Carti de Resurse umane & Cariere

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ce culoare are parasuta ta?
  Ce culoare are parasuta ta? Este cea mai populara carte de management al carierei din lume, revista Time incluzand-o pe lista celor mai bune o suta de carti de non-fictiune, scrise incepand cu anul 1923. De asemenea, The Library of Congress a inclus-o in primele douazeci si cinci de carti din istori..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 62,61 Lei
 • Cum sa reusesti folosind NLP. De la bun la excelent
  Obtinerea succesului conform propriilor nostri termeni pare sa fie ceea ce urmarim cu totii; singura intrebare ramane ce anume inseamna, de fapt, succesul pentru tine. Odata ce stii ceea ce iti doresti, te afli deja pe drumul pentru atingerea acelui succes. Si abia dupa aceea poti incepe sa parcurgi..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,90 Lei
 • CV 30. Cariera ta pas cu pas
  CV30 este cel mai simplu mod de a alege ce ti se potriveste, dintre mii de programe de licenta, master, doctorat, burse, internshipuri, cursuri online si offline, extracurriculare din Romania, Uniunea Europeana si Sua. NUME CARTE: CV 30. Cariera ta pas cu pasISBN: PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): ***EDI..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 28,90 Lei
 • Ghidul asistentelor de manager. Calea rapida spre succes
  Una dintre cele mai cautate meserii ale momentului isi dezvaluie in sfarsit secretele. Anne Broilliard, Dorothee Bazin, reputate experte in domeniul formarii si specializarii in meseriile de secretariat si asistenta ating in aceasta lucrare extrem de bine structurata si scrisa intr-un limbaj accesib..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 27,45 Lei
 • Ghidul carierei pentru absolventii universitari. Cum sa demarati cu succes catre un viitor stralucitor
  Intr-un univers al slujbelor tot mai diverse, aceasta carte va indruma pasii de-a lungul intregului proces de recrutare.Conturati-va cariera.Identificati slujba potrivita.Concepeti un CV remarcabil si o scrisoare de intentie memorabila.Pregatiti-va pentru interviuri, teste, chestionare si exercitii ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 36,60 Lei
 • Identitatea profesionala
  Fie ca este vorba de un vis sau de o dorinta declarata, aproape toti ne-am gandit la ideea reinventarii personale. Simtindu-ne neimpliniti, epuizati sau doar nemultumiti de ceea ce facem, tanjim sa facem saltul spre necunoscut. Dar, in acelasi timp, ne gandim cu ingrijorare la anii si la efortul pe ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Interviul de angajare. Cum sa raspunzi inteligent la orice intrebare
  Un interviu de angajare poate fi destul de incomod, mai ales din cauza elementelor care tin de neprevazut, dar si de insuficienta pregatire pentru aceasta intalnire. Intrebarile-capcana ale angajatorului, lipsa ta de fermitate, neputinta de a-ti scoate in evidenta calitatile, incapacitatea de a-ti c..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,03 Lei
 • Managementul resurselor umane
  Piata muncii, marcata de competitivitate si de viteza cu care se produc schimbari in toate sectoarele de activitate, solicita din ce in ce mai mult adaptabilitate, creativitate si rezistenta la stres si efort din partea angajatilor. Iar pentru ca locurile de munca sa fie ocupate de cei mai performan..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Si acolo ce-o sa faci? Ghidul tau de burse, studii si joburi in strainatate
  Vreau sa plec in strainatate, la facultatea/jobul visurilor mele. Cum fac sa ajung acolo? Cum o sa ma descurc? Cum ramane cu iubitul/iubita, cu familia, cu prietenii, cu locurile natale? Cum voi fi tratat „dincolo“? Cine ma poate ajuta?Raspunsul este simplu: Ghidul Si acolo ce-o sa faci? al Dianei U..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei