Carti de Biografii

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 100 de fete ale inovatiei
  „Volumul propune o perspectiva noua asupra ecosistemului inovativ romanesc. Cliseul persistent al cercetatorului/ inventatorului/ inovatorului – geniu captiv in singuratatea haotica a laboratorului este substituit cu profilul conectat al celui care isi hraneste forta mintii din si prin retea. Aliant..
  Fara TVA: 37,49 Lei 37,49 Lei 49,99 Lei
 • 12 creatoare care au schimbat istoria
  Jurnalist reputat al revistei ELLE, Bertrand Meyer-Stabley e pasionat de celebritati si de modul lor de a se integra, memorabil si distinct, in cotidian.A lucrat pentru Printesa Margaret a Marii Britanii, a scris despre Elton John, Coco Chanel, Rudolf Nureyev, Gala Dalí, James Dean si multi altii. D..
  Fara TVA: 33,68 Lei 33,68 Lei 46,14 Lei
 • 12 creatoare care au schimbat istoria
  De la Coco Chanel la Miuccia Prada, cu opriri spectaculoase in biografiile unor nume iconice in istoria haute couture, ca Jeanne Lanvin, Madeleine Vionnet sau Rose Bertin.Somptuozitate si eleganta lejera, tragedii personale si idile cu iz de carte postala, sampanie, parfumuri fine si rochii desprins..
  Fara TVA: 33,68 Lei 33,68 Lei 46,14 Lei
 • 12 creatori care au schimbat istoria
  Lagerfeld, imparatul stilului, Kaizerul barocului, monstrul sacru al creatorilor de moda, un monument in toata puterea cuvantului.Mereu extravagantul John, teribilist de Carnaby Street iesit din tipare, latin lover rebel, scandalos, emotionant, creatorul defilarilor spectaculoase si al campaniilor p..
  Fara TVA: 33,68 Lei 33,68 Lei 46,14 Lei
 • 41: A Portrait of My Father
  Forty-three men have served as President of the United States. Countless books have been written about them. But never before has a President told the story of his father, another President, through his own eyes and in his own words. A unique and intimate biography, the book covers the entire scope ..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 66,47 Lei
 • 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara
  Aceasta carte aniversara condenseaza viata si opera lui Neagu Djuvara in 444 de fragmente memorabile extrase din scrierile si spusele autorului. Fragmentele cuprind momentele-cheie ale biografiei istoricului, precum si ideile, opiniile, obsesiile sale privind trecutul, actualitatea, lucrurile cu ade..
  Fara TVA: 34,30 Lei 34,30 Lei 49,00 Lei
 • A Jane Austen Christmas
  Filled with the remarkable wit and insight of one of the world's most cherished authors, "A Jane Austen Christmas" gives readers insight into Austen's life through little-known stories about how she and her family celebrated the treasured holiday season. Carlo DeVito provides an intimate portrait of..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 77,00 Lei
 • Adolf Hitler
  ,, Probabil ca doar Hristos se poate mandri cu un numar mai mare de biografii decat Hitler. Insa Adolf Hitler are un avantaj incontestabil : arhive cu amintiri si documente pe care birocratia celui de al Treilea Reich le-a adunat, iar Aliatii le-au pus la loc sigur, una dintre putinele mosteniri in ..
  Fara TVA: 16,45 Lei 16,45 Lei 29,90 Lei
 • Adolf Hitler: Evolution of a Dictator
  A bloody dictator, failed artist, passionate lover and instigator of the most extreme genocide in history, Adolf Hitler stamped the 20th century with force and brutality, creating a totalitarian regime of tremendous cruelty. This book recounts the history of him and the Third Reich, retracing his po..
  Fara TVA: 69,99 Lei 69,99 Lei 108,00 Lei
 • Agonie si extaz. 2 vol. (Top 10+)
  Agonie si extaz a dat in 1965 titlul unei ecranizari celebre, in regia lui Carol Reed, cu Charlton Heston si Rex Harrison in rolurile principale. Romanul Agonie si extaz isi brodeaza povestea pe marginea vietii unui personaj celebru al artei europene: Michelangelo Buonarroti. Ca sa duca la bun sfirs..
  Fara TVA: 32,87 Lei 32,87 Lei 46,95 Lei
 • Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice
  Michael Ignatieff ne poarta inapoi in timp de-a lungul a cinci generatii ale unei familii ruse, pana in 1815. Dupa ce a citit jurnale ale rudelor sale, a privit indelung fotografii dintr-un vechi album si a ascultat povesti transmise din tata in fiu, el ajunge sa descifreze semnificatia pe care o au..
  Fara TVA: 16,82 Lei 16,82 Lei 24,03 Lei
 • Alexandru Arsinel de la Dolhasca... pe Calea Victoriei
  „ Actorii ne daruiesc generos ganduri despre viata pe care si ei o traiesc ca orice oameni, cu necazuri si bucurii. Alexandru Arsinel  fiind definit in timp de Marele Public drept o valoare artistica nationala  se destainuie acum, cu privire la drumul parcurs din satul de bastina Dolhasca pana pe Ca..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 30,00 Lei
 • Alexandru Arsinel de la Dolhasca... pe Calea Victoriei
   Actorii ne daruiesc generos ganduri despre viata pe care si ei o traiesc ca orice oameni, cu necazuri si bucurii. Alexandru Arsinel  fiind definit in timp de Marele Public drept o valoare artistica nationala  se destainuie acum, cu privire la drumul parcurs din satul de bastina Dolhasca pana pe Cal..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 30,00 Lei
 • Alexandru Jula, ultimul romantic
  Alexandru Jula este el insusi un model despre cum trebuie sa fii, sa existi, sa iubesti oamenii si muzica si sa te daruiesti neconditionat lor. Alexandru Jula este o „lectie“ de morala, de profesionalism, de vointa si altruism pentru noi toti. Alexandru Jula este cea mai frumoasa „poveste de viata“...
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • All, biografia unui succes
  Proiectul acestei carti ma framanta de mai multi ani. In ultimul timp am tot cautat motivatii pentru care o asemenea carte merita sa fie scrisa. Iata ce am gasit. In primul rand, chiar daca printr-o fereastra foarte ingusta, ea este o marturie a ultimilor 20 de ani. Contine o farama din istoria aces..
  Fara TVA: 11,94 Lei 11,94 Lei 19,90 Lei
 • Amintiri de la Junimea din Iasi
  Scrise din pozitia de adversar politic al conservatorilor junimisti, Amintirile lui George Panu au contribuit, potrivit lui , la fixarea societatii literare in constiinta publica si l-au transformat pe autor in cel mai important memorialist al gruparii. Tabloul spiritual al „Junimii“ este reconstitu..
  Fara TVA: 33,68 Lei 33,68 Lei 48,12 Lei
 • Amintiri despre Parintele Damaschin Stefan
  "Fiii oamenilor sunt rai, si daca nu incearca sa afle calea adevarului si a vietii, de multe ori nici pe altii nu-i lasa sa mearga pe ea." "Cu fiii oamenilor nu ma voi asemana si nici din intelepciunea lor nu ma voi otravi", drept a grait inteleptul si de Dumnezeu Povatuitorul Solomon.  "Sa fii calu..
  Fara TVA: 10,40 Lei 10,40 Lei 13,00 Lei
 • Amintirile lui George Enescu (editie bilingva: franceza si romana)
  Una dintre vocile inconfundabile ale criticii muzicale internationale, Bernard Gavoty a avut privilegiul de a cunoaste aceasta arta din interior, asa cum o atesta diploma obtinuta la Conservatorul din Paris si activitatea sa de organist. Iremediabil indragostit de muzica si de scena muzicala, Gavoty..
  Fara TVA: 35,00 Lei 35,00 Lei 50,00 Lei
 • Ana. Portretul Reginei / Anne. Portrait of the Queen
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii . Editie bilingva, romano-engleza.Urmand sirul cronologic al evenimentelor importante din viata Reginei Ana, albumul bilingv Ana. Portretul Reginei este asemenea unui tablou in tuse delicate pe care il dedica unei figuri emblematice a istoriei noast..
  Fara TVA: 27,65 Lei 27,65 Lei 39,50 Lei
 • Angela Merkel
  In tara in care Frederic cel Mare, Bismarck si Adenauer au condus cu mina de fier, Angela Merkel este prima femeie - si inca din partea ex-comunista a tarii! - care a fost nominalizata de un partid popular pentru functia de cancelar. In ciuda amplelor rapoarte si a numeroaselor interviuri, nu se cun..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 54,99 Lei
 • Anna Brancoveanu de Noailles. Poezia
  Din Cuprins:-Un spectaculos destin existential;-Structura unei existente: un pretios document uman;-"Prietenia cuvintelor". Poezia Annei Brancoveani Contesa de Noailles;-Temele fundamentale ale registrului liric;-Tinuta formala a poeziei. Cum scrie Anna Brancoveani Contesa de Noailles;-In loc de inc..
  Fara TVA: 16,07 Lei 16,07 Lei 18,90 Lei
 • Antilopa din camera de zi
  Povestea adevarata a doi oameni care impartasesc aceeasi viata - o biografie -Casnicia poate fi cea mai mare binecuvantare, dar si cea mai mare provocare de care vor avea parte vreodata doi oameni. Poate fi bucuria de a sti ca exista cineva caruia ii poti impartasi necazurile si reusitele tale, dar ..
  Fara TVA: 18,72 Lei 18,72 Lei 26,00 Lei
 • Antologia Granta. Cei mai buni tineri romancieri britanici
  Din zece in zece ani, prestigioasa revista anglo-americana Granta propune cel mai ambitios pariu al lumii literare britanice: Antologia Celor mai buni tineri romancieri britanici. „Radiografia“ culturala, asteptata de fiecare data cu sufletul la gura de presa, de mediile culturale si academice, dar ..
  Fara TVA: 20,52 Lei 20,52 Lei 28,90 Lei
 • Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a Romaniei
  Volumul, prefatat de ASR Principele Radu al Romaniei, contine texte ce abordeaza aspecte privind istoria Casei Regale din Romania, precum si rolul pe care aceasta l-a avut de-a lungul timpului in viata sociala si politica romaneasca. Din punct de vedere publicistic, cartea deschide Anul Regal, cand ..
  Fara TVA: 39,60 Lei 39,60 Lei 55,00 Lei
 • Anul Regelui. Editia a II-a
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Semnat de ASR , albumul este o prezentare ampla a vietii Familiei Regale, asa cum se desfasoara ea pe parcursul unui an intreg, in fiecare anotimp, cu ocazia fiecarei sarbatori sau vizite oficiale, dar si in momentele de zi cu zi.Lansata in preajma ..
  Fara TVA: 13,68 Lei 13,68 Lei 19,27 Lei
 • Aristocrati romani in lumea lui Proust
  Aceasta carte are patru eroi. De fapt cinci, cu Marcel Proust, care le este prieten si confident. Cu totii iubesc artele, spectacolele de teatru, frecventeaza saloanele literare, adora viata mondena si cu totii sunt atinsi de o maladie care, in atmosfera de Belle Époque, doar la elite e fireasca si ..
  Fara TVA: 20,30 Lei 20,30 Lei 29,00 Lei
 • Asa ne-am petrecut revolutia
  Volumul reuneste marturiile celor doi autori, care au participat la evenimentele din decembrie 1989, la Bucuresti. Ambii s-au aflat atunci in aceeasi microgarnizoana: primul, in calitate de militar in termen; al doilea, in calitate de comandant. In dialogul pe care il poarta, cei doi recompun din me..
  Fara TVA: 22,92 Lei 22,92 Lei 26,97 Lei
 • Astronauts Guide To Life On Earth
  Colonel Chris Hadfield has spent decades training as an astronaut and has logged nearly 4,000 hours in space. During this time he has broken into a Space Station with a Swiss army knife, disposed of a live snake while piloting a plane, been temporarily blinded while clinging to the exterior of an or..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 58,99 Lei
 • Autobiografia lui Charles Darwin
  Amintirile lui Charles Darwin, scrise pentru „copiii si nepotii mei“, deschid o perspectiva revelatoare asupra vietii si gandirii unui savant care a revolutionat nu doar studiul naturii, ci si felul in care ne vedem pe noi insine. Aceasta versiune completa a Autobiografiei restituie pasajele – consi..
  Fara TVA: 34,30 Lei 34,30 Lei 49,00 Lei
 • Autobiografia mea
  Autobiografia mea este povestea insufletitoare a unui om pe care multi il considera cel mai mare manager din istoria fotbalului britanic.Plina de anecdote si nelipsita de opinii sincere, povestea lui Sir Alex Ferguson incepe in Govan, un cartier al constructorilor de nave din Glasgow: mereu cinstit ..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 43,34 Lei
 • Autobiografia si Vietile unui staret - urmate de Asezaminte si alte texte
  Egumen la Athos, Dragomirna, Neamt si Secu intr-un moment decisiv al istoriei spirituale a Rasaritului Europei, staretul Paisie Velicikovski (1722–1794) declanseaza o mare miscare de renastere duhovniceasca intemeiata pe intoarcerea la Parintii Filocaliei si rugaciunea lui Iisus, ale carei reverbera..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 35,00 Lei
 • Automuribundia
  Ramon Gomez de la Serna (1888-1963) este unul dintre cei mai importanti scriitori modernisti spanioli. Opera sa este expresia unei violente reactii nihiliste fata de societatea anchilozata, filistina si lipsita de perspective a interbelicului spaniol. Autor extrem de prolific, a scris romane, e..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 25,00 Lei
 • Balcicul Reginei Maria
  In aceasta carte, istoricul Diana Mandache prezinta drumul Reginei Maria de la Eastwell si Osborne, unde si a petrecut copilaria si adolescenta, pana la indragita resedinta regala de pe Coasta de Argint.Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezinta centrul lumii, fiind casa in ca..
  Fara TVA: 33,72 Lei 33,72 Lei 48,17 Lei
 • Baltazar. Autobiografie
  Autobiografia Baltazar rearanjeaza piesele unui puzzle existential si reconfirma capacitatea unui om de a fi el insusi, desi dintr-o perspectiva oarecum schimbata, dar nu neaparat de boala, ci de insusi travaliul de a-si aminti. „De acum incolo, nimeni nu va mai putea sa ma laude sau sa ma critice p..
  Fara TVA: 19,15 Lei 19,15 Lei 26,97 Lei
 • Basarab Nicolescu. Eseu monografic
  Cartea de fata ofera datele esentiale despre un savant de o autoritate incontestabila mai intai in Franta (devenita tara de adoptie din 1969, dupa ce asistentul de la Facultatea de Fizica a Universitatii Bucuresti a obtinut bursa „Joliot-Curie“ a guvernului francez), apoi in intreaga Europa de Vest ..
  Fara TVA: 15,04 Lei 15,04 Lei 21,19 Lei
 • Becoming Steve Jobs. Din aventurier în vizionar
  Brent Schlender si Rick Tetzeli isi propun sa infirme mituri si stereotipuri despre Steve Jobs. Sprijinindu-se pe fapte, date si marturii, cei doi autori pun sub semnul intrebarii perspectiva conventionala, unidimensionala despre Jobs, anume aceea ca, pe tot parcursul vietii sale, acesta a fost „jum..
  Fara TVA: 40,92 Lei 40,92 Lei 56,84 Lei
 • Benito Mussolini
  Cartea face parte din colectia  a editurii .Pana in 1938, cand, dupa Pactul de la Munchen, a aparut in ochii lumii ca salvator al pacii, singurul in stare a-l tine in frau pe Hitler,  Mussolini a fost un personaj de prima marime pe scena politica si in presa internationala. In ciuda faptului ca, pen..
  Fara TVA: 16,45 Lei 16,45 Lei 29,90 Lei
 • Berlusconi i se destainuie lui Friedman
  Cartea lui Alan Friedman este scrisa de un cunoscator al vietii publice si politice italiene. Autorul ei si-a urmarit personajul aproape doi ani studiindu-i obiceiurile, partenerii, ticurile, interactiunea cu oamenii. A calatorit la Moscova pentru a-l intalni pe Vladimir Putin, bun prieten al lui Be..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,99 Lei
 • Bin Laden. Dincolo de masca teroristului
   Un zelos luptator pentru libertate care i-a mobilizat pe fundamentalistii islamici din toata lumea intr-o forta de lupta capabila sa distruga malefica civilizatie occidentala.Un om simplu, pios, integru si cu principii.Liderul moral al credinciosilor.Aceasta a fost imaginea pe care Osama bin Laden ..
  Fara TVA: 20,17 Lei 20,17 Lei 33,62 Lei
 • Bobby & Jackie. O poveste de dragoste
  Povestea de dragoste dintre Jackie Kennedy si Bobby Kennedy a fascinat multa vreme publicul. In Bobby si Jackie, cititorii vor gasi o descriere cat se poate de sincera a legaturii lor romantice. Un secret cunoscut de decenii doar de catre membrii si apropiatii familiei, povestea lor a inceput ca o c..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 25,00 Lei
 • Bono. Biografia
  Biografia lui Bono nu este doar biografia unui star care si-a cucerit (si pastrat) fanii si a castigat o multime de premii. Pentru ca si-a dat seama ca prin muzica poate da glas nu doar vocatiei artistice, ci si vocatiei lui umanitare, care-l face sa incerce sa schimbe lumea. Rezultatele au fost spe..
  Fara TVA: 27,05 Lei 27,05 Lei 37,57 Lei
 • Borges - o viata
  Jorge Luis Borges a revolutionat literatura sud-americana a secolului trecut, fiind considerat de multi critici cel mai mare scriitor de limba spaniola dupa Cervantes. In urma unei serii de interviuri cu rude, prieteni, cunoscuti ai scriitorului, in Borges - o viata, autorul profesor la Oxford, core..
  Fara TVA: 22,80 Lei 22,80 Lei 38,00 Lei
 • Bossypants
  Once in a generation a woman comes along who changes everything. Tina Fey is not that woman, but she met that woman once and acted weird around her. Before 30 Rock, Mean Girls and 'Sarah Palin', Tina Fey was just a young girl with a dream: a recurring stress dream that she was being chased through a..
  Fara TVA: 60,00 Lei 60,00 Lei 60,00 Lei
 • Caile marii
  Scriitor si jurnalist francez de renume, Francois Mauriac (1885 - 1970) este autorul unei opere extrem de variate: romane (Genitrix, Pustiul dragostei, Destine, Cuibul de vipere, Misterul Frontenac, Caile marii), piese de teatru (Asmodeu, Cei rau iubiti, Trecerea Necuratului), eseuri, critica, autob..
  Fara TVA: 7,79 Lei 7,79 Lei 12,99 Lei
 • Calatoria spre obarsie. Biografia lui Gabriel Garcia Marquez
  Este, neindoios, cea mai completa, riguroasa, bine documentata si valoroasa lucrare de acest gen dintre numeroasele biografii dedicate reprezentantului emblematic al „realismului magic“ latinoamerican, rod a douazeci de ani de cercetare aprofundata a vietii si operei sale, in temeiul consultarii arh..
  Fara TVA: 49,00 Lei 49,00 Lei 49,00 Lei
 • Calatoria unei stele
  Miley Cyrus a devenit un fenomen in industria televiziunii si a muzicii. Dintr-o fetita obisnuita, de la o ferma din Tennessee, s-a transformat intr-o adolescenta care isi petrece zilele prinsa intre concerte, sedinte foto si filmari.In ciuda celebritatii, Miley a ramas fidela crezurilor care au aju..
  Fara TVA: 20,94 Lei 20,94 Lei 34,90 Lei
 • Carmen Sylva - regina poeta. Literatura in serviciul Coroanei
  Apreciata la vremea ei pentru angajamentul si talentul de a media intre culturi, Regina Elisabeta a Romaniei (1843-1916) este considerata pana in zilele noastre drept una dintre cele mai importante mediatoare ale literaturii si culturii romanesti in spatiul de limba germana de la sfarsitul secolului..
  Fara TVA: 20,94 Lei 20,94 Lei 34,90 Lei
 • Carmen Sylva. 1843-1916. Uimitoarea regina Elisabeta a Romaniei
  „Regina este inalta si bine facuta. Ochii ii sunt albastri si putin nesiguri; cauta indeaproape privirile celorlalti, spre a le ghici mai repede gandurile. Cand stii cat de mult au plans acesti ochi, azuriul lor intens si stralucirea lor emotioneaza asemeni unui gand eroic. Sprancenele fin arcuite a..
  Fara TVA: 24,95 Lei 24,95 Lei 35,64 Lei