Carti de Arhitectura

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Caietele Restaurarii 2017
  De la teorie la practica, prin studii de caz, aducem in fata cititorului articole care sa contribuie la o mai buna conservare a patrimoniului cultural material.Investigatii, cercetare, exemple de conservare-restaurare pictura murala, lemn policrom, carte, vitraliu, sau a monumentelor istorice se reg..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 22,68 Lei
 • Case din Bucuresti. Valoare prin restaurare
  Dupa o perioada de aproape 30 de ani in care distrugerile erau imaginea generala in ceea ce priveste casele istorice � fie prin neglijenta, fie prin incultura � exista totusi, sporadic, preocuparea pentru redescoperirea lor si punerea in valoare. Aceasta posibilitate a aparut odata cu respectarea pr..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 35,43 Lei
 • Ce doreste domnul?
  In dramaturgia mea am vrut sa surprind singuratatea oamenilor, tratata la modul unei farse.Pascal BrucknerCe doreste domnul? este o comedie absurda, care parodiaza pana la grotesc frecventele contexte ale societatii de consum: ofertele excesive, denumirile pretentioase, erorile, mediocritatea si com..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • In casa bunilor
  Te invitam sa cunosti arhitectura traditionala de lemn si pamant intr-o carte dedicata copiilor curiosi. Gheruta te va calauzi prin satul bunilor si impreuna va veti plimba printre case de deal si munte sau de ses, anexe gospodaresti, constructii comunitare. Vei putea admira simplitatea si frumuset..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 28,35 Lei
 • Resedintele Stirbey din Bucuresti si Buftea. Arhitectura si decoratia interioara
  "Resedintele Stirbey din Bucuresti si Buftea. Arhitectura si decoratia",Lucrare monografica a autoarei Oana Marinache, prefata de conf. univ. dr. Ioana Beldiman, cuvant inainte de Ion Varlam, Editura ACS, 2013. Asociatia Art Conservation Support pregateste publicarea, in cadrul unui proiect editoria..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 58,76 Lei