Carti de Management & Leadership

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • A cincea disciplina. Arta si practica organizatiilor care invata
  Aceasta carte a fost elogiata de The Financial Times drept una dintre cele cinci carti fundamentale pentru mediul de afaceri.  Cele cinci discipline descrise  aici, spune Peter Senge, reprezinta rezultatul experimentarii, cercetarii, documentarii si inventivitatii a sute de oameni. Am lucrat cu toat..
  Fara TVA: 62,99 Lei 62,99 Lei 89,00 Lei
 • Adjudecat. Strategii eficiente pentru a vinde o idee buna
  Uneori o idee buna nu este suficienta. Crezi intr-o idee buna. Stii ca implementarea acesteia ar putea aduce beneficii imediate atat pentru tine, cat si pentru organizatia sau comunitatea din care faci parte. O prezinti, sperand intr-un sprijin entuziast. In schimb, ti se adreseaza intrebari care ad..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,34 Lei
 • Administrategie
  „Aceasta carte este un ghid practic pentru initierea reformei administratiei publice in Europa de Est, care ii motiveaza pe manageri sa-si stabileasca precis valorile publice si, in acelasi timp, sa-si dezvolte cariere personale si sa impulsioneze dezvoltarea carierelor membrilor echipelor lor. Auto..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,00 Lei
 • Alianta. Managementul talentelor in era conectivitatii
  Ca manager, iti doresti de la angajatii tai sa te ajute sa transformi compania si, astfel, s-o pregatesti pentru viitor. Ca angajat, iti doresti ca organizatia sa te sustina sa ai o cariera de succes. Acest scenariu cu castigatori de ambele parti se va intampla doar daca ambele tabere au incredere u..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,00 Lei
 • Alpha Leadership
  GHID PENTRU LIDERII CARE ISI DORESC MAI MULT„Ori de cate ori ajungeti in sectiunea cu lucrari motivationale a unei librarii sunteti bombardati de o armata intreaga de idei, strategii si manuale, majoritatea facand promisiuni pompoase si nerealiste pentru «liderul din noi toti». [...] Alpha Leadershi..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,90 Lei
 • Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit
  Moartea lui Steve Jobs a ridicat una dintre cele mai presante intrebari care puteau aparea in lumea tehnologiei si a afacerilor: poate oare Apple sa ramana la fel si fara liderul sau iconic? Multi din interiorul companiei s-au aratat dornici sa arate ca Apple putea fi la fel de inovativa ca atunci c..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 52,98 Lei
 • Asigurarea securitatii informatiilor in organizatii
  Din Cuprins:Informatiile si securitatea acestora in organizatii;Starea actuala si perspectivele privind securitatea informatiilor in organizatiile din Romania;Sistemul de Management al Securitatii Informatiilor - S.M.S.I. - in organizatii;Riscurile privind securitatea informatiilor si managementul a..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 33,72 Lei
 • Atinge maiestria in leadership cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul
  In acesta carte asteptata cu nerabdare, care face parte din seria bestsellerului international Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul, guru in leadership si celebrul orator, Robin S. Sharma, dezvaluie un sistem pas cu pas, extraordinar, care va readuce increderea, angajamentul si entuziasmul in organ..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 47,00 Lei
 • Avantajul. De ce sanatatea organizationala este cel mai important atu in afaceri
  Un avantaj simplu, gratuit si la indemana oricui.Exista un avantaj competitiv mult mai puternic decat oricare altul. Este aceasta strategie superioara? Inovarea mai rapida? Planurile de afaceri complexe?Nu. Patrick Lencioni afirma ca diferenta dintre companiile de succes si cele mediocre are prea pu..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 38,44 Lei
 • Ceea ce conteaza cu adevarat. Sevicii, leadership, oameni si valori
  „Intentia mea este sa impartasesc anumite principii si perspective bazate pe ceea ce conteaza cu adevarat – pe ceea ce, de-a lungul unei cariere de peste patruzeci de ani, am ajuns sa cred ca este esential pentru dezvoltarea brandurilor de durata, pentru cresterea semnificativa a organizatiilor de t..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 64,00 Lei
 • Cele 5 niveluri ale leadershipului
   Intr-un limbaj extrem de accesibil si prin intermediul unor exemple concrete, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat intr-o multitudine de organizatii, indiferent de dimensiunea acestora. Este vorba despre cele cinci eta..
  Fara TVA: 23,60 Lei 23,60 Lei 33,72 Lei
 • Change by design. Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia
  „Change by design este o calatorie prin cateva dintre stadiile importante ale gandirii specifice designului. Nu se doreste a fi un ghid de genul «cum sa», caci, in ultima instanta aceste abilitati se deprind cel mai bine prin practica. Speranta mea este ca voi reusi sa furnizez un sistem de referint..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Coaching zi de zi. Spune mai putin, intreaba mai mult si schimba pentru totdeauna felul in care conduci
  In cartea lui Michael Bungay Stanier, coachingul devine o parte integranta si informala a programului de zi cu zi, prin care managerii si echipele acestora reusesc sa munceasca mai putin, dar sa aiba rezultate de impact. Gratie experientei acumulate in anii in care a ajutat peste 10 000 de manageri ..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 39,00 Lei
 • Colaborarea
  O colaborare deficitara e mai rea decat lipsa colaborarii„Colaborarea este o carte foarte bine scrisa si amanuntit fundamentata prin cercetari. E plina de concluzii extrem de interesante si de sfaturi utile pentru liderii de afaceri, indiferent unde ar fi acestia localizati fie in Romania, fie intr-..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,59 Lei
 • Competitia pentru viitor
  Din volumul Competitia pentru viitor managerii afla cum pot schimba domeniile in care isi desfasoara activitatea. Gary Hamel si C.K. Prahalad arata cititorului ce trebuie sa faca firma lui in prezent pentru a putea ocupa maine o pozitie de frunte intre companiile concurente. Subliniind faptul ca sec..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • Confesiunile unui vorbitor public
  In acest volum plin de haz si extrem de practic, scriitorul si vorbitorul profesionist Scott Berkun ne dezvaluie tehnicile folosite de marii oratori si ne arata cum le poate utiliza oricine pentru a comunica mai bine. Managerilor si profesorilor si oricui comunica si se asteapta sa fie ascultat Conf..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Consultanta si management. Solutii pentru criza
  Confruntati cu incertitudinea pietei, la sase ani dupa inceputul crizei economice, antreprenorii si managerii simt mai mult ca oricand ineficienta solutiilor de criza si necesitatea reimprospatarii lor. Parcurgand cercetarile celor mai buni specialisti din domeniu, “Consultanta si managament. Soluti..
  Fara TVA: 48,01 Lei 48,01 Lei 53,00 Lei
 • Creativity, INC. Cum sa depasesti fortele nevazute care stau in calea adevaratei inspiratii
  Creativity, Inc. este o carte pentru managerii care doresc sa-si conduca angajatii catre noi culmi, un manual pentru oricine cauta neabatut originalitatea, dar si prima calatorie facuta vreodata in centrul vital al Pixar Animation – pentru a vedea sedintele, intrunirile de concluzii la incheierea un..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 39,90 Lei
 • Cum a salvat Stella ferma. o poveste despre cum sa faci inovatia posibila
  „Cum a salvat Stella ferma are la baza peste un deceniu de cercetari. Povestea este un compozit ce include zeci de initiative in domeniul inovatiei, pe care le-am urmarit in organizatii consacrate. In programele pilot, la care au luat parte primii nostri cititori, cativa participanti ne-au marturisi..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 52,98 Lei
 • Cum functioneaza Google
  Presedintele consiliului de administratie de la Google si fostul director executiv al aceleiasi companii, Eric Schmidt, impreuna cu fostul prim-vicepresedinte al departamentului de productie, Jonathan Rosenberg, s-au alaturat companiei Google cu peste un deceniu ȋn urma. La vremea aceea, amandoi acu..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,00 Lei
 • Cum iti vei masura viata?
  „O strategie – fie ea de afaceri sau in viata personala – se creeaza prin sute de decizii luate zilnic in privinta  modului in care ne cheltuim timpul, energia si banii. Cu fiecare clipa din viata, cu fiecare decizie luata despre felul in care iti consumi energia si banii, faci o declaratie despre c..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 47,20 Lei
 • Cum sa ajungi manager
   Linda Hill a fost desemnata in 2012 de catre Harvard Business Review unul dintre  cei mai influenti manageri, ocupand locul 16 in topul Thinkers50.Lucrarea de fata, editata de Harvard Business Press, surprinde dificultatile procesului de trecere a unui angajat de la calitatea de lucrator performant..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 30,83 Lei
 • Cum sa livrezi fericire - comics. Calea catre profituri, pasiune si scop
  Cum sa livrezi fericire este o scurta adaptare grafica a bestsellerului international cu acelasi titlu.TOP 10 motive pentru care ar trebui sa cititi aceasta carte:10. Doriti sa aflati modalitatea prin care Zappos a ajuns, in mai putin de zece ani, sa inregistreze vanzari anuale in valoare de peste 1..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 27,94 Lei
 • Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop
  In Cum sa livrezi fericire, Tony Hsieh, CEO-ul Zappos, ne impartaseste lectiile pe care le-a invatat in viata si in afaceri, de la inceputul cu administrarea unei ferme de rame si mai apoi a unei pizzerii, pana la LinkExchange, Zappos si multe altele.Scrisa intr-un ritm alert si foarte pragmatic, ca..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 47,20 Lei
 • Da lovitura! De ce acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta
  „Cat de mult vrei sa reusesti? Te mistuie aceasta dorinta? Nu dormi noptile si se-nvarte capul de idei si vise? Ai face orice pentru sansa de a trai exclusiv dupa propriile reguli? Daca-i asa, ai noroc. Ai noroc, pentru ca traiesti intr-o epoca a oportunitatilor fara precedent pentru cei cu suficien..
  Fara TVA: 35,69 Lei 35,69 Lei 37,57 Lei
 • Descopera-ti destinul cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul
  Descifreaza-ti tainele destinului si inspira-te cu idei stralucite pentru o viata stralucita! Viata ta este pe cale sa se transforme radical pe masura ce citesti aceasta carte. Ai ajuns pana aici si ai facut deja primul pas - ai deschis usa unei lumi magice unde tot ce iti doresti se implineste, o l..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 37,00 Lei
 • Design of business. Cum sa transformi principiile de design in avantaj competitiv, Roger Martin
  Cele mai multe companii vor sa inoveze. Sa vina cu ceva care sa schimbe lumea, ca iPod sau ca Facebook. Unele fac eforturi, investesc in dezvoltare, platesc designeri, consultanti si asa mai departe. Dar rezultatele nu sunt decat rareori pe masura eforturilor. De ce? In Design of Business, Roger Mar..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Dezvoltarea afacerilor sociale
  „In numai cativa ani, afacerea sociala a trecut de la stadiul de simpla idee la acela de realitate vie, cu o evolutie rapida. Deja produce imbunatatiri in vietile multor oameni si este pe cale sa devina, intr-o maniera exploziva, una dintre cele mai importante tendinte sociale si economice ale lumii..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 30,82 Lei
 • Dincolo de succes - cum sa transformi haosul in actiuni constructive Si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului
  ...Dincolo de succes. Cum sa transformi haosul in actiuni constructive si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului a legendarului antrenor John Wooden'...cu aproape saizeci de ani in urma am inceput sa dezvolt o structura de progress personal bazata pe succese reale. Piramida Succesul..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 37,00 Lei
 • Drive. Ce anume ne motiveaza cu adevarat
   Majoritatea oamenilor cred ca cea mai buna metoda pentru a motiva este utilizarea unor recompense precum banii – abordarea de tip „recompensa si pedeapsa“. Este o greseala, ne spune Daniel H. Pink. In Drive, una dintre cele mai provocatoare si convingatoare carti ale ultimilor ani, el sustine ca se..
  Fara TVA: 42,48 Lei 42,48 Lei 47,20 Lei
 • Essential managers - Negotiating
  The practical guide that gives you the skills to succeed at negotiating DK's Essential Managers series contains the know-how you need to be a more effective manager and hone your management style. Find out how to improve your negotiating skills by defining your style, preparing properly and designin..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 42,00 Lei
 • Essential Managers - Presenting
  The practical guide that gives you the skills to succeed at presenting DK's Essential Managers series contains the know-how you need to be a more effective manager and hone your management style. Find out how to improve your presenting skills by learning how to prepare properly, capture attention, s..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 42,00 Lei
 • Essential Managers - Project Management
  The practical guide that gives you the skills to succeed at project management DK's Essential Managers series contains the know-how you need to be a more effective manager and hone your management style. Find out how to improve your project management skills by defining a project brief, identifying ..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 35,99 Lei
 • Esti un manager de... modat
  Cu totii conducem ceva sau pe cineva… propria viata sau cariera, un asistent ori sute de oameni. Felul in care conduci are urmari profunde asupra succesului tau personal.Mark Stevens accentueaza o idee extraordinara: la un moment dat, modul de a conduce al fiecaruia dintre noi poate fi de... modat. ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,19 Lei
 • Forta economica a femeilor
  Ce forta economica a capatat antreprenoriatul feminin? Cine sint reprezentantele sale? Cum au reusit intr-o competitie feroce a mediului de afaceri? Iata citeva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda acest volum, o continuare fireasca a celui aparut in urma cu cinci ani, in care era pusa in..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,95 Lei
 • Funky Business - talentul face capitalul sa danseze
  Cartea demonstreaza ca mintea bate muschii si ca sursa avantajului competitiv al oricarei companii sunt oamenii. Cartea este scrisa convingator si argumentata cu rigurozitate.Vremuri funky Fortele funk-ului Societatea surplusului Societatea bazata pe forta creierului Leadership-ul de substanta Arata..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Gandire rapida, gandire lenta
  Daniel Kahneman ne poarta intr-o calatorie inovatoare prin ascunzisurile mintii si ne explica cele doua sisteme care conduc modul nostru de a gandi. Sistemul 1 este rapid, intuitiv si emotional; Sistemul 2 este mai lent, mai deliberativ si mai logic. Kahneman prezinta capacitatile extraordinare si, ..
  Fara TVA: 65,03 Lei 65,03 Lei 72,25 Lei
 • Genialii. Descoperirea legaturilor dintre leadership si bolile mentale
  In Genialii, Nassir Ghaemi studiaza indeaproape carierele si situatiile de criza ale unor lideri notabili precum Lincoln, Churchill, Ghandi, Martin Luther King, Jr., JFK si altii pentru a-si construi un argument pe cat de controversat, pe atat de convingator: aceleasi trasaturi caracteristice persoa..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Give and Take
  Why givers - not takers or matchers - win big. Perfect for anyone who enjoyed QUIET or THINKING FAST AND SLOW. The motivations behind today's most successful leaders and entrepreneurs come to a simple yet decisive explanation: there are people who give, people who take, people who match, and people ..
  Fara TVA: 52,99 Lei 52,99 Lei 52,99 Lei
 • Good to Great
  Can a good company become a great one and, if so, how? After a five-year research project, Collins concludes that good to great can and does happen. In this book, he uncovers the underlying variables that enable any type of organization to make the leap from good to great while other organizations r..
  Fara TVA: 94,30 Lei 94,30 Lei 129,99 Lei
 • How to be a Productivity Ninja
  In the age of information overload, traditional time management techniques simply don't cut it when it comes to overflowing inboxes, ever-expanding to-do lists and endless, pointless meetings. Thankfully there is a better way: The Way of the Productivity Ninja. Using techniques including Ruthlessnes..
  Fara TVA: 72,99 Lei 72,99 Lei 90,00 Lei
 • How to Become a Rainmaker
  Rainmakers are the people who bring money into their organisations and this book is packed with hints and tips to pursue prospective customers and keep them. NUME CARTE: How to Become a RainmakerISBN: 9780091954949PRET EDITURA: 73.21AUTOR(i): Jeffrey J. FoxEDITURA: Ebury PressCOPERTA: BrosataDATA AP..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 73,21 Lei
 • In competitie cu norocul. Povestea inovarii si a deciziei clientului
  Aparitia editiei in limba romana a cartii In competitie cu norocul este sustinuta de Raiffeisen Bank. Christensen a revolutionat lumea afacerilor cu teoria sa despre schimbarea disruptiva – o metoda de a prevedea modul in care pot reactiona competitorii la diferite tipuri de inovare. In cartea de fa..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,00 Lei
 • In fruntea revolutiei. Cum sa prosperam in vremuri tulburi facand din inovatie un model de viata
  In fruntea revolutiei propune un plan de actiune pentru orice companie care vrea sa devina si sa ramana revolutionara. Hamel sustine ca provocarea principala pentru o companie este reinventarea continua.    Discuta principiile care stau la baza inovatiei radicale.    Vorbeste despre punctul de porni..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 52,98 Lei
 • Incantare. Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti
  Incantarea, asa cum este ea definita de Guy Kawasaki, nu vorbeste despre manipularea oamenilor. Acest sentiment transforma situatiile si relatiile interumane. Converteste ostilitatea in amabilitate si remodeleaza amabilitatea in afinitate. Ii transforma pe sceptici si cinici in persoane increzatoare..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Inima schimbarii
  Pentru a intelege de ce unele organizatii fac cu mai mult succes decat altele saltul in viitor, trebuie mai intai sa stiti cum se desfasoara un proces eficace de realizare a unei schimbari la scara mare. In aproape toate cazurile, este vorba despre o succesiune, un ansamblu de opt pasi pe care putin..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Intelepciunea banilor
  Banii transforma orice om in filosof, chiar impotriva propriei sale vointe.  In Intelepciunea banilor, Pascal Bruckner numara, contabilizeaza, calculeaza virtutile si pacatele monedei. De la o epoca istorica la alta, de pe un mal pe celalalt al Atlanticului, ravnit si damnat deopotriva, banul suscit..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Intoarcerea in micul regat
  Intoarcerea in micul regat de Michael Moritz este a patra carte din Co-Lectia de Antreprenoriat, un proiect al editurii Publica, sustinut de UniCredit Tiriac Bank si promovat de revista Money Express.Intoarcerea in micul regat este prima biografie autorizata a companiei Apple. Michael Moritz isi poa..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei