Carti de Comportament organizational

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actionati si ganditi ca un lider
  In aceasta carte, Herminia Ibarra evita conceptiile conventionale legate de conducere in afaceri. Ea tine seama de contextul in permanenta schimbare in care traim si ne ofera o carte practica si orientata spre actiune, abordand teme precum conducerea, identitatea si schimbarea. Aceasta carte este o ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 27,90 Lei
 • Antreneaza-ti mintea pentru afaceri. Cum sa-ti folosesti inteligenta pentru a transforma modul in care lucrezi
  Aceasta carte ne demonstreaza cat de important este sa ai grija de mintea si de bunastarea ta mentala zi de zi, oferind solutii si sfaturi practice pentru a deveni mai inteligent si a trai mai bine.PATRICK WATT, Executive Director, BupaPatrunzatoare, placuta si accesibila. O carte la care voi reveni..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,90 Lei
 • Capitalism moral. O reconciliere a interesului privat cu binele public
  „Principiile capitalismului moral sunt valabile pentru orice tip de companie, mica sau multinationala, si pentru orice tip de economie, traditionala sau postindustriala. Ideea centrala a capitalismului moral este ca succesul financiar sustenabil al unei companii depinde de masura in care modelul sau..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 23,12 Lei
 • Cele mai importante 76 de intreb ari si raspunsuri din management
  O carte pe care orice manager ambitios o va gasi extrem de Utila. DARREN HUGHES,Managing Director, PP Screeds & Drywall LtdUn ghid esential, menit sa-i ajute pe manageri sa-si foloseasca potentialul la maximum pentru bunul mers al companiei.JOHN ELBRO ACIOB,Managing Director, UKService Lifts LtdSunt..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,90 Lei
 • Cum functioneaza Google
  Presedintele consiliului de administratie de la Google si fostul director executiv al aceleiasi companii, Eric Schmidt, impreuna cu fostul prim-vicepresedinte al departamentului de productie, Jonathan Rosenberg, s-au alaturat companiei Google cu peste un deceniu in urma. La vremea aceea, amandoi acu..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 47,20 Lei
 • Cum sa formezi lideri. Cele sapte-principii cheie pentru dezvoltarea eficace a liderilor
  Cum sa formezi lideri este o carte revolutionara, care clarifica lucrurile in privinta dezvoltarii de leadership, a naturii leadership-ului si a felului cum poate fi acesta predat. John Adair identifica sapte principii-cheie pentru dezvoltarea eficace a liderilor si raspunde la intrebari esentiale d..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,08 Lei
 • Drumul catre euro este pavat cu bune intentii
   Este in firea omului teama de schimbare, frica de consecintele ei, de tranzitia care o urmeaza. Ne este teama de tranzitie cu atat mai mult cu cat nu ii cunoastem regulile, parcursul, si starea finala catre care suntem condusi, avand sentimentul neplacut ca suntem subiectul unui experiment. Daca ii..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,90 Lei
 • Drumul catre excelenta
  Jim Collins este profesor universitar si specialist in evolutia marilor companii. Motivat de o curiozitate neobosita, Collins si‑a inceput cercetarile si cariera de profesor la Stanford University Graduate School of Business, unde, in 1992, a primit Distinguished Teaching Award. In 1995, a fondat in..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 37,00 Lei
 • Etica societatii institutionalizate
  „Fundatia Post Privatizare este onorata sa contribuie la aparitia acestui volum dedicat responsabilitatii sociale a intreprinderilor. Chiar daca acest concept este asociat, in cele mai multe cazuri, corporatiilor si marilor companii in general, Fundatia Post Privatizare isi propune sa demonstreze ca..
  Fara TVA: 9,99 Lei 9,99 Lei 19,27 Lei
 • Ideile nu costa
  Cartea Ideile nu costa ii invata pe manageri cum sa imbunatateasca in mod radical performanta organizatiilor lor, folosindu-se de potentialul urias al ideilor angajatilor. Ideile sunt motorul progresului. In lipsa lor, organizatiile stagneaza si intra in declin. Cu toate acestea, majoritatea organiz..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,12 Lei
 • Incepe cu raspunsul
   Cartea contine o colectie de nouazeci si patru de istorisiri reale provenite din cariera de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert in cadrul a cinci companii din trei industrii diferite. Seelert dezvaluie in aceasta carte usor de citit insa extrem de realista, strategiile, practicile si principiile ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 33,72 Lei
 • Mai inteligent, mai repede, mai bine
  O tanara renunta la doctorat si incepe sa joace poker. Se antreneaza pentru tot felul de situatii diferite si contradictorii, invata sa anticipeze miscarile gresite ale adversarilor sai si devine una dintre cele mai de succes jucatoare din lume. Un general al infanteriei marine, confruntat cu moralu..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 55,00 Lei
 • Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala
  Cunoasterea tehnicilor si metodelor psihologice de cercetare si interventie constituie un avantaj strategic pentru orice practician in psihologia muncii si organizationala. Autorii manualului imbina experienta academica si cea practica, promovand indrumarea eficienta in spatiul psihologiei aplicate...
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei
 • Manualul capitalistului. Invata cum sa te ajuti singur!
  In „Manualul capitalistului“, Rich DeVos pune in discutie problema capitalismului generos. Nu inseamna „capitalism“ un fel de „legea junglei“, fiecare pentru el? Pentru unii ar suna mai degraba ca o contradictie in termeni; pentru Rich DeVos este o filozofie de viata.Co-fondator al corporatiei Amway..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 33,72 Lei
 • Organizare si campuri organizationale. O analiza institutionala
  Analiza institutionala se inscrie intr-o orientare teoretica si metodologica noua, care inglobeaza dezvoltari convergente din economie, sociologie si stiinta politica. Autorul explica mecanismele de realizare a cooperarii si a actiunilor colective si, implicit, generarea organizarii sociale, in mod ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,11 Lei
 • Organizatii si comportament organizational
  Analiza amanuntita a comportamentului organizational face ca lucrarea Mihaelei Vlasceanu sa fie una de referinta in literatura romaneasca de specialitate. Pana acum, tema a fost abordata doar colateral sau analizata pe domenii mai inguste.Cititorul va gasi in acest volum o abordare pe mai multe nive..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 28,85 Lei
 • Paradoxuri corporatiste
  Ce veti gasi in aceasta carte? Veti gasi intamplari si povesti care seamana izbitor cu cele pe care le vedem in corporatii. Veti regasi lucruri familiare, lucruri care va plac, dar si lucruri care ii vor pune pe ganduri pe corporatisti. Veti regasi povesti despre situatii zilnice, colegii de birou, ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 31,50 Lei
 • Personalitatea si soarta organizatiilor
  Aflati cum influenteaza personalitatea umana destinul unei organizatiiExista o legatura complexa intre personalitate si performanta si s-a dovedit ca personalitatea exercita o influenta directa asupra aptitudinilor si a stilului de leadership, asupra performantei echipelor si a eficientei organizati..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 28,90 Lei
 • Reproiectarea managementului organizatiei
  Pe langa exercitarea curenta a functiilor managementului, managerii din cadrul oricarei organizatii, dar in special cei de nivel superior, trebuie sa urmareasca o permanenta adaptare a sistemului de management la noile schimbari care s-au produs, dar mai ales, pe cat posibil care pot fi anticipate c..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 59,00 Lei
 • Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane
  Un parteneriat necesar pentru dezvoltarea unor practici responsabile in afaceriVa intrebati ce legatura exista intre responsabilitatea sociala corporatista si resursele umane?Ei bine, departamentele de resurse umane joaca un rol critic in promovarea valorilor sociale si in instituirea unei culturi o..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 33,72 Lei
 • SuperCompetent. Sase pasi spre o eficienta maxima, Laura Stack
  Pentru a avea succes si a-ti trai viata la potentialul ei maxim, nu mai este suficient sa fii o persoana competenta ci trebuie sa fii super competenta. Nu te nasti cu abilitatea aceasta, ea poate fi invatata indiferent de calitatile si defectele tale si indiferent de profesie. In cartea SuperCompete..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 37,57 Lei