Carti de Practic

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)
  „De la inceputul timpurilor, orice femeie care a ramas insarcinata cu un barbat avand o slujba si neinsurat cu o alta femeie e felicitata si rasfelicitata. (Sa speram ca mai primeste si altele in afara felicitarilor - si ma voi referi ceva mai incolo la responsabilitatile unui sot bun.) Vestea ca es..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei
 • Ghidul finantarilor europene de la idee la proiect
   Prima colectie din Romania ce contine 5 cd-uri audio, cartea Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect, Glosarul Fondurilor Europene pe intelesul tuturor si ce se dedica in totalitate accesarii fondurilor europene. Colectia Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect, realizata de u..
  Fara TVA: 173,99 Lei 173,99 Lei 231,19 Lei
 • Lumea e ca tandretea unui nud (audiobook)
   CD-Rom-ul contine:- Peste 150 de nuduri (make-up artist: Mircea Vescan; hair stylist: Cristina Trohani); fotografiile, unele publicate si in revista Plai cu boi, sunt facute de Razvan Voiculescu si au fost structurate pe cinci categorii: studio, liber, natura, insolit, detaliu- Un text semnat de Ho..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei
 • Time Management
  „De mii de ani oamenii se intreaba daca exista viata dupa moarte. Intrebarea lumii moderne pare sa fie daca exista viata inainte de moarte. Asta pentru ca multi dintre noi suntem atat de prinsi cu activitatile si problemele de serviciu, incat nu mai avem timp pentru alte lucruri cel putin la fel de ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei