Carti de Practic

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)
  „De la inceputul timpurilor, orice femeie care a ramas insarcinata cu un barbat avand o slujba si neinsurat cu o alta femeie e felicitata si rasfelicitata. (Sa speram ca mai primeste si altele in afara felicitarilor - si ma voi referi ceva mai incolo la responsabilitatile unui sot bun.) Vestea ca es..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei
 • Cine mi-a luat cascavalul? (2CD) (Audiobook)
  Regie: Vlad FenesanInregistrare si montaj sunet: Laura LazarescuProducator executiv: Barna NemethiProductie: Griffon & SwansNr. CD-uri: 2Durata aproximativa: 80 minO parabola extrem de amuzanta despre cum sa faci fata schimbarii. Schimbarea nu apare atunci cand esti pregatit pentru ea, dar chiar si ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 25,04 Lei
 • Dobrogea. Inceputul lumii (audiobook)
   „Am vazut drumuri care nu duc nicaieri, dar pe care oamenii locului le strabat zilnic. Am vazut podul intre doua coline uscate, peste care trece un tren. O infinitate de floarea soarelui si bisericile care se incapataneaza sa reziste singure in campiile de pelin salbatec si de piatra. Toate ma duc ..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei
 • Lumea e ca tandretea unui nud (audiobook)
   CD-Rom-ul contine:- Peste 150 de nuduri (make-up artist: Mircea Vescan; hair stylist: Cristina Trohani); fotografiile, unele publicate si in revista Plai cu boi, sunt facute de Razvan Voiculescu si au fost structurate pe cinci categorii: studio, liber, natura, insolit, detaliu- Un text semnat de Ho..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei