Carti de Resurse umane & Cariere

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cum sa reusesti folosind NLP. De la bun la excelent
  Obtinerea succesului conform propriilor nostri termeni pare sa fie ceea ce urmarim cu totii; singura intrebare ramane ce anume inseamna, de fapt, succesul pentru tine. Odata ce stii ceea ce iti doresti, te afli deja pe drumul pentru atingerea acelui succes. Si abia dupa aceea poti incepe sa parcurgi..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 28,90 Lei
 • CV 30. Cariera ta pas cu pas
  CV30 este cel mai simplu mod de a alege ce ti se potriveste, dintre mii de programe de licenta, master, doctorat, burse, internshipuri, cursuri online si offline, extracurriculare din Romania, Uniunea Europeana si Sua. NUME CARTE: CV 30. Cariera ta pas cu pasISBN: PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): ***EDI..
  Fara TVA: 28,90 Lei 28,90 Lei 28,90 Lei
 • Ghidul carierei pentru absolventii universitari. Cum sa demarati cu succes catre un viitor stralucitor
  Intr-un univers al slujbelor tot mai diverse, aceasta carte va indruma pasii de-a lungul intregului proces de recrutare.Conturati-va cariera.Identificati slujba potrivita.Concepeti un CV remarcabil si o scrisoare de intentie memorabila.Pregatiti-va pentru interviuri, teste, chestionare si exercitii ..
  Fara TVA: 22,32 Lei 22,32 Lei 36,60 Lei
 • Identitatea profesionala
  Fie ca este vorba de un vis sau de o dorinta declarata, aproape toti ne-am gandit la ideea reinventarii personale. Simtindu-ne neimpliniti, epuizati sau doar nemultumiti de ceea ce facem, tanjim sa facem saltul spre necunoscut. Dar, in acelasi timp, ne gandim cu ingrijorare la anii si la efortul pe ..
  Fara TVA: 22,25 Lei 22,25 Lei 28,90 Lei
 • Managementul resurselor umane Ed.III
  Piata muncii, marcata de competitivitate si de viteza cu care se produc schimbari in toate sectoarele de activitate, solicita din ce in ce mai mult adaptabilitate, creativitate si rezistenta la stres si efort din partea angajatilor. Iar pentru ca locurile de munca sa fie ocupate de cei mai performan..
  Fara TVA: 33,96 Lei 33,96 Lei 39,95 Lei
 • Si acolo ce-o sa faci? Ghidul tau de burse, studii si joburi in strainatate
  Vreau sa plec in strainatate, la facultatea/jobul visurilor mele. Cum fac sa ajung acolo? Cum o sa ma descurc? Cum ramane cu iubitul/iubita, cu familia, cu prietenii, cu locurile natale? Cum voi fi tratat „dincolo“? Cine ma poate ajuta?Raspunsul este simplu: Ghidul Si acolo ce-o sa faci? al Dianei U..
  Fara TVA: 18,68 Lei 18,68 Lei 24,90 Lei
 • Statistica resurselor de munca
  Lucrarea de fata isi propune sa aprofundeze unele din principalele aspecte ale problematicii pietei muncii, ilustrand modul in care statistica poate, prin metodele si tehnicile sale, sa ajute la cunoasterea si analiza fenomenelor existente pe aceasta piata. In ton cu tendintele actuale, au fost util..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 28,90 Lei