Carti de Carti audio pentru copii

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Happy Hoppy Complet - 5 in 1 - Sing, play and learn English - Pentru copii de la 4-9 ani - CD cu cantece, fise de lucru, jocuri de masa si jocuri de memorare
  Oferiti-le copiilor posibilitatea de a invata limba engleza. Cutia contine mai multe tipuri de jocuri si cartonase de lucru. Invatarea copilului dvs. este sustinuta de cele 26 de cantece tematice din cutie si de un simplu tutorial audio. Prin urmare, copiii pot invata cu usurinta pronuntia corecta. ..
  Fara TVA: 89,91 Lei 89,91 Lei 99,90 Lei
 • Povesti cu iepuri si alte animale din jungla
  Lasati-va purtati spre universul magic al copilariei, un taram al povestilor cu talc, in care prietenii nostri urecheati ne invata cate si mai cate.Minunatele basme si pilde vor face deliciul celor mici, care le vor asculta cu sufletul la gura, insotindu-i pe iepurasi si pe celelalte animale ale jun..
  Fara TVA: 28,00 Lei 28,00 Lei 28,00 Lei
 • Regatul piticilor - Coroana de argint
  ACT si Politon va recomanda Coroana de argint. Regatul piticilor, o prima parte dintr-o poveste complet noua, conceputa de Bogdan Pascal si realizata in studioul editurii in lectura actorului Nae Alexandru.Coroana de argint va prezinta o noua lume mitica, eroi, aventura, talc si umor, caractere de c..
  Fara TVA: 26,00 Lei 26,00 Lei 26,00 Lei