Carti de Audiobooks

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Comunicarea medic-pacient. Stiinta intalneste compasiunea (3 CD)
  Comunicarea medic-pacient este un curs in format audio conceput pentru medici, aparut la editura . Programul cuprinde 3 CD-uri, avand urmatorul continut:CD 1: Medicina centrata pe pacientRolul comunicarii profesionale medic-pacient in contextul transformarii sistemului de sanatate publica. 6 prin..
  Fara TVA: 71,99 Lei 71,99 Lei 80,00 Lei
 • Cum sa ajungi la pacea interioara (AUDIOBOOK)
  Atunci cand asculti pe cineva, descoperi mesaje profunde in spatele cuvintelor rostite. Un spatiu al vigilentei tihnite irupe exact acolo unde, inainte, era doar zgomotul gandurilor. Te regasesti in ceea ce Eckhart Tolle numeste "starea de prezenta" - si aceasta poate duce la o transformare semni?ca..
  Fara TVA: 21,00 Lei 21,00 Lei 35,00 Lei
 • In intimitatea secolului 19
  „Secolul 19 este o alta planeta. Iti trebuie un anume spirit de aventura ca sa te intorci acolo, asumandu-ti riscul de a trai, zi de zi, exact ca oamenii vremii, de a te obisnui cu felul lor energic de a fi, cu regulile lor de conversatie, cu numeroasele lor obiecte de imbracaminte obligatoriu de pu..
  Fara TVA: 22,54 Lei 22,54 Lei 37,57 Lei
 • Maica domnului, grabnic-ascultatoarea
  Paraclisul, acatistul si istoricul icoanei Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Grabnic-Ascultatoarea, de la Sfanta Manastire Dohiariu Editura Bizantina, 2017 Extras din Cuvantul inainte la editia romaneasca, semnat de Preot Constantin Coman In toamna anului 2015, de ziua hramului bisericii, pe 14 no..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 25,00 Lei
 • Razboiul la lumina zilei (Seria Demon, partea a III-a, paperback)
  Autorul isi confirma locul in panteonul scriitorilor de epic fantasy, alaturi de George R. R. Martin, Steven Erikson sau Robert Jordan. Fantasy Book Critic In noaptea cu luna noua, demonii ataca in forta, hotarati sa ii ucida pe cei doi barbati care pot deveni Mantuitorul, cel despre care profetii..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 69,99 Lei
 • Vindecarea sufletului de frica editia a II-a
  Soc, amorteala, sentimentul de neajutorare si vulnerabilitate, apoi panica, manie, neliniste, depresie si o durere ce pare interminabila... Iata simptomele fricii si suferintei posttraumatice, intr- o carte inspirata dintr-un eveniment ce a traumatizat o natiune intreaga. Tragedia ce a lovit SUA in ..
  Fara TVA: 12,50 Lei 12,50 Lei 25,00 Lei