Carti de Jocuri

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Castana fermecata si cei 5 prieteni
  “Castana fermecata si cei 5 prieteni” este un program bazat pe oabordare transdisciplinara. Software-ul propune pe langa o serie deinformatii din domenii variate (limba romana, matematica, stiinte, arte) si ogama larga de exercitii menite sa fixeze cunostintele si sa formezedeprinderi:· planse de co..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Cazemata Mate
  “Cazemata Mate” este un CD in care noțiunile de numeratie, multimi,geometrie, precum si multe altele imbraca forma basmului, stimulandparticiparea activa a copilului la insusirea cunostintelor:· MULTIMIX - invata despre multimi· HOPSUSJOS - stii sa te orientezi?· GEOMETRIX - Joaca-te cu figurile geo..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Invatam sa desenam, poezii noi recitam
  “Invatam sa desenam, poezii noi recitam” ii invata pe cei mici (3-7 ani) sadeseneze folosind linii, puncte, elemente geometrice, litere si cifre, ledezvolta simtul estetic si artistic le imbogateste portofoliul literar.Coloram desenele obtinute, dupa dorinta proprie.Cd-ul cuprinde:· Modelele origina..
  Fara TVA: 24,08 Lei 24,08 Lei 24,08 Lei
 • Magazin Multimedia Interactiv 01
  “DubluClic Magazin interactiv 01” reprezinta un colaj de informatii sisarcini, prezentate gradat, pe nivele de studiu (de la clasa I la clasa a IV-a),din toate ariile curriculare, conferindu-i copilului posibilitatea aplicarii inpractica a unor notiuni teoretice.Domeniile din care le sunt propuse ac..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Matematica pentru clasa I- partea a II-a
  Programul reprezinta o nemaipomenita incursiune informatica pentrudescoperirea pas cu pas a secretelor matematicii, avand ca scop formareamotivatiei pentru studierea matematicii ca domeniu relevant pentru viatasociala, manifestarea tenacitatii, a perseverentei, a independentei in gandiresi in actiun..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Sa invatam in lumea lui Dino – Portofoliul elevului (Limba romana si Educatie plastica)
  Domeniile abordate in cadrul acestui software sunt limba romana si educatieplastica, copiii avand de rezolvat 12 teme atractive, fiecarereprezentand o adevarata provocare.Temele sunt impartite pe categorii de varsta:· pentru clasele I si a II-a;· pentru clasele a III-a si a IV-a.Programul reprezinta..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Sa pornim la drum! – Mijloace de transport
  De aceasta data, câteva mijloace de transport au prins viata. Cu bucurie sivoie buna, copilul este condus de catre acestea intr-o calatorie plina deamuzament si este angrenat in diverse experiente de invatare din mai multedomenii:· educatie muzicala· matematica· educatie rutiera· cunoasterea mediulu..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei