Carti de Resurse umane & Cariere

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cum sa reusesti folosind NLP. De la bun la excelent
  Obtinerea succesului conform propriilor nostri termeni pare sa fie ceea ce urmarim cu totii; singura intrebare ramane ce anume inseamna, de fapt, succesul pentru tine. Odata ce stii ceea ce iti doresti, te afli deja pe drumul pentru atingerea acelui succes. Si abia dupa aceea poti incepe sa parcurgi..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • CV 30. Cariera ta pas cu pas
  CV30 este cel mai simplu mod de a alege ce ti se potriveste, dintre mii de programe de licenta, master, doctorat, burse, internshipuri, cursuri online si offline, extracurriculare din Romania, Uniunea Europeana si Sua. NUME CARTE: CV 30. Cariera ta pas cu pasISBN: PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): ***EDI..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 28,90 Lei
 • Ghidul carierei pentru absolventii universitari. Cum sa demarati cu succes catre un viitor stralucitor
  Intr-un univers al slujbelor tot mai diverse, aceasta carte va indruma pasii de-a lungul intregului proces de recrutare.Conturati-va cariera.Identificati slujba potrivita.Concepeti un CV remarcabil si o scrisoare de intentie memorabila.Pregatiti-va pentru interviuri, teste, chestionare si exercitii ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 36,60 Lei
 • Identitatea profesionala
  Fie ca este vorba de un vis sau de o dorinta declarata, aproape toti ne-am gandit la ideea reinventarii personale. Simtindu-ne neimpliniti, epuizati sau doar nemultumiti de ceea ce facem, tanjim sa facem saltul spre necunoscut. Dar, in acelasi timp, ne gandim cu ingrijorare la anii si la efortul pe ..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,90 Lei
 • Manualul consultantultui in cariera
  Din cuprins:◊ Dezvoltarea carierei - teorii;◊ Abilitati de comunicare si procesul de suport in consiliere;◊ Procesul de evaluare in consilierea in cariera;◊ Procesul de training si programele de dezvoltare a carierei;◊ Decizia si planificarea. Strategii de cautare a unui loc de munca;◊ Piata muncii;..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Manualul consultantului in cariera
   Din cuprins: Dezvoltarea carierei - teorii; Abilitati de comunicare si procesul de suport in consiliere; Procesul de evaluare in consilierea in cariera Procesul de training si programele de dezvoltare a carierei; Decizia si planificarea. Strategii de cautare a unui loc de munca; Piata muncii; Probl..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Si acolo ce-o sa faci? Ghidul tau de burse, studii si joburi in strainatate
  Vreau sa plec in strainatate, la facultatea/jobul visurilor mele. Cum fac sa ajung acolo? Cum o sa ma descurc? Cum ramane cu iubitul/iubita, cu familia, cu prietenii, cu locurile natale? Cum voi fi tratat „dincolo“? Cine ma poate ajuta?Raspunsul este simplu: Ghidul Si acolo ce-o sa faci? al Dianei U..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Statistica resurselor de munca
  Lucrarea de fata isi propune sa aprofundeze unele din principalele aspecte ale problematicii pietei muncii, ilustrand modul in care statistica poate, prin metodele si tehnicile sale, sa ajute la cunoasterea si analiza fenomenelor existente pe aceasta piata. In ton cu tendintele actuale, au fost util..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,90 Lei