Carti de Economie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • A doua sansa. Trei presedinti si criza superputerii americane
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Autoincoronarea presedintelui american ca Lider Global a fost un moment al timpului istoric, chiar daca nu o data precisa in calendar, avand loc dupa prabusirea Uniunii Sovietice si sfarsitul Razboiului Rece. Presedintele american a inceput sa se co..
  Fara TVA: 10,50 Lei 10,50 Lei 17,50 Lei
 • Afaceri în stil punk
  Dupa ce a petrecut 7 ani pe Atlanticul de Nord, James Watt a revenit in Scotia si a pus bazele berariei artizanale BrewDog alaturi de bunul sau prieten, Martin Dickie. Nu au avut un plan de afaceri, ci doar dorinta de a revolutiona consumul de bere si de a-i molipsi pe ceilalti cu pasiunea lor pentr..
  Fara TVA: 49,00 Lei 49,00 Lei 49,00 Lei
 • Anti-Strategic Management. Teorie si studii de caz
  Criza economica din ultimii ani a scos in evidenta o serie de probleme ale managementului strategic aplicat in interiorul organizatiilor. In Anti-Strategic Management, autorul pune sub semnul intrebarii concepte si teorii ale managementului strategic si propune o perspectiva diferita, motivata de in..
  Fara TVA: 22,22 Lei 22,22 Lei 31,74 Lei
 • Asta schimba totul Capitalism vs. Mediu
  Naomi Klein a absolvit London School of Economics si semneaza articole in The Nation si The Guardian. A devenit cunoscuta in intreaga lume datorita lucrarilor No Logo (2000) si Doctrina socului (2007) plasandu-se in avangarda luptei impotriva globalizarii corporatiste. Doctrina socului a fost tradus..
  Fara TVA: 34,40 Lei 34,40 Lei 43,00 Lei
 • Aurul nebunilor
  Multi dintre noi ne-am scarpinat in cap (ori mai degraba ne-am smuls parul, ca sa fim mai exacti) incercand sa intelegem cine, ce, unde, cum si cand a declansat marea cadere financiara in care ne aflam. Raspunsurile au fost rare si explicatiile, intesate cu termeni financiari abstracti, greu de inte..
  Fara TVA: 21,92 Lei 21,92 Lei 33,72 Lei
 • Avutia natiunilor
  Avutia natiunilor este, pur si simplu, cea mai buna carte de economie politica scrisa vreodata. Este cu adevarat o carte deschizatoare de drumuri, al carei scop magistral si sinteza nu au fost depasite, in cele doua secole si un sfert care au trecut de cand a fost scrisa.Geniul lui Adam Smith nu sta..
  Fara TVA: 33,98 Lei 33,98 Lei 47,20 Lei
 • Baietii isteti: Asalt pe Wall Street
  Daca va imaginati niste masculi alfa care stau in ringurile bursiere si striga unul la celalalt, nu este asa. Aceasta lume nu mai exista. In prezent, banii lumii sunt tranzactionati de catre codurile de computer din interiorul unor cutii negre aflate in cladiri extrem de bine pazite. Nici macar expe..
  Fara TVA: 23,40 Lei 23,40 Lei 39,00 Lei
 • Banii nu gandesc
  Aceasta carte contine zeci de intamplari amuzante, inedite, captivante, povestite cu ironie subtila si, uneori, cu umor burlesc. La sfarsitul fiecarui capitol, autorul explica pas cu pas erorile comise, iti arata cum sa eviti capcanele psihologice, cum sa aplici sfaturile sale in viata de zi cu zi. ..
  Fara TVA: 26,21 Lei 26,21 Lei 35,90 Lei
 • Bazele statisticii pentru afaceri internationale
  Statistica este un domeniu al cunoasterii stiintifice, care se fundamenteaza preponderent pe abordarea inductiva a domeniului cercetat. Pornind de la inregistrarea de evenimente (manifestari) nemijlocit sesizabile ale realitatii empirice, printr-un proces de comparare, abstractizare si generalizare,..
  Fara TVA: 26,98 Lei 26,98 Lei 33,72 Lei
 • Biletul de iesire din criza
  Criza schimba lumea si ne obliga sa alegem un alt stil de viataLa Paris, in vara lui 2011, criza lovea cu aceeasi putere ca in toamna lui 2008. Era pretutindeni: pe strada, in magazine, in restaurante, la televiziune, in ziare. Dar oamenii erau altfel: mai putin ingandurati, mai putin ingrijorati, p..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,61 Lei
 • Blythe Masters - Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa!
  Care sunt cauzele crizei, consecintele ei din prezent si ce ne rezerva viitorul: o adevarata apocalipsa financiara.Blythe Masters este astazi femeia cea mai puternica de pe planeta, fiind supranumita de catre jurnalul londonez The Guardian - cea care a inventat armele financiare de distrugere in mas..
  Fara TVA: 18,21 Lei 18,21 Lei 33,72 Lei
 • Cand finanta submineaza economia si corodeaza democratia
  Pornind de la presupozitia ca libertatea economica sta la baza unei societati deschise, democratice, textele reunite in volum abordeaza teme fundamentale pentru evolutia Uniunii Europene si a Romaniei: sistemul financiar si riscurile ce decurg din hipertrofierea si deformarea acestuia, derapajul eti..
  Fara TVA: 16,82 Lei 16,82 Lei 24,03 Lei
 • Capitalismul ,Vol. 1
   Despre capitalism s-a scris mult si din unghiuri foarte diferite. Dominanta insa in aceste incercari, de a deslusi originea, esenta si soarta capitalismului, a fost incarcatura ideologica. Aceasta pentru ca, desi nu are contributii de pionerat in definirea notiunii ca atare, cel care a introdus-o i..
  Fara TVA: 22,92 Lei 22,92 Lei 26,97 Lei
 • Cartea de povesti a unui economist
  Cartea de povesti a unui economist de George Akerlof este a sasea carte din Co-Lectia de economie, un proiect realizat in parteneriat cu Business Magazin si sustinut deOTP Bank - o selectie de carti „clasice“ despre principiile de functionare a economiei.Teoria economica traditionala s-a sprijinit p..
  Fara TVA: 40,92 Lei 40,92 Lei 56,83 Lei
 • Ce am fost: Cum au pierdut Statele Unite suprematia in lumea pe care au inventat-o si cum o pot redobindi
  Astazi, tari precum China sunt intr-o continua ascensiune, in timp ce Statele Unite, care pana recent detineau suprematia in aproape toate domeniile si aveau un nivel de trai invidiat de celelalte natiuni, par sa bata pasul pe loc. Thomas L. Friedman si Michael Mandelbaum sustin ca tara considerata ..
  Fara TVA: 26,94 Lei 26,94 Lei 38,48 Lei
 • Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume
  Lumea te-a facut sa crezi ca libertatea financiara nu este ceva de care poti avea parte. Ti s-a indus ideea ca nu poti depasi un anumit nivel de abundenta. Ai fost invatat sa vezi bogatia ca pe ceva care se intampla doar unor persoane deosebit de norocoase, celor care castiga la loto sau care sunt b..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Cheia succesului financiar e la tine
  "In cartea de fata ne vom concentra asupra modului in care sa devii un magnet pentru bani si sa obtii independenta finaciara prin investirea resurselor in mod inteligent, prin avansarea rapida la locul de munca, prin obtinerea statutului de expert intr-un domeniu de activitate si combinatii de orica..
  Fara TVA: 36,43 Lei 36,43 Lei 49,90 Lei
 • China. Razboaiele care vor veni
  Cartea face parte din colectia a editurii.Lucrarea de fata introduce cititorul in problemele pe care China contemporana le pune astazi lumii intregi. Dezvoltarea fara precedent din ultimii ani a avut efecte diverse pe plan mondial, China ajungand a doua putere economica a lumii, depasind Japonia si ..
  Fara TVA: 18,90 Lei 18,90 Lei 23,63 Lei
 • Cine I-a gatit cina lui Adam Smith?
  Cine i-a gatit cina lui Adam Smith? face parte din Co-lectia de economie, un proiect al Editurii Publica sustinut de Unicredit Bank.„Nu ne asteptam sa avem parte de cina noastra prin bunavointa macelarului, a berarului sau a brutarului, ci gratie faptului ca acestia isi urmaresc propriul interes.“ A..
  Fara TVA: 28,08 Lei 28,08 Lei 39,00 Lei
 • Comportament inadecvat. Nasterea economiei comportamentale
  Richard H. Thaler a studiat de-a lungul intregii cariere ideea radicala conform careia agentii centrali in economie sunt oameni – indivizi previzibili, supusi greselii. Comportament inadecvat este relatarea uimitoare si adesea amuzanta a luptei pe care a adus-o pentru a aduce o disciplina universita..
  Fara TVA: 40,92 Lei 40,92 Lei 56,84 Lei
 • Constiinta unui liberal
  Constiinta unui liberal de Paul Krugman este a saptea carte din Co-lectia de economie, un proiect al editurii Publica, realizat in parteneriat cu Business Magazin si sustinut de OTP Bank - o selectie de carti „clasice“ despre principiile de functionare a economiei. In Constiinta unui liberal, Paul K..
  Fara TVA: 45,08 Lei 45,08 Lei 62,61 Lei
 • Controlul financiar al afacerilor
  „Cartea de fata se constituie intr-un excelent instrument practic pentru intreprinzatorul roman. Odata parcurgandu-i paginile, acesta, cu certitudine, isi va putea recapata demnitatea in fata inspectorului financiar. In orice caz, va avea un alt tip de atitudine, favorabila bunului mers al propriil..
  Fara TVA: 24,00 Lei 24,00 Lei 24,00 Lei
 • Criza zonei euro si viitorul Europei
  Pe linga consecintele economice dramatice, recesiunea din 2007-2009 a avut si un alt efect important, evidentiind minusurile institutionale si de politici de fond ale proiectului euro.Aparut in 2014 la bine-cunoscuta editura Palgrave Macmillan, volumul prezinta dinamica crizei zonei euro si incearca..
  Fara TVA: 24,47 Lei 24,47 Lei 34,95 Lei
 • Crizele economice si ciclicitatea lor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii  si prezinta crizele economice si conexiunile lor, plecand de la definitii si ajungand la modul lor concret de manifestare in economia SUA - principal factor in declansarea acestor fenomene in ultimele secole. NUME CARTE: Crizele economice si ciclici..
  Fara TVA: 47,49 Lei 47,49 Lei 55,87 Lei
 • CSR vector. Decizii. Decizii. Decizii. Cum alegi sa cresti?
   CSR-ul va deveni in urmatorii ani o disciplina axata pe riscuri, care estimeaza valoarea financiara reala a reputatiei.Companiile e bine sa regandeasca maniera in care planifica dezvoltarea produselor, aprovizionarea, marketingul si vanzarile propriu-zise, tinand cont de impactul pe care il au asup..
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Cumpana Romaniei
  Romania trebui sa stie ce vrea, iar poporul roman sa inteleaga ce poate. Micul producator si gospodaria taraneasca traditionala vor fi motorul economic si vor aduce prosperitatea. Satul romanesc, icoana vie a neamului, va salva tara. Ma inclin in fata taranului roman si ii multumesc ca exista, pentr..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 20,00 Lei
 • Despre evaluare si verificarea evaluarii
  Despre evaluare si verificarea evaluarii se vorbeste mult in spatiul public actual, iar importanta activitatii de evaluare a devenit din ce in ce mai mare, in conditiile in care riscurile la care sunt supusi atat evaluatorii cat si utilizatorii desemnati sunt dintre cele mai ridicate. De aceea, util..
  Fara TVA: 40,12 Lei 40,12 Lei 47,20 Lei
 • Despre redistribuire si recunoastere
  „Caci disputa pe tema relatiei dintre redistribuire si recunoastere ne-a condus, pe nesimtite, la o alta intrebare, la care nu este usor de raspuns la prima vedere, dar al carei raspuns este decisiv pentru tentativa noastra de a reuni filosofia morala, teoria sociala si analiza politica: oare capita..
  Fara TVA: 31,12 Lei 31,12 Lei 36,61 Lei
 • Desteapta-te ca tara geme
  Fii destept in luarea deciziilor, in modul de a gandi si de a actiona si vei obtine indiscutabil rezultate mai bune in tot ceea ce faci “Esecul nu este ceva intamplator!Nu este ceva neobisnuit in zilele noastre ca oamenii sa se planga si chiar sa se revolte din pricina neajunsurilor. Dar ei gresesc...
  Fara TVA: 36,43 Lei 36,43 Lei 49,90 Lei
 • Dictionar german-roman de termeni economici
  Prin cele peste 35.000 de cuvinte si expresii, adaptate noii ortografii a limbii germane, dictionarul ofera celor interesati - cunoscatori de limba germana, dar si cei ce deruleaza activitati economice cu firme germane - termeni din diferite domenii de specialitate: economie politica, industriala si..
  Fara TVA: 26,94 Lei 26,94 Lei 38,48 Lei
 • Din experienta mondiala in privatizarea intreprinderilor de stat
  De la micii intreprinzatori pana la factorii de decizie la nivel guvernamental, exista o preocupare generalizata asupra privatizarii, ca o conditie necesara trecerii la economia de piata. Dar de multe ori – intr-un mod prea simplist de a privi lucrurile-, privatizarea in economie este inteleasa doar..
  Fara TVA: 5,78 Lei 5,78 Lei 10,50 Lei
 • Drumul tau catre succes: 12 pasi pentru a ajunge la viata pe care o visezi
  Fiecare persoana are tinte si visuri marete. Toti ne dorim implinire financiara, personala, familiala si spirituala. Totusi sunt prea putini cei care ajung sa isi traiasca visul. Aceasta carte contine sinteza a zeci de ani de experienta acumulata de Brian Tracy in toata lumea, combinata cu pragmatis..
  Fara TVA: 35,28 Lei 35,28 Lei 49,00 Lei
 • Economia comertului - teste grila
  Lucrarea "Economia comertului - Teste grila" este o culegere de teste grila, axate pe principalele teme privind economic comertului si se adreseaza studentilor din invatamantul economic de la cursurile de zi si cu frecventa redusa precum si absolventilor care pregatesc examenul de licenta. NUME CART..
  Fara TVA: 7,56 Lei 7,56 Lei 9,45 Lei
 • Economia de dictionar. Exercitii de indemanare epistemica
  Prima lucrare extinsa a unui autor roman in care se interogheaza fundamentele stiintei economice actuale, Economia de dictionar. Exercitii de indemanare epistemica se adreseaza nu doar specialistilor, ci tuturor celor interesati de raspunsuri in legatura cu criza economica globala.Pornind de la ipot..
  Fara TVA: 52,02 Lei 52,02 Lei 57,80 Lei
 • Economia identitatii
  In anul 1995, Rachel Kranton ii scria o scrisoare viitorului laureat al premiului Nobel, George Akerlof, insistand ca ultimul sau studiu de economie era eronat. Identitatea, sustinea ea, era elementul lipsa, cel care avea sa contribuie la explicarea motivului pentru care oamenii - confruntati cu ace..
  Fara TVA: 40,92 Lei 40,92 Lei 56,84 Lei
 • Economia inegalitatilor
  O expunere condensata a ideilor dezvoltate in bestsellerul international Capitalul in secolul XXI.Inegalitatile economice sunt consecinta concentrarii capitalului in miinile catorva persoane? Cresterea cheltuielilor pentru educatie poate diminua decisiv inegalitatea de sanse? Sistemele moderne de tr..
  Fara TVA: 13,45 Lei 13,45 Lei 19,22 Lei
 • Economia. Ghidul utilizatorilor
  In acest Ghid al utilizatorilor, Ha-Joon Chang explica pe intelesul tuturor cum functioneaza economia. Spre deosebire de multi economisti care pretind ca exista un singur mod de a face stiinte economice, Chang descrie mai multe teorii economice, de la cea clasica la cea keynesiana si noua economie i..
  Fara TVA: 18,84 Lei 18,84 Lei 26,92 Lei
 • Economie generala
  Autor si al unui volum de Istorie a doctrinelor economice,  este o voce autorizata si poseda o experienta universitara capabila sa-i ofere o perspectiva complexa asupra fenomenelor economice. Stiinta careia ii este dedicata aceasta lucrare, economia, este ea insasi intr-un moment al reinventarii con..
  Fara TVA: 24,57 Lei 24,57 Lei 28,90 Lei
 • Economie. Idei fundamentale
  Ce se intampla in cazul unei recesiuni? Ce rol au banii? De ce platim taxe? Economia afecteaza fiecare aspect al vietii noastre, de la modalitatea in care ajungem la lucru, pana la locul in care ne cheltuim banii – iar marile idei economice continua sa ne modeleze lumea.Scris intr-un limbaj accesibi..
  Fara TVA: 54,95 Lei 54,95 Lei 99,90 Lei
 • Europiata cercetarii, dezvoltarii si inovarii. Insertia Romaniei
  Volumul trateaza un subiect de mare interes si actualitate, cu implicatii teoretice, dar si de ordin strategic, politic si practic. Interesul pentru aceasta tema este peren, fiind justificat de rolul crucial al cercetarii, dezvoltarii si inovarii in initierea si sustinerea progresului tehnologic, ec..
  Fara TVA: 32,75 Lei 32,75 Lei 38,53 Lei
 • Fetele monedei. O dezbatere despre universalitatea banului
  Din Cuprins:Inceputurile. Schimbul preeconomic;Trocul;A treia marfa. Aparitia banilor;Moneda metalica;Moneda din hartie;Transformarea pietrei in paine;Crizele monedei din hartie;Inflatia monedei din hartie;Banii in socialism.  „Lucrarea de fata reprezinta o abordare profund originala asupra istoriei..
  Fara TVA: 57,32 Lei 57,32 Lei 67,43 Lei
 • Fondatorii. Principalele curente ale marxismului. Vol. 1
  „Ca unul care a practicat odinioara ruptura cu sistemul prin invocarea spectrului lui Marx impotriva «socialismului real», marturisesc ca lecturile din Kolakowski au contat enorm in desteptarea mea. Dupa plecarea in Occident, despartirea mea de orice ipostaza a marxismului a fost direct legata de mo..
  Fara TVA: 22,93 Lei 22,93 Lei 32,75 Lei
 • Formule de succes pentru urmatorul deceniu
  Cum de au reusit unele companii, chiar de dimensiuni mici si mijlocii, sa evite vartejul crizei economice globale, care a inghitit giganti din toate industriile? Ce strategii si formule au adoptat incat sa dejoace calculele hartiei si sa inainteze contra curentului, obtinand rate ridicate de crester..
  Fara TVA: 54,79 Lei 54,79 Lei 76,10 Lei
 • Gandeste ca un inovator. 76 de inovatori si ganditori si ce pot ei sa va invete
  O carte pentru cei care gandesc cum sa faca lumea un loc mai bun. Contine 76 de lectii de business ale marilor creatori ai lumii. NUME CARTE: Gandeste ca un inovator. 76 de inovatori si ganditori si ce pot ei sa va inveteISBN: PRET EDITURA: 29.90AUTOR(i): Paul SloaneEDITURA: NiculescuCOPERTA: Brosat..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Geniul economic
  O istorie a gandirii economice moderne si o colectie de biografii atent reconstituite ale celor mai de seama teoreticieni ai acestui domeniu: Marx si Schumpeter, Keynes si Hayek, Irving Fisher si Milton Friedman, Paul Samuelson si Amartya Sen etc. Printre problemele abordate se afla si urmatoarele: ..
  Fara TVA: 35,94 Lei 35,94 Lei 59,90 Lei
 • Globalizare etica. Responsabilitate sociala corporativa
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii  si pune in discutie conotatiile majore ale termenului de responsabilitate sociala corporativa, detasand cateva din semnificatiile de fond ale tendintei curente de socializare a afacerilor. Conceptul de responsabilitate sociala corporativa, in accept..
  Fara TVA: 32,75 Lei 32,75 Lei 38,53 Lei
 • Globalizarea. Manifestari si reactii
  In lucrare s-au inserat seturi de reactii existente sau posibile sau luari de pozitie inregistrate in practica economica. Astfel, lucrarea se constituie intr-o analiza segmentata pe compartimentele „manifestari“ si „reactii“, secventa care este aplicata procesului de globalizare in ansamblu si apoi ..
  Fara TVA: 30,35 Lei 30,35 Lei 33,72 Lei
 • Gratuit
  In bestsellerul sau revolutionar, Coada lunga, Chris Anderson demonstra ca piata virtuala creeaza piete de nisa, permitand produselor si consumatorilor sa interactioneze asa cum nu au mai facut-o niciodata in trecut. In Gratuit, autorul sustine cu argumente convingatoare ca, de multe ori, companiile..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,61 Lei