Carti de Economie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Afaceri in stil punk
  Dupa ce a petrecut 7 ani pe Atlanticul de Nord, James Watt a revenit in Scotia si a pus bazele berariei artizanale BrewDog alaturi de bunul sau prieten, Martin Dickie. Nu au avut un plan de afaceri, ci doar dorinta de a revolutiona consumul de bere si de a-i molipsi pe ceilalti cu pasiunea lor pentr..
  Fara TVA: 39,20 Lei 39,20 Lei 49,00 Lei
 • Asta schimba totul Capitalism vs. Mediu
  Naomi Klein a absolvit London School of Economics si semneaza articole in The Nation si The Guardian. A devenit cunoscuta in intreaga lume datorita lucrarilor No Logo (2000) si Doctrina socului (2007) plasandu-se in avangarda luptei impotriva globalizarii corporatiste. Doctrina socului a fost tradus..
  Fara TVA: 34,40 Lei 34,40 Lei 43,00 Lei
 • Aurul nebunilor
  Multi dintre noi ne-am scarpinat in cap (ori mai degraba ne-am smuls parul, ca sa fim mai exacti) incercand sa intelegem cine, ce, unde, cum si cand a declansat marea cadere financiara in care ne aflam. Raspunsurile au fost rare si explicatiile, intesate cu termeni financiari abstracti, greu de inte..
  Fara TVA: 23,60 Lei 23,60 Lei 33,72 Lei
 • Avutia natiunilor
  Avutia natiunilor este, pur si simplu, cea mai buna carte de economie politica scrisa vreodata. Este cu adevarat o carte deschizatoare de drumuri, al carei scop magistral si sinteza nu au fost depasite, in cele doua secole si un sfert care au trecut de cand a fost scrisa.Geniul lui Adam Smith nu sta..
  Fara TVA: 35,87 Lei 35,87 Lei 47,20 Lei
 • Baietii isteti: Asalt pe Wall Street
  Daca va imaginati niste masculi alfa care stau in ringurile bursiere si striga unul la celalalt, nu este asa. Aceasta lume nu mai exista. In prezent, banii lumii sunt tranzactionati de catre codurile de computer din interiorul unor cutii negre aflate in cladiri extrem de bine pazite. Nici macar expe..
  Fara TVA: 24,18 Lei 24,18 Lei 39,00 Lei
 • Banii nu gandesc
  Aceasta carte contine zeci de intamplari amuzante, inedite, captivante, povestite cu ironie subtila si, uneori, cu umor burlesc. La sfarsitul fiecarui capitol, autorul explica pas cu pas erorile comise, iti arata cum sa eviti capcanele psihologice, cum sa aplici sfaturile sale in viata de zi cu zi. ..
  Fara TVA: 26,93 Lei 26,93 Lei 35,90 Lei
 • Biletul de iesire din criza
  Criza schimba lumea si ne obliga sa alegem un alt stil de viataLa Paris, in vara lui 2011, criza lovea cu aceeasi putere ca in toamna lui 2008. Era pretutindeni: pe strada, in magazine, in restaurante, la televiziune, in ziare. Dar oamenii erau altfel: mai putin ingandurati, mai putin ingrijorati, p..
  Fara TVA: 18,66 Lei 18,66 Lei 36,60 Lei
 • Blythe Masters - Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere in masa!
  Care sunt cauzele crizei, consecintele ei din prezent si ce ne rezerva viitorul: o adevarata apocalipsa financiara.Blythe Masters este astazi femeia cea mai puternica de pe planeta, fiind supranumita de catre jurnalul londonez The Guardian - cea care a inventat armele financiare de distrugere in mas..
  Fara TVA: 23,80 Lei 23,80 Lei 34,00 Lei
 • Bruxelles european. Context romanesc
  O lucrare ce investigheaza subiecte macro, precum cresterea influentei Romaniei in Uniunea Europeana sau reindustrializarea UE, combinate cu micro-teme, precum gasirea unui loc de munca in Bruxelles-ul european sau organizarea conferintelor de presa in capitala EuropeiCum este vazuta Romania din Bru..
  Fara TVA: 29,60 Lei 29,60 Lei 40,00 Lei
 • Cand sa jefuiesti o banca. Si alte 131 de idei trasnite si polemici bine intentionate
  La zece ani de la publicarea primei editii a cartii Freakonomics, Steven D. Levitt si Stephen J. Dubner le ofera solutia perfecta milioanelor de cititori care adora perspectiva Freakonomics:  Cand sa jefuiesti o banca, o antologie a unora din cele peste 8 000 de articole postate pe cel mai captivant..
  Fara TVA: 36,00 Lei 36,00 Lei 45,00 Lei
 • Capitalismul. O dezbatere despre constructia sociala occidentala
  Din Cuprins:◊ In loc de introducere, intunericul si lumina◊ Despre capitalism◊ Originile culturale si economice ale capitalismului◊ Precapitalismul◊ Capitalismul - o unica sinteza◊ Apogeu civilizational si criza in capitalism◊ Fericirea ca fenomen social◊ AnticapitalismulCapitalismul este o lucrare ..
  Fara TVA: 61,20 Lei 61,20 Lei 72,00 Lei
 • Cartea de povesti a unui economist
  Cartea de povesti a unui economist de George Akerlof este a sasea carte din Co-Lectia de economie, un proiect realizat in parteneriat cu Business Magazin si sustinut deOTP Bank - o selectie de carti „clasice“ despre principiile de functionare a economiei.Teoria economica traditionala s-a sprijinit p..
  Fara TVA: 45,46 Lei 45,46 Lei 56,83 Lei
 • Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume
  Lumea te-a facut sa crezi ca libertatea financiara nu este ceva de care poti avea parte. Ti s-a indus ideea ca nu poti depasi un anumit nivel de abundenta. Ai fost invatat sa vezi bogatia ca pe ceva care se intampla doar unor persoane deosebit de norocoase, celor care castiga la loto sau care sunt b..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Cheia succesului financiar e la tine
  "In cartea de fata ne vom concentra asupra modului in care sa devii un magnet pentru bani si sa obtii independenta finaciara prin investirea resurselor in mod inteligent, prin avansarea rapida la locul de munca, prin obtinerea statutului de expert intr-un domeniu de activitate si combinatii de orica..
  Fara TVA: 34,93 Lei 34,93 Lei 49,90 Lei
 • Cine ce primeste si de ce
  Daca v-ati cautat vreodata de lucru sau ati angajat pe cineva, daca v-ati inscris la facultate sau v-ati preocupat ca unul dintre copiii vostri sa intre la o gradinita buna sau daca ati invitat pe cineva sau ati fost invitat la o intalnire – ati participat la o piata de un fel sau altul. Majoritatea..
  Fara TVA: 42,38 Lei 42,38 Lei 52,98 Lei
 • Cine I-a gatit cina lui Adam Smith?
  Cine i-a gatit cina lui Adam Smith? face parte din Co-lectia de economie, un proiect al Editurii Publica sustinut de Unicredit Bank.„Nu ne asteptam sa avem parte de cina noastra prin bunavointa macelarului, a berarului sau a brutarului, ci gratie faptului ca acestia isi urmaresc propriul interes.“ A..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 39,00 Lei
 • Comportament inadecvat. Nasterea economiei comportamentale
  Richard H. Thaler a studiat de-a lungul intregii cariere ideea radicala conform careia agentii centrali in economie sunt oameni – indivizi previzibili, supusi greselii. Comportament inadecvat este relatarea uimitoare si adesea amuzanta a luptei pe care a adus-o pentru a aduce o disciplina universita..
  Fara TVA: 47,21 Lei 47,21 Lei 56,84 Lei
 • Constiinta unui liberal
  Constiinta unui liberal de Paul Krugman este a saptea carte din Co-lectia de economie, un proiect al editurii Publica, realizat in parteneriat cu Business Magazin si sustinut de OTP Bank - o selectie de carti „clasice“ despre principiile de functionare a economiei. In Constiinta unui liberal, Paul K..
  Fara TVA: 50,09 Lei 50,09 Lei 62,61 Lei
 • Criza zonei euro si viitorul Europei
  Pe linga consecintele economice dramatice, recesiunea din 2007-2009 a avut si un alt efect important, evidentiind minusurile institutionale si de politici de fond ale proiectului euro.Aparut in 2014 la bine-cunoscuta editura Palgrave Macmillan, volumul prezinta dinamica crizei zonei euro si incearca..
  Fara TVA: 26,21 Lei 26,21 Lei 34,95 Lei
 • Crizele economice si ciclicitatea lor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii  si prezinta crizele economice si conexiunile lor, plecand de la definitii si ajungand la modul lor concret de manifestare in economia SUA - principal factor in declansarea acestor fenomene in ultimele secole. NUME CARTE: Crizele economice si ciclici..
  Fara TVA: 47,49 Lei 47,49 Lei 55,87 Lei
 • CSR vector. Decizii. Decizii. Decizii. Cum alegi sa cresti?
   CSR-ul va deveni in urmatorii ani o disciplina axata pe riscuri, care estimeaza valoarea financiara reala a reputatiei.Companiile e bine sa regandeasca maniera in care planifica dezvoltarea produselor, aprovizionarea, marketingul si vanzarile propriu-zise, tinand cont de impactul pe care il au asup..
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Cum stabilizam o economie instabila
  In opera sa capitala, Minsky isi prezinta propria teorie financiara a investitiilor, una deschizatoare de drumuri, care azi ne uimeste prin relevanta ei. Renumitul economist ne explica de ce economia globala a trecut prin perioade de inflatie incapacitanta, de somaj in crestere si de diminuare accen..
  Fara TVA: 57,80 Lei 57,80 Lei 72,25 Lei
 • De data asta e altfel. Opt secole de sminteala financiara
  De-a lungul istoriei, tari bogate si sarace deopotriva au trecut printr-o varietate de crize financiare, dand bani cu imprumut, luand bani cu imprumut, prabusindu-se si ridicandu-se la loc. De fiecare data, expertii au proclamat: „De data asta e altfel” – pretinzand ca vechile reguli de evaluare nu ..
  Fara TVA: 65,50 Lei 65,50 Lei 81,88 Lei
 • Despre evaluare si verificarea evaluarii
  Despre evaluare si verificarea evaluarii se vorbeste mult in spatiul public actual, iar importanta activitatii de evaluare a devenit din ce in ce mai mare, in conditiile in care riscurile la care sunt supusi atat evaluatorii cat si utilizatorii desemnati sunt dintre cele mai ridicate. De aceea, util..
  Fara TVA: 40,12 Lei 40,12 Lei 47,20 Lei
 • Despre guvernarea reprezentativa
  Socotit drept unul dintre cei mai influenti ganditori in domeniul filozofiei politice si economice, John Stuart Mill (1806-1873) este autorul unui complex edificiu teoretic bazat pe conceptul de libertate. Scrierile sale au inspirat generatii intregi de filozofi, teoreticieni si practicanti ai polit..
  Fara TVA: 25,94 Lei 25,94 Lei 39,90 Lei
 • Despre inegalitate. Teoria inegalitatii economice pe intelesul tuturor
  Ce inseamna „inegalitate economica”? Cum este masurata aceasta? De ce ar trebui sa ne pese? De ce a crescut inegalitatea in Statele Unite? Este cresterea inegalitatii o trasatura inevitabila a capitalismului? Ce ar trebui sa facem in legatura cu aceasta?,,Despre Inegalitate preia aceste intrebari si..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 39,00 Lei
 • Despre statul capitalist
  „Caci a vorbi despre o intoarcere a statului care ar implica, in principal, o reafirmare a interesului public in detrimentul pietelor financiare ar fi o intreprindere mai curand unilaterala. Daca prezenta si rolul activ al statului n-au putut trece neobservate, la fel se intampla si cu faptul ca ben..
  Fara TVA: 13,01 Lei 13,01 Lei 17,34 Lei
 • Desteapta-te ca tara geme
  Fii destept in luarea deciziilor, in modul de a gandi si de a actiona si vei obtine indiscutabil rezultate mai bune in tot ceea ce faci “Esecul nu este ceva intamplator!Nu este ceva neobisnuit in zilele noastre ca oamenii sa se planga si chiar sa se revolte din pricina neajunsurilor. Dar ei gresesc...
  Fara TVA: 42,36 Lei 42,36 Lei 49,90 Lei
 • Dictionar german-roman de termeni economici
  Prin cele peste 35.000 de cuvinte si expresii, adaptate noii ortografii a limbii germane, dictionarul ofera celor interesati - cunoscatori de limba germana, dar si cei ce deruleaza activitati economice cu firme germane - termeni din diferite domenii de specialitate: economie politica, industriala si..
  Fara TVA: 28,86 Lei 28,86 Lei 38,48 Lei
 • Drumul tau catre succes: 12 pasi pentru a ajunge la viata pe care o visezi
  Fiecare persoana are tinte si visuri marete. Toti ne dorim implinire financiara, personala, familiala si spirituala. Totusi sunt prea putini cei care ajung sa isi traiasca visul. Aceasta carte contine sinteza a zeci de ani de experienta acumulata de Brian Tracy in toata lumea, combinata cu pragmatis..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 49,00 Lei
 • Economia de dictionar. Exercitii de indemanare epistemica
  Prima lucrare extinsa a unui autor roman in care se interogheaza fundamentele stiintei economice actuale, Economia de dictionar. Exercitii de indemanare epistemica se adreseaza nu doar specialistilor, ci tuturor celor interesati de raspunsuri in legatura cu criza economica globala.Pornind de la ipot..
  Fara TVA: 52,02 Lei 52,02 Lei 57,80 Lei
 • Economia identitatii
  In anul 1995, Rachel Kranton ii scria o scrisoare viitorului laureat al premiului Nobel, George Akerlof, insistand ca ultimul sau studiu de economie era eronat. Identitatea, sustinea ea, era elementul lipsa, cel care avea sa contribuie la explicarea motivului pentru care oamenii - confruntati cu ace..
  Fara TVA: 45,47 Lei 45,47 Lei 56,84 Lei
 • Economie generala
  Autor si al unui volum de Istorie a doctrinelor economice,  este o voce autorizata si poseda o experienta universitara capabila sa-i ofere o perspectiva complexa asupra fenomenelor economice. Stiinta careia ii este dedicata aceasta lucrare, economia, este ea insasi intr-un moment al reinventarii con..
  Fara TVA: 24,57 Lei 24,57 Lei 28,90 Lei
 • Economie politica
  „Dincolo de aspectul pragmatic si rational al epistemologiei economiei mainstream, autorii incearca a dovedi ca stiinta economiei nu este altceva decat redescoperirea esentelor obiective, independente de subiectul care le observa, relevante prin multiplicarea ideilor clare si distincte, cu garantia ..
  Fara TVA: 48,31 Lei 48,31 Lei 56,83 Lei
 • Educatia in economia de piata
  Desi perspectiva economica este prezenta explicit sau implicit in toate temele abordate, volumul nu ofera o analiza economica a educatiei, ci pune doar in discutie problema conexiunilor pedagogicului cu economicul in contextul schimbarilor generate de aparitia si, ulterior, de accentuarea mecanismel..
  Fara TVA: 53,22 Lei 53,22 Lei 62,61 Lei
 • Elon Musk - Tesla, SpaceX si misiunea construirii unui viitor fantastic. Editia a II-a
  In aceasta investigatie dinamica, jurnalistul Ashlee Vance ne ofera o incursiune fara precendent in viata si cariera celui mai indraznet om de afaceri din Silicon Valley. Autorul a obtinut exclusivitatea publicarii acestor informatii de la Musk, de la familia si prietenii sai. In aceasta carte, Vanc..
  Fara TVA: 39,20 Lei 39,20 Lei 49,00 Lei
 • Escrocherii din lumea bancara
  Fauritorii crizei financiare - un om din interior se destainuie.Bun venit in lumea bancilor private, unde sunt comprimati adevarati munti de bani, iar consilierii financiari invart cu abilitate concepte greu de priceput si de urmarit chiar si de unii angajati din domeniu. Caviarul, beta-blocantele, ..
  Fara TVA: 16,86 Lei 16,86 Lei 24,08 Lei
 • Europiata cercetarii, dezvoltarii si inovarii. Insertia Romaniei
  Volumul trateaza un subiect de mare interes si actualitate, cu implicatii teoretice, dar si de ordin strategic, politic si practic. Interesul pentru aceasta tema este peren, fiind justificat de rolul crucial al cercetarii, dezvoltarii si inovarii in initierea si sustinerea progresului tehnologic, ec..
  Fara TVA: 32,75 Lei 32,75 Lei 38,53 Lei
 • Fetele monedei. O dezbatere despre universalitatea banului
  Din Cuprins:Inceputurile. Schimbul preeconomic;Trocul;A treia marfa. Aparitia banilor;Moneda metalica;Moneda din hartie;Transformarea pietrei in paine;Crizele monedei din hartie;Inflatia monedei din hartie;Banii in socialism.  „Lucrarea de fata reprezinta o abordare profund originala asupra istoriei..
  Fara TVA: 57,32 Lei 57,32 Lei 67,43 Lei
 • Gandeste ca un inovator. 76 de inovatori si ganditori si ce pot ei sa va invete
  O carte pentru cei care gandesc cum sa faca lumea un loc mai bun. Contine 76 de lectii de business ale marilor creatori ai lumii. NUME CARTE: Gandeste ca un inovator. 76 de inovatori si ganditori si ce pot ei sa va inveteISBN: PRET EDITURA: 29.90AUTOR(i): Paul SloaneEDITURA: NiculescuCOPERTA: Brosat..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Geniul economic
  O istorie a gandirii economice moderne si o colectie de biografii atent reconstituite ale celor mai de seama teoreticieni ai acestui domeniu: Marx si Schumpeter, Keynes si Hayek, Irving Fisher si Milton Friedman, Paul Samuelson si Amartya Sen etc. Printre problemele abordate se afla si urmatoarele: ..
  Fara TVA: 38,94 Lei 38,94 Lei 59,90 Lei
 • Geografie economica mondiala
  Acest curs universitar se adreseaza studentilor din anul I din cadrul ASE. Cursul a fost elaborat pe baza programei analitice pentru „Geografie economica mondiala“, in vigoare pentru anul universitar 2008/2009.   Din cuprins: - Resursele naturale- Resursele umane ale Terrei- Carbunii- Petrolul si in..
  Fara TVA: 25,28 Lei 25,28 Lei 36,12 Lei
 • Globalizare etica. Responsabilitate sociala corporativa
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii  si pune in discutie conotatiile majore ale termenului de responsabilitate sociala corporativa, detasand cateva din semnificatiile de fond ale tendintei curente de socializare a afacerilor. Conceptul de responsabilitate sociala corporativa, in accept..
  Fara TVA: 32,75 Lei 32,75 Lei 38,53 Lei
 • Gratuit
  In bestsellerul sau revolutionar, Coada lunga, Chris Anderson demonstra ca piata virtuala creeaza piete de nisa, permitand produselor si consumatorilor sa interactioneze asa cum nu au mai facut-o niciodata in trecut. In Gratuit, autorul sustine cu argumente convingatoare ca, de multe ori, companiile..
  Fara TVA: 24,52 Lei 24,52 Lei 36,60 Lei
 • In apararea pietelor
  „De cine si de ce au pietele nevoie sa fie aparate?“ Daca am fi reusit sa cream un capitalism performant, atunci n-ar fi fost nevoie de aceasta carte!Intr-o economie bazata pe principii liberale, „piata ii ajuta pe cei indrazneti“. E accesibila pentru nou-veniti, ii rasplateste pe cei care-si asuma ..
  Fara TVA: 18,85 Lei 18,85 Lei 38,54 Lei
 • Incotro se indreapta lumea. Economia politica a viitorului
  Volum distins cu Premiul Fryderyk Skarbek al Academiei Poloneze de Stiinte. „Profesorul Kolodko – cel mai cunoscut economist polonez de la care avem de invatat – ne surprinde din nou. Dupa analiza comprehensiva din Truth, Errors, and Lies, volumul Incotro se indreapta lumea ne duce in viitor. Acesta..
  Fara TVA: 28,86 Lei 28,86 Lei 38,48 Lei
 • Inteligenta pietelor. Maimute empatice, oameni competititvi si alte povesti dintr-o economie evolutiva
  Inteligenta pietelor a aparut la editura , in colectia . Economia traditionala, bazata pe teoria alegerii rationale, ne spune ca, deoarece oamenii tind sa maximizeze, in mod egoist, utilitatea, pe masura ce devin mai bogati ar trebui sa devina si mai fericiti. In prezent avem datele pentru a testa a..
  Fara TVA: 28,40 Lei 28,40 Lei 42,39 Lei
 • Interfete mai inteligente. Modalitati surprinzatoare de a influenta si perfectiona comportamentul din mediul online
  Un specialist de top in economia comportamentala dezvaluie instrumentele care ne vor ajuta sa luam decizii mai bune prin intermediul interfetelor. Persoanele care lucreaza la birou isi petrec cea mai mare parte a programului uitandu-se fix la un monitor. Din pacate, putini dintre noi suntem constien..
  Fara TVA: 36,00 Lei 36,00 Lei 45,00 Lei