Carti de Audiobooks

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cautand desavarsirea in lumea artei - calea artistica a parintelui Sofronie Saharov
  Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul, Essex. Studiul de fata este impartit in cinci capitole. Incepem cu anii de formare a Parintelui Sofronie in Rusia, inclusiv o trecere in revista a contextului istoric, mai ales din perspectiva istoriei artei. Capitolul al doilea se refera la perioada in care Pari..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 45,00 Lei
 • Comunicarea medic-pacient. Stiinta intalneste compasiunea (3 CD)
  Comunicarea medic-pacient este un curs in format audio conceput pentru medici, aparut la editura . Programul cuprinde 3 CD-uri, avand urmatorul continut:CD 1: Medicina centrata pe pacientRolul comunicarii profesionale medic-pacient in contextul transformarii sistemului de sanatate publica. 6 prin..
  Fara TVA: 67,99 Lei 67,99 Lei 80,00 Lei
 • Maica domnului, grabnic-ascultatoarea
  Paraclisul, acatistul si istoricul icoanei Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Grabnic-Ascultatoarea, de la Sfanta Manastire Dohiariu Editura Bizantina, 2017 Extras din Cuvantul inainte la editia romaneasca, semnat de Preot Constantin Coman In toamna anului 2015, de ziua hramului bisericii, pe 14 no..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 25,00 Lei
 • Razboiul la lumina zilei (Seria Demon, partea a III-a, paperback)
  Autorul isi confirma locul in panteonul scriitorilor de epic fantasy, alaturi de George R. R. Martin, Steven Erikson sau Robert Jordan. Fantasy Book Critic In noaptea cu luna noua, demonii ataca in forta, hotarati sa ii ucida pe cei doi barbati care pot deveni Mantuitorul, cel despre care profetii..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 69,99 Lei
 • Vindecarea sufletului de frica editia a II-a
  Soc, amorteala, sentimentul de neajutorare si vulnerabilitate, apoi panica, manie, neliniste, depresie si o durere ce pare interminabila... Iata simptomele fricii si suferintei posttraumatice, intr- o carte inspirata dintr-un eveniment ce a traumatizat o natiune intreaga. Tragedia ce a lovit SUA in ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 25,00 Lei