Carti de Comportament organizational

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Buget si trezorerie publica
  Lucrarea Buget si trezorerie publica; se adreseaza studentilor facultatilor din domeniul economic si tuturor celor interesati de acest domeniu. NUME CARTE: Buget si trezorerie publicaISBN: 9789737493682PRET EDITURA: 33.72AUTOR(i): Tatiana Mosteanu, Delia Florina Catarama, Emilia Mioara Campeanu, Mar..
  Fara TVA: 25,29 Lei 25,29 Lei 33,72 Lei
 • Capitalism moral. O reconciliere a interesului privat cu binele public
  „Principiile capitalismului moral sunt valabile pentru orice tip de companie, mica sau multinationala, si pentru orice tip de economie, traditionala sau postindustriala. Ideea centrala a capitalismului moral este ca succesul financiar sustenabil al unei companii depinde de masura in care modelul sau..
  Fara TVA: 15,26 Lei 15,26 Lei 23,12 Lei
 • Codul bunelor maniere in afaceri
  Bunele maniere presupun sa adoptati atitudinea adecvata in orice circumstante, sa folositi corect tacamul la masa, sa purtati o discutie politicoasa si multe altele. In mediul profesional, bunele maniere sunt la fel de importante ca in viata de zi cu zi. Cei care stiu sa stabileasca o relatie apropi..
  Fara TVA: 13,77 Lei 13,77 Lei 19,95 Lei
 • Comunicare si resurse umane
  Pentru orice organizatie, cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii, iar toate elementele necesare functionarii sale se bazeaza pe comunicare. Iata o noua abordare a managementului resurselor umane pe care o propune Viorica Paus, din perspectiva comunicarii, pornind de la premisa ca din randul..
  Fara TVA: 20,20 Lei 20,20 Lei 28,85 Lei
 • Comunicarea eficienta
  Studii recente arata ca angajatii de astazi isi petrec majoritatea timpului comunicand. Astfel, dezvoltarea astazi a unor aptitudini de comunicare va duce maine la o cariera de succes. Comunicarea eficienta isi concentreaza atentia asupra aptitutidinilor de vorbire, de scriere, de ascultare si de lu..
  Fara TVA: 8,34 Lei 8,34 Lei 14,90 Lei
 • Cum functioneaza Google
  Presedintele consiliului de administratie de la Google si fostul director executiv al aceleiasi companii, Eric Schmidt, impreuna cu fostul prim-vicepresedinte al departamentului de productie, Jonathan Rosenberg, s-au alaturat companiei Google cu peste un deceniu in urma. La vremea aceea, amandoi acu..
  Fara TVA: 33,98 Lei 33,98 Lei 47,20 Lei
 • Despre puterile si slabiciunile sefului
  Aceasta carte, scrisa de  este publicata la editura .Pentru a ne gestiona calitatile si slabiciunile, pentru a le valorifica pe primele si a le corecta pe celelalte trebuie sa le cunoastem si sa ni le asumam cu onestitate. Este ideea de baza a lucrarii, insotita si de aceea ca seful poate fi perform..
  Fara TVA: 8,76 Lei 8,76 Lei 13,90 Lei
 • Drumul catre euro este pavat cu bune intentii
   Este in firea omului teama de schimbare, frica de consecintele ei, de tranzitia care o urmeaza. Ne este teama de tranzitie cu atat mai mult cu cat nu ii cunoastem regulile, parcursul, si starea finala catre care suntem condusi, avand sentimentul neplacut ca suntem subiectul unui experiment. Daca ii..
  Fara TVA: 25,43 Lei 25,43 Lei 28,90 Lei
 • Drumul catre excelenta
  Jim Collins este profesor universitar si specialist in evolutia marilor companii. Motivat de o curiozitate neobosita, Collins si‑a inceput cercetarile si cariera de profesor la Stanford University Graduate School of Business, unde, in 1992, a primit Distinguished Teaching Award. In 1995, a fondat in..
  Fara TVA: 24,42 Lei 24,42 Lei 37,00 Lei
 • Etica societatii institutionalizate
  „Fundatia Post Privatizare este onorata sa contribuie la aparitia acestui volum dedicat responsabilitatii sociale a intreprinderilor. Chiar daca acest concept este asociat, in cele mai multe cazuri, corporatiilor si marilor companii in general, Fundatia Post Privatizare isi propune sa demonstreze ca..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 19,27 Lei
 • Franciza. Francizarea. Ghid practic
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Prezenta lucrare se doreste a fi un vademecum pentru toti cei interesati de aspectul dinamic al contractului de franciza.Franciza este contractul prin care un comerciant denumit „francizor“ permite unui alt comerciant numit „francizat“ sa utilizeze ..
  Fara TVA: 25,52 Lei 25,52 Lei 29,00 Lei
 • Incepe cu raspunsul
   Cartea contine o colectie de nouazeci si patru de istorisiri reale provenite din cariera de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert in cadrul a cinci companii din trei industrii diferite. Seelert dezvaluie in aceasta carte usor de citit insa extrem de realista, strategiile, practicile si principiile ..
  Fara TVA: 19,22 Lei 19,22 Lei 33,72 Lei
 • Limbajul trupului in mediul de afaceri
  Credeti ca nu putem citi sau schimba gandurile celorlalti?Mai reflectati!Ce-ar fi daca am putea invata cum sa interpretam corect limbajul trupului? Ei bine, am influenta parerea interlocutorilor despre noi sau despre afacerea pe care le-o propunem, i-am convinge mai usor sa ne devina parteneri, am p..
  Fara TVA: 11,44 Lei 11,44 Lei 17,34 Lei
 • Mai inteligent, mai repede, mai bine
  O tanara renunta la doctorat si incepe sa joace poker. Se antreneaza pentru tot felul de situatii diferite si contradictorii, invata sa anticipeze miscarile gresite ale adversarilor sai si devine una dintre cele mai de succes jucatoare din lume. Un general al infanteriei marine, confruntat cu moralu..
  Fara TVA: 44,00 Lei 44,00 Lei 55,00 Lei
 • Managementul conflictelor in organizatie
  „In cadrul organizatiilor, conflictele sunt inevitabile si apar in caz de dezacorduri privind volumul de lucru, problemele de comunicare, diferentele individuale la nivel de nevoi, dorinte, obiective, preferinte sau comportamente, precum si in cazul litigiilor dintre angajati si angajatori. Vestea b..
  Fara TVA: 26,10 Lei 26,10 Lei 45,00 Lei
 • Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala
  Cunoasterea tehnicilor si metodelor psihologice de cercetare si interventie constituie un avantaj strategic pentru orice practician in psihologia muncii si organizationala. Autorii manualului imbina experienta academica si cea practica, promovand indrumarea eficienta in spatiul psihologiei aplicate...
  Fara TVA: 27,97 Lei 27,97 Lei 39,95 Lei
 • Manualul capitalistului. Invata cum sa te ajuti singur!
  In „Manualul capitalistului“, Rich DeVos pune in discutie problema capitalismului generos. Nu inseamna „capitalism“ un fel de „legea junglei“, fiecare pentru el? Pentru unii ar suna mai degraba ca o contradictie in termeni; pentru Rich DeVos este o filozofie de viata.Co-fondator al corporatiei Amway..
  Fara TVA: 19,22 Lei 19,22 Lei 33,72 Lei
 • Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane
  Cea mai utilizata metoda in domeniul resurselor umane, interviul nu se rezuma la interviul de angajare, la fel de importante fiind exit-interviul, consilierea in cariera, evaluarile anuale sau diagnoza organizationala. Lucrarea surprinde particularitatile fiecarui tip de interviu si arata cum putem ..
  Fara TVA: 27,97 Lei 27,97 Lei 39,95 Lei
 • Noul Cod al Manierelor in Afaceri
  Este dovedit faptul ca oamenii va recunosc un anumit statut social si apartenenta la elita, mai degraba, datorita comportamentului decat datorita unui teanc de diplome si specializari. Un comportament manierat inseamna politete, eleganta, stil, distinctie, rafinament. O persoana constienta de toate ..
  Fara TVA: 102,81 Lei 102,81 Lei 149,00 Lei
 • Organizare si campuri organizationale. O analiza institutionala
  Analiza institutionala se inscrie intr-o orientare teoretica si metodologica noua, care inglobeaza dezvoltari convergente din economie, sociologie si stiinta politica. Autorul explica mecanismele de realizare a cooperarii si a actiunilor colective si, implicit, generarea organizarii sociale, in mod ..
  Fara TVA: 15,26 Lei 15,26 Lei 22,11 Lei
 • Organizatii si comportament organizational
  Analiza amanuntita a comportamentului organizational face ca lucrarea Mihaelei Vlasceanu sa fie una de referinta in literatura romaneasca de specialitate. Pana acum, tema a fost abordata doar colateral sau analizata pe domenii mai inguste.Cititorul va gasi in acest volum o abordare pe mai multe nive..
  Fara TVA: 19,91 Lei 19,91 Lei 28,85 Lei
 • Personalitatea si soarta organizatiilor
  Aflati cum influenteaza personalitatea umana destinul unei organizatiiExista o legatura complexa intre personalitate si performanta si s-a dovedit ca personalitatea exercita o influenta directa asupra aptitudinilor si a stilului de leadership, asupra performantei echipelor si a eficientei organizati..
  Fara TVA: 19,07 Lei 19,07 Lei 28,90 Lei
 • Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane
  Un parteneriat necesar pentru dezvoltarea unor practici responsabile in afaceriVa intrebati ce legatura exista intre responsabilitatea sociala corporatista si resursele umane?Ei bine, departamentele de resurse umane joaca un rol critic in promovarea valorilor sociale si in instituirea unei culturi o..
  Fara TVA: 22,26 Lei 22,26 Lei 33,72 Lei
 • Strategii de responsabilizare
  Responsabilizarea, unul dintre cele mai promitatoare concepte de afaceri ale anilor ’80, este apreciat si astazi ca „usor de zis, dar greu de facut“. E clar ca managerii doresc angajati care sa-si asume responsabilitati, iar angajatii doresc sa se implice cat mai mult in activitatea companiilor. Und..
  Fara TVA: 17,80 Lei 17,80 Lei 26,97 Lei
 • SuperCompetent. Sase pasi spre o eficienta maxima, Laura Stack
  Pentru a avea succes si a-ti trai viata la potentialul ei maxim, nu mai este suficient sa fii o persoana competenta ci trebuie sa fii super competenta. Nu te nasti cu abilitatea aceasta, ea poate fi invatata indiferent de calitatile si defectele tale si indiferent de profesie. In cartea SuperCompete..
  Fara TVA: 21,41 Lei 21,41 Lei 37,57 Lei