Carti de Fictiune

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 69 de poeme de dragoste
  "Respirari de dragoste. Nu respirari de poet, ci de om indragostit. Si despre dragoste nu se poate vorbi. Despre dragoste se tace, se simte. Ii prinzi ritmul, te misti odata cu ea. E tot ce ramane dupa ce nu mai suntem." (Leonard Ancuta)"Pentru Leonard Ancuta, poezia (..) e jubilatorie si efervescen..
  Fara TVA: 33,00 Lei 33,00 Lei 33,00 Lei
 • Adam si Eva
  "Barbatul si femeia se cauta in valmasagul imens al vietii omenesti. Un barbat din milioanele de barbati doreste pe o singura femeie din milioanele de femei. Unul singur si una singura: Adam si Eva." - Fragment din Adam si EvaPentru a-si gasi adevarata pereche sufletul are nevoie de sapte reincarnar..
  Fara TVA: 57,00 Lei 57,00 Lei 57,00 Lei
 • Amintiri din copilarie
  Amintiri din copilarie, lucrare memorialistica despre care criticii spun ca este capodopera absoluta lui Ion Creanga, a fost scrisa intre anii 1881-1888."Opera lui Creanga este epopeea poporului roman. Creanga este Homer al nostru. In Creanga traiesc credintele, eresurile, datinile, obiceiurile, lim..
  Fara TVA: 30,00 Lei 30,00 Lei 30,00 Lei
 • Basme. Volumul I
  Operele lui Petre Ispirescu sunt de nelipsit oricarui copil. in aceste noi interpretari, "Aleodor imparat", "Greuceanu" sau "Praslea cel voinic" sunt eroii de basm care va poarta prin aventuri fantastice, legendare, de neuitat. La fiecare drum spre gradinita sau scoala, in orice calatorie lunga, cop..
  Fara TVA: 44,00 Lei 44,00 Lei 44,00 Lei
 • Chiar inainte de fericire - Nu inceta niciodata sa crezi in fericire!
  Chiar inainte de fericire / Just Before Happiness de Agn?s Ledig este o poveste despre greseli, despre sacrificiile pe care le facem pentru a ne repara greselile, despre suferinta pe care o induram ca urmare a propriilor greseli, despre speranta si nesabuintele care rezulta uneori din ea, despre iub..
  Fara TVA: 57,00 Lei 57,00 Lei 57,00 Lei
 • Daca fug - Cunoasterea adevarului poate fi o sursa de suferinta?
  Daca fug / If I Run - ultimul roman al lui Terri Blackstock va fi deopotriva pe placul iubitorilor de romane politiste, dar si al iubitorilor de audiobookuri de suspans si mister. Odata ce ai ascultat intriga, nu te vei mai opri din ascultat pana nu vei afla finalul, la fel de neasteptat ca si rastu..
  Fara TVA: 55,00 Lei 55,00 Lei 55,00 Lei
 • Graffitista - Povestea unei pasiuni
  Graffitista / Graffiti Girl de Fanny Andr este povestea unei tinere de 22 de ani aflate la o rascruce de drumuri. Din dorinta de a-si "exersa" independenta, Lena, a carei mare pasiune este graffiti-ul, se loveste de mai multe probleme. A pierdut anul la facultate, bea prea mult, are relatii ocaziona..
  Fara TVA: 64,00 Lei 64,00 Lei 64,00 Lei
 • Hectare de diamante
  ACT si Politon va propune clasica prelegere Hectare de diamante (Acres of Diamonds), a lui Russel H. Conwell. Un audiobook in limba romana, in lectura actorului Alexandru Nicolae Mihai. Autorul nareaza o serie de povesti cu talc despre succes, despre genialitate chiar, iar pilda care se desprinde es..
  Fara TVA: 26,00 Lei 26,00 Lei 26,00 Lei
 • Ion
  Ion este primul roman obiectiv din literatura romana si reprezinta o monografie a realitatilor satului ardelean de la inceputul secolului XX. "Romanul Ion este icoana complexa, vie fara exuberanta, bogata in amanunte de observatie a vietii Ardealului". - Tudor Vianu"Ion este o epopee perfecta (...) ..
  Fara TVA: 89,00 Lei 89,00 Lei 89,00 Lei
 • Jocul ingerilor - Nu exista minuni decat daca nu crezi in ele!
  Jocul ingerilor /Angel Walking de Karen Kingsbury este un audiobook pe care sa il asculti intr-o dupa amiaza mohorata de duminica, in loc de filmul pe care ai fi vrut sa il privesti la televizor. "Jocul ingerilor" spune povestea fostului jucator de baseball Tyler Ames, care, in urma unei accidentari..
  Fara TVA: 77,00 Lei 77,00 Lei 77,00 Lei
 • Mara
  "Mara este cea mai izbutita opera a lui Slavici si unul din cele mai bune romane romanesti. Aici se adancesc problemele sociale tratate in nuvele si se adauga probleme noi, nationale si confesionale." - George CalinescuLa 1 ianuarie 1894, sub conducerea lui Ioan Slavici, I.L. Caragiale si George Cos..
  Fara TVA: 67,00 Lei 67,00 Lei 67,00 Lei
 • Moara cu noroc
  Moara cu noroc este o nuvela psihologica, scrisa de Ioan Slavici. A fost publicata pentru prima data in anul 1881, in volumul Novele din popor.Ioan Slavici s-a nascut pe 18 ianuarie 1848 la Siria, lana Arad. in aprilie 1869 se inscrie la Facultatea de Drept din Viena in anul al doilea, dupa ce facus..
  Fara TVA: 37,00 Lei 37,00 Lei 37,00 Lei
 • Nunta: Rochia de mireasa: 4 femei, 4 povesti, o rochie
  Nunta: Rochia de mireasa / The Wedding Dress de Rachel Hauck ne face cunostinta cu Charlottle Malone, o tanara care fusese crescuta de mama ei, si, ulterior, dupa moartea acesteia, de batrana Gert. Lipsita de o familie adevarata inca din copilarie, Charlotte se simte nesigura in privinta motivului c..
  Fara TVA: 79,00 Lei 79,00 Lei 79,00 Lei
 • Nuvele - Volumul I
  La Grandiflora, Vedenia si Uratul sunt cele trei nuvele care fac parte din acest volum si se afla la prima lor publicare integrala sub forma de audiobook.Gheorghe Ion Mihaescu (Gib I. Mihaescu) s-a nascut pe 23 aprilie 1894, la Dragasani. A urmat scoala primara in orasul natal, iar in 1905 devenea e..
  Fara TVA: 48,00 Lei 48,00 Lei 48,00 Lei
 • Padurea spanzuratilor
  Tema abordata in romanul de fata este conditia tragica a intelectualului ardelean aflat in postura de combatant impotriva propriului sau neam, pe fondul evocarii Primului Razboi Mondial. in cadrul acestei teme se distinge, in special, ideea uciderii, aparent justificata de contextul razboiului, dar ..
  Fara TVA: 59,00 Lei 59,00 Lei 59,00 Lei
 • Povesti
  on Creanga este recunoscut datorita povestilor, povestirilor si basmelor pe care le-a scris, iar acest audiobook reprezinta instrumentul necesar oricarui copil pentru a cunoaste extraordinara imaginatie a povestitorului din Humulesti. Oferiti-i un cadou de poveste copilului dumneavoastra!Cuprins:Har..
  Fara TVA: 44,00 Lei 44,00 Lei 44,00 Lei
 • Razboiul la lumina zilei (Seria Demon, partea a III-a, paperback)
  Autorul isi confirma locul in panteonul scriitorilor de epic fantasy, alaturi de George R. R. Martin, Steven Erikson sau Robert Jordan. Fantasy Book Critic In noaptea cu luna noua, demonii ataca in forta, hotarati sa ii ucida pe cei doi barbati care pot deveni Mantuitorul, cel despre care profetii..
  Fara TVA: 39,89 Lei 39,89 Lei 69,99 Lei
 • Taci si saruta-ma! - Uneori un sarut schimba totul
  Taci si saruta-ma / Just Kiss Me de Rachel Gibson este in acelasi timp povestea unei fiice, a unui star de cinema si a unei femei ca oricare alta, care, iubeste si este iubita. Taci si saruta-ma este povestea lui Vivien Leigh Rochet, o tanara cu nume predestinat celebritatii."Vivien avea o multime d..
  Fara TVA: 57,00 Lei 57,00 Lei 57,00 Lei
 • Walden sau viata in padure
  Cartea lui Henry David Thoreau, Walden sau Viata in padure (Walden) relateaza o experienta reala: doi ani petrecuti in padure, intr-o casuta de busteni, pe malul lacului Walden. Este o emotionanta declaratie personala de independenta, o calatorie spirituala, un jurnal al regasirii de sine, o satira ..
  Fara TVA: 79,00 Lei 79,00 Lei 79,00 Lei