actorului Nae Alexandru. "Credinciosii nu neaga niciodata datele stiintifice, dar considera ca deasupra lor stapaneste o putere superioara - Dumnezeu". (Sfantul Luca al Crimeii)Pe durata a 6 ore si 42 de minute, veti asculta, in limb..
  Fara TVA: 49,00 Lei 49,00 Lei 49,00 Lei
 • Calatorie prin chakre
  Prin audiobookul de meditatie ghidata, Calatorie prin chakre (Journey Through The Chakras), disponibil in limba romana, autoarea canadiana Colette Baron-Reid propune un ghid de meditatie usor de urmat, fiind totodata foarte eficient. Cele 7 Chakre sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale si infl..
  Fara TVA: 22,00 Lei 22,00 Lei 22,00 Lei
 • Calea usoara catre succes
  Acest curs a fost dezvoltat pe durata catorva zeci de ani prin intermediul a sute de workshopuri. Lectiile includ fiecare principiu si exercitiu de care aveti nevoie pentru a va crea o viata prospera si implinita, cu usurinta.Cursul prezinta atat filosofia necesara imbunatatirii calitatii vietii, ca..
  Fara TVA: 63,00 Lei 63,00 Lei 63,00 Lei
 • Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice
  ACT si Politon va ofera cartea audio Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (10 Secrets For Succes and Inner Peace), de Wayne W. Dyer. in lectura actorului Nae Alexandru, in limba romana, acest audiobook va prezinta 10 principii ale succesului si pacii launtrice care, daca sunt stapanite ..
  Fara TVA: 34,00 Lei 34,00 Lei 34,00 Lei
 • Cele sapte legi spirituale ale succesului
  ACT si Politon va ofera cartea audio Cele sapte legi spirituale ale succesului (Seven Spiritual Laws of Success), de Deepak Chopra. Audiobookul s-ar putea numi si "Cele sapte legi ale vietii", deoarece se regasesc aceleasi principii pe care natura le foloseste ca sa creeze tot ceea ce face parte din..
  Fara TVA: 32,00 Lei 32,00 Lei 32,00 Lei
 • Cum ne mantuieste Dumnezeu
  ACT si Politon va propune cartea audio Cum ne mantuieste Dumnezeu. Materialul reprezinta o colectie de raspunsuri ale Sfantului Ioan de Kronstadt, pe care crestinii, indeosebi, le-ar putea gasi edificatoare cu privire la credinta lor si relatia cu Dumnezeu."- De ce in ultima vreme aproape ca nu mai ..
  Fara TVA: 54,00 Lei 54,00 Lei 54,00 Lei
 • Cum sa creezi adevarata prosperitate
  ACT si Politon va propune Cum sa creezi adevarata prosperitate (Creating True Prosperity). Un audiobook in limba romana, in lectura actritei Ana Udroiu. Cum sa creezi adevarata prosperitate aduce in prim plan o perspectiva inedita asupra prosperitatii si vietii armonioase. in viziunea lui Shakti Gaw..
  Fara TVA: 38,00 Lei 38,00 Lei 38,00 Lei
 • Duhul tau launtric. Mintea subconstienta - Cum functioneaza si cum se foloseste
  ACT si Politon va ofera cartea audio Duhul tau launtric. Mintea subconstienta - Cum functioneaza si cum se foloseste (The Genie Within. Your Subsconscious Mind - How It Works and How To Use It), de Harry W. Carpenter. Lectiile prezentate de autor sunt destinate oamenilor obisnuiti care doresc sa fie..
  Fara TVA: 68,00 Lei 68,00 Lei 68,00 Lei
 • Fii propriul tau saman
  Fii propriul tau saman (Be Your Own Shaman), de Deborah King, va poarta intr-o calatorie unica in lumea vindecarii. Titlul se concentreaza pe ideea ca oricine se poate vindeca si ca fiecare are capacitatile necesare intrinseci ale acestui dar. De exemplu, puteti sti cine va suna inainte de a raspund..
  Fara TVA: 58,00 Lei 58,00 Lei 58,00 Lei
 • Harta. Cum sa gasesti magia si sensul in povestea vietii tale
  Cartea de dezvoltare personala "Harta - Cum sa gasesti magia si sensul in povestea vietii tale" (The Map - Findind the Magic and Meaning in the Story of Your Life) a autoarei Colette Baron-Reid, a fost lansata si in format nostru preferat si anume de carte audio in lectura actritei Novaceanu Marta-R..
  Fara TVA: 68,00 Lei 68,00 Lei 68,00 Lei
 • Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive
  Sistemul nervos al oamenilor hipersenzitivi constientizeaza cu o mai mare acuratete subtilitatile vietii, deoarece creierul lor proceseaza si reflecta informatiile mai profund. Acestia sunt extrem de constienti - pot vedea mai intens decat ceilalti, dar in acelasi timp se lasa mai usor coplesiti.Int..
  Fara TVA: 58,00 Lei 58,00 Lei 58,00 Lei
 • intelepciunea evurilor: Un maestru modern aduce adevarurile eterne in viata de zi cu zi
  intelepciunea evurilor / Wisdom of the Ages de Dr. Wayne W. Dyer este mai mult decat un audiobook, este o invitatie la, si un prilej de, meditatie. Este un audiobook care te "hraneste" atunci cand iti simti spiritul infometat, ideala pentru momentele in care te cuprinde sentimentul ca sensul si scop..
  Fara TVA: 77,00 Lei 77,00 Lei 77,00 Lei
 • Lasa-ti viata sa vorbeasca! Cum sa asculti de glasul vocatiei.
  "inainte sa-i spui vietii tale ce intentionezi sa faci cu ea, asculta ce intentioneaza ea sa faca cu tine. inainte sa-i spui vietii la inaltimea caror valori si adevaruri te-ai hotarat sa te ridici, lasa viata sa-ti spuna ce adevaruri intruchipezi tu, ce valori reprezinta." Astfel poate fi interpret..
  Fara TVA: 36,00 Lei 36,00 Lei 36,00 Lei
 • O poveste magica
  Editura ACT si Politon a lansat audiobookul O poveste magica (The magic story), una dintre cele mai vechi si cunoscute carti despre succes si depre cum acesta poate fi atins, a lui Frederic Van Rensselaer Dey. Audiobookul va povesteste istoria plina de talc a vietii unui om care trece prin mai multe..
  Fara TVA: 19,00 Lei 19,00 Lei 19,00 Lei
 • Taina iubirii
  Editurile ACT si Politon si Sophia, va ofera, in limba romana, audiobookul Taina iubirii, dupa volumul cu acelasi nume scris de Mitropolitul Antonie al Surojului, pentru a va apropia de cel mai de pret lucru al omului, iubirea fata de Dumnezeu si iubirea fata de ceilalti.Taina iubirii este o carte s..
  Fara TVA: 26,00 Lei 26,00 Lei 26,00 Lei
 • Tu esti Placebo. Cum sa iti transformi mintea in materie, facand-o sa conteze
  ACT si Politon va propune Tu esti placebo (You Are The Placebo), de Joe Dispenza, in format audiobook. Lectura in limba romana a actorului Cosmin sofron, va va purta pe durata a 14 ore si 28 de minute, printr-o explorare a istoriei si psihologiei efectului placebo si chiar mai mult decat atat. Autor..
  Fara TVA: 119,00 Lei 119,00 Lei 119,00 Lei
 • Usa secreta catre succes
  Usa secreta catre succes (The Secret Door to Succes), carte de dezvoltare personala oferita de ACT si Politon, reprezinta o culegere de cuvantari si discursuri ale autoarei, in care aceasta ii invata pe oameni cum sa fie stapanii propriilor lor ganduri si sa se bucure de abundenta si prosperitate pr..
  Fara TVA: 26,00 Lei 26,00 Lei 26,00 Lei
 • Vindecarea sufletului de frica editia a II-a
  Soc, amorteala, sentimentul de neajutorare si vulnerabilitate, apoi panica, manie, neliniste, depresie si o durere ce pare interminabila... Iata simptomele fricii si suferintei posttraumatice, intr- o carte inspirata dintr-un eveniment ce a traumatizat o natiune intreaga. Tragedia ce a lovit SUA in ..
  Fara TVA: 25,00 Lei 25,00 Lei 25,00 Lei
 • Vizualizarea creativa. Utilizeaza puterea imaginatiei tale pentru a crea ceea ce-ti doresti in viata
  Vizualizarea creativa (Creative Visualization), de Shakti Gawain, s-a vandut pana acum in peste sase milioane de exemplare - mai mult de trei milioane in America de Nord si cel putin alte trei milioane in restul lumii, in 35 de editii traduse. ACT si Politon propune aceasta carte audio, in limba rom..
  Fara TVA: 44,00 Lei 44,00 Lei 44,00 Lei