Carti de Finante & Investitii

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arta de a castiga bani
  Se stie ca la inceput a fost ideea despre cum poate fi aceasta lume si doar ulterior lumea a devenit asa cum o cunoastem. Gandurile si ideile noastre sunt materiale. Cum sa intelegem si sa credem acest lucru? Cu totii ne dorim intotdeauna ce e mai bun, dar nu intotdeauna avem parte de aceste lucruri..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 21,00 Lei
 • Ascensiunea banilor. O istorie financiara a lumii
  Banii... Pentru crestini, dragostea de arginti e radacina tuturor relelor. Pentru generali banii reprezinta muschii razboiului, pentru revolutionari – catusele muncitorului. Niall Ferguson sustine ca finantele stau de fapt la baza progresului omenirii. Cu claritatea si verva cunoscute, el prezinta i..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,95 Lei
 • Aventuri din lumea afacerilor
  Cine-ar fi crezut ca lumea afacerilor poate fi atat de fascinanta si plina de dramatism? 350 de milioane de dolari investite intr-un model de automobil plin de imperfectiuni, fara sa fie gasit macar un responsabil pentru acest esec; ascensiunea spectaculoasa a unei mici companii producatoare de hart..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 49,90 Lei
 • Business Model Generation
  Modelele de afaceri noi, dar disruptive sunt emblematice pentru generatia noastra. Cu toate acestea, nu sunt pe deplin intelese, chiar daca transforma mediile competitive din industrii. Business Model Generation iti ofera instrumente puternice, simple si testate pentru intelegerea, crearea, reglarea..
  Fara TVA: 79,99 Lei 79,99 Lei 99,00 Lei
 • Cadranul banilor. Ghidul tatalui bogat pentru libertate financiara
  Ati observat ca multi dintre cei mai sclipitori absolventi ai universitatilor isi doresc sa lucreze pentru cei care nu si-au terminat studiile... oameni precum Bill Gates, Richard Branson, Michael Dell si Ted Turner? Acesti oameni fara studii superioare sunt astazi ultra-bogatii lumii.„Aceasta carte..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 38,00 Lei
 • Ce relatie ai cu banii?
  A apela la un personaj de fictiune precum Ebenezer Scrooge ar putea parea o incercare bizara in contextul intelepciunii financiare. Cu toate acestea, povestirea clasica a lui Dickens referitoare la modul in care Scrooge a depasit starea de nefericire si s-a transformat intr-o persoana vesela, plina ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 18,30 Lei
 • Cum functioneaza piata libera
  Scopul acestei carti este acela de a explica magia pietei, precum si ratiunile si mecanismele sale - prin exemple preluate de pe marile piete financiare ale lumii si de la marii actori ai bursei. Mai mult de jumatate din americani isi administreaza singuri o parte din propriile fonduri de pensii si ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,27 Lei
 • Cum sa faci bani rapid pe eBay
  Pe eBay, se cumpara cate o Corvette la fiecare ora, un diamant se negociaza la fiecare doua minute, treisprezece CD-uri isi schimba proprietarul la fiecare minut, o camera foto digitala se negociaza la fiecare patruzeci de secunde si un obiect de imbracaminte la fiecare trei sferturi de secunda!Altf..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Cuvintele iti modeleaza creierul.12 strategii de conversatie menite sa dea incredere, sa aplaneze conflictele si sa consolideze intimitatea
  Dr. Andrew Newberg este un cunoscut neurolog, preocupat de relatia dintre functiile creierului si diferitele stari mentale. Este pionier in studierea din perspectiva neurologica a experientelor religioase si spirituale, domeniu cunoscut drept neuroteologie. Lucreaza ca director de cercetare la Myrna..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 35,00 Lei
 • De ce vrem sa fii bogat. Doi oameni. Acelasi mesaj
  „In aceste vremuri de nesiguranta economica, acesti doi titani ai lumii afacerilor si-au unit fortele intr-o carte ce subliniaza nevoia presanta de cunostinte de specialitate in domeniul financiar.“ - Steve Forbes, Presedinte & CEO, Forbes Inc., Redactor-sef al revistei Forbes NUME CARTE: De ce vrem..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 40,00 Lei
 • Dictionar de afaceri englez-roman
  Dictionarul de afaceri englez-roman este publicat la editura  si reprezinta un valoros auxiliar in activitatea de documentare a specialistilor autohtoni in domeniu si ca instrument de lucru (intr-o traditie generica a utilitatii oricarui dictionar), aducand un plus de cunoastere si intelegere pertin..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 31,50 Lei
 • Dictionar de afaceri englez-roman /roman-englez
  Dictionarul de afaceri englez-roman/ roman-englez ilustreaza marea diversitate a vocabularului folosit in afaceri in lumea anglofona si cuprinde aproximativ 15 000 de cuvinte si expresii din domenii precum asigurari, bursa, finante-banci, management, marketing, etc.Lucrarea este un instrument de luc..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 38,44 Lei
 • Expansiunea Chinei. Cum Alibaba, Huawei, Lenovo si altii schimba regulile afacerilor
  „In Expansiunea Chinei, Edward Tse ne conduce in lumea fascinanta a antreprenorilor de top ai Chinei. Ne prezinta o comunitate a afacerilor care este mult mai adaptabila, flexibila, deschisa si inovativa decat ar crede expertii internationali. Aceasta carte este o lectura obligatorie pentru toti cei..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,90 Lei
 • Finante publice - Note de curs si aplicatii pentru seminar
  Lucrarea "Finante publice - Note de curs si aplicatii pentru seminar" se adreseaza studentilor din facultatile de profil, cursuri de zi sau la distanta. NUME CARTE: Finante publice - Note de curs si aplicatii pentru seminarISBN: 978973749344PRET EDITURA: 34.68AUTOR(i): Tatiana Mosteanu, Delia Florin..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 34,68 Lei
 • Finantele si societatea buna
  Reputatia industriei financiare nici ca ar putea fi mai proasta azi, in dureroasa perioada de dupa criza izbucnita in 2008. In aceasta carte, Shiller argumenteaza convingator ideea ca finantele, departe de a fi un parazit pe spatele societatii, este unul dintre cele mai eficiente instrumente care ne..
  Fara TVA: 57,99 Lei 57,99 Lei 72,25 Lei
 • Globalizarea - o singura planeta, proiecte divergente
  Globalizarea desemneaza ansamblul fenomenelor ce rezulta din deschiderea crescanda a economiilor spre marfuri si capitaluri straine. Cautarea de catre intreprinderi a celor mai bune oportunitati de profit, organizarea de productii la nivel global si rapiditatea de circulatie a informatiei stimuleaza..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 22,50 Lei
 • Imaginea viitorului. Cand stii toate astea iti poti controla destinul
  Valoarea acestei carti vine din aplicabilitatea practica pe care oa are pentru tine. Indiferent cine esti, ce pregatire ai si la ce circumstante trebuie sa faci fata, ideile acestea vor avea impact asupra vietii tale si-ti vor deschide mintea in fata unui nou taram al posibilitatilor. Indiferent ca ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 25,00 Lei
 • Invata sa faci bani
  Traim in vremuri nesigure, mai ales din punct de vedere financiar. Parca orice idee ai avea pentru a scapa de datorii, fara sa mai vorbim de a face economii, sau de a castiga ceva mai mult decat pentru a-ti asigura strictul necesar, nu pare sa functioneze.INVATA SA FACI BANI este ghidul de care ai n..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 36,61 Lei
 • Jocurile expertilor in afaceri: Castigand la jocurile afacerilor
  Aceasta carte dezvaluie jocurile secrete ale expertilor. Ce le permite lor sa joace jocul afacerilor asa de eficient? Pe ce inclinatii se sprijina productivitatea lor? Ce cadre ale mintii sprijina cel mai bine eficienta lor de fiecare zi?Nu trebuie sa fii un om de stiinta sa realizezi ca nu putem ju..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 32,00 Lei
 • Minighid de comportament investitional. Cum sa nu-ti fii cel mai mare dusman
  Minighidul de comportament investitional o sa va calauzeasca intr-un tur organizat de inspectare a celor mai des intalnite provocari comportamentale si capcane mentale pe care le intampina investitorii, oferindu-va si strategiile necesare pentru a elimina aceste particularitati innascute. Pe parcurs..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de crestere a capitalului. Formula trasnet pentru a gasi oportunitati excelente de investitii
  Aceasta carte este publicata la editura .Pentru a castiga bani in mediul de afaceri dinamic de astazi, trebuie sa investiti in companii care fac fata cu brio presiunii sustinute a competitiei. Dar cum puteti identifica precis companiile care sunt foarte bune astazi si au datele necesare pentru a ram..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de evaluare a companiilor listate
  „Pagina cu pagina, Damodaran distileaza fundamentele evaluarii, fara a trece peste sau a ignora conceptele cheie, dezvoltand modele pe care le puteti intelege si implementa cu usurinta. Totodata, demonstreaza ca cele doua abordari populare (intrinseca si relativa) si, deseori, divergente ale evaluar..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de investitii bazate pe valoare
  „Capacitatea de a lua decizii investitionale avizate poate avea un impact semnificativ asupra vietii dumneavoastra. Va poate furniza o pensie confortabila, va poate permite sa va trimiteti copiii la colegiu, oferindu-va libertatea financiara de a va satisface dorintele de tot felul. Iar investitiile..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de investitii bine chibzuite
  „Detinerea unui portofoliu diversificat de actiuni si pastrarea acestuia pe termen lung constituie garantia succesului. Incercarea de a invinge piata de capital este, teoretic, un joc cu suma nula (pentru fiecare invingator trebuie sa existe un invins), iar dupa deducerea costurilor substantiale ale..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de investitii cu dividende mari. O formula sigura pentru profituri garantate
  In Minighid de investitii cu dividende mari, Chuck Carlson, expert in actiuni care ofera dividende, le prezinta investitorilor avizi de dividende un plan de actiune. Veti afla cum sa evitati capcanele, sa gasiti oportunitati si sa construiti un portofoliu care genereaza dividende mari si sigure cu u..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de piete laterale. Cum sa faci bani pe pietele care nu duc nicaieri
  Cartea face parte din colectia Carti mici, profituri mari a editurii .Autorul de invata cum sa supravietuim intr-o piata in stagnare care nu este nici taur, nici urs, ci ceea ce el numeste un leu fricos da semne ocazionale de curaj neasteptat, dar este in ultima instanta coplesit de teama. Katsenels..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de profituri mari din actiuni cu pret mic
  Bineinteles ca oricine a lucrat pe Wall Street iti va putea spune ca investitiile in actiunile cu preturi mici necesita cunostinte aprofundate. Imi place insa ca abordarea lui Hilary este onesta si directa, nu numai in ce priveste prezentarea acestui tip de actiuni, dar si prin avertizarea cititoril..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de tranzactii financiare
  Avand la baza experienta bogata a lui Covel in domeniul finantelor, dar si observatiile unora dintre cei mai de succes traderi, aceasta carte identifica instrumentele, conceptele, psihologiile si filosofiile care va vor ajuta sa va sporiti capitalul si sa-l tineti in siguranta, chiar si atunci cand ..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Minighid de tranzactionare valutara
  Minighid de tranzactionare valutara face parte din colectia a editurii .Candva dominata de bancile internationale, fondurile de investitii si corporatiile multi-nationale, piata schimburilor valutare, sau piata Forex, a devenit usor accesibila in prezent traderilor si investitorilor din intreaga lu..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Noua era antreprenoriala
  Interviuri si lectii ale celor mai mari antreprenori ai lumii. Include, pentru prima data, exercitii aplicative de la apreciatele seminarii ale companiei Farrell, folosite de peste 5 milioane de participanti„Mesajul principal este ca spiritul antreprenorial poate si trebuie sa fie aplicat in trei do..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 54,99 Lei
 • Puneti-va pe roate afacerea visata. Manualul reusitei in afaceri
  „In fiecare dimineata, sub dus, 1000 de oameni au idei sclipitoare, iar 999 dintre ei uita de ele in timp ce ies grabiti pe usa pentru a ajunge acolo unde lucreaza... pentru altcineva. Daca vrei sa fii unicul dintre cei 1000 care isi transpune visul in realitate, nu ai voie sa nu citesti aceasta car..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,90 Lei
 • Regulile Marthei. 10 reguli esentiale pentru atingerea succesului atunci cand incepeti, construiti sau administrati o afacere
  Regulile Marthei sintetizeaza drumul parcurs de Martha Stewart de la o mica afacere cu o firma de catering la un imperiu media care a transformat-o in unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii.Pornind de la experienta proprie, Martha propune zece reguli esentiale ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 21,19 Lei
 • Riscant acum inseamna sigur
  De la maimutele antrenate sa munceasca in locul oamenilor si de la proprietatile imobiliare subacvatice pana la mineritul pe asteroizi, de la sexul in realitatea virtuala pana la spatiile holografice, iata cateva incursiuni fascinante intr-un viitor pentru care si oamenii, si firmele trebuie sa fie..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,00 Lei
 • Secretele mintii de milionar. Stapanirea jocului interior al bogatiei
  Aceasta carte a aparut la editura in colectia .„Dati-mi 5 minute si... va pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vietii!“ Iata ce ne spune T. Harv Eker in cartea de fata. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri si a dat faliment de nenumarate ori — pana cand a inteles ca trebuie sa-..
  Fara TVA: 12,53 Lei 12,53 Lei 25,05 Lei
 • Secretul bogatiilor
  O carte de neinlocuit, in sfaturi si aplicare!Secretul bogatiilor, bazata pe formula de reusita a lui Andrew Carnegie, descrie, pas cu pas, cea mai importanta filozofie de succes a zilelor noastre. Aceasta filozofie incredibila, culeasa din experientele de succes a sute dintre cei mai puternici si m..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,00 Lei
 • Startup de 100$
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Cartea pe care o tii in mana reuneste cele mai valoroase lectii primite de la cei care au invatat cum sa gaseasca drumul spre succes prin ceea ce fac. Totul sta in a descoperi unde se intersecteaza „pregatirea“ ta – chiar daca nu o consideri asa – c..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Strategia oceanului albastru
  Strategia oceanului albastru argumenteaza ca o concurenta pe viata si pe moarte nu duce decat la un ocean rosu insangerat, in care rivalii se lupta pentru un profit in scadere. Bazat pe o analiza a 150 de miscari strategice (acoperind peste 100 de ani si 30 de ramuri industriale), autorii demonstrea..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie
  „Principalul motiv pentru care oamenii se lupta cu dificultatile financiare este acela ca au trecut prin scoala fara sa invete nimic despre bani. Rezultatul este ca invata sa lucreze pentru bani... dar nu invata niciodata sa puna banii sa actioneze pentru ei.“ - Robert T. Kiyosaki„Imi iubesc copiii ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 32,00 Lei
 • Tehnici fiscale - Fiscal techniques
  In this work the author aims and carries out about details of the mechanism of taxes, speaking to the same extent as those studying in the field of taxation, as well as specialists in the field of finances. The book structured in seven chapters begins by addressing to readers familiarity with the co..
  Fara TVA: 53,99 Lei 53,99 Lei 77,06 Lei
 • The New Digital Age: Reshaping the Future of People, Nations and Business
  'This is the most important - and fascinating - book yet written about how the digital age will affect our world' Walter Isaacson, author of Steve Jobs From two leading thinkers, the widely anticipated book that describes a new, hugely connected world of the future, full of challenges and benefits w..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 70,00 Lei