Carti de Audiobooks

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • ... de dragoste, de razboi, de moarte, de unul singur
  „Am avut norocul sa ma nasc in Tara Lapusului, acolo unde doina se canta de cand lumea, acolo unde doina se poate inca auzi cand te astepti ma putin, savarsita in grumaz, cu inturnaturi tulburatoare si pauze nefiresti, horita de stamparare in cel mia stravechi stil cunoscut la noi.Am avut norocu..
  Fara TVA: 60,99 Lei 60,99 Lei 86,70 Lei
 • A Cup of Tea (2 CD)
  Lectura: Mariana Mihut„Pentru un traducator e un privilegiu sa transpuna in alt vesmant lingvistic povestirile lui Katherine Mansfield, asa cum pentru un cititor e un privilegiu sa le citeasca. Dupa valurile, mai vechi sau mai noi, de realism - socialist, magic, erotic etc. -, existentialism, struct..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii
  Te iubesc,Indiferent de cand, cum, de ceTe iubesc,Chiar daca, poate ca, pentru ca,Te iubesc,Tocmai, indeosebi, intr-un fel,Te iubesc,Fiindca, si, oricum,Te iubesc,Unde, care, ca si cand,Te iubesc,Cine, ce, deoarece,Te iubesc,Pe care, pe cine, pe tine,Te iubesc. NUME CARTE: Am sa te iubesc pana la sf..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 25,00 Lei
 • Audiobook - Puterea prezentului
  „Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform caruia este benefic sa traim ancorati in prezent. Filozofia cartii pledeaza pentru debarasarea de «corpul-durere», o forta distructiva pe care o exercita mintea si egoul asupra corpului. Lucrarea este un bestseller tradus in 33 de limbi ..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 30,00 Lei
 • Ce este fericirea. Noua istorisiri minunate pentru copii, parinti si bunici. Vol.1
  Fiecare dintre noi ne dorim fericirea si nu este om care sa nu se straduiasca sa ajunga la ea intr-un fel sau altul. Dar, ce se ascunde in gandurile si doririle noastre privitoare la fericire? Oare zambet? Oare frumusete? Oare bucurie? Oare dragoste? Oare suras? Oare bunatate? Oare mangaiere? Oare b..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,00 Lei
 • Cei morti (2 CD)
  „Cei morti sunt oare mortii din cimitirele Irlandei acoperite de zapada care nu mai conteneste sa cada ? Si, printre ei, Michael Furrey, cel despre care Gabriel Conroy afla pe neasteptate de la sotia lui ca a murit la 17 ani «din dragoste pentru ea»? Sau «cei morti» sunt oaspetii invitati de Craciun..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)
  „De la inceputul timpurilor, orice femeie care a ramas insarcinata cu un barbat avand o slujba si neinsurat cu o alta femeie e felicitata si rasfelicitata. (Sa speram ca mai primeste si altele in afara felicitarilor - si ma voi referi ceva mai incolo la responsabilitatile unui sot bun.) Vestea ca es..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei
 • Cine mi-a luat cascavalul? (2CD) (Audiobook)
  Regie: Vlad FenesanInregistrare si montaj sunet: Laura LazarescuProducator executiv: Barna NemethiProductie: Griffon & SwansNr. CD-uri: 2Durata aproximativa: 80 minO parabola extrem de amuzanta despre cum sa faci fata schimbarii. Schimbarea nu apare atunci cand esti pregatit pentru ea, dar chiar si ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 25,04 Lei
 • Colonia penitenciara
  Lectura: Razvan Vasilescu„Lucrurile stau altfel. Aici, in colonia penitenciara, principiul dupa care iau hotararile este urmatorul: vina e intotdeauna mai presus de orice indoiala. Alte tribunale nu pot urma acest principiu, intrucat sunt alcatuite din mai multe capete si mai au si alte instante sup..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Cum au inflorit horile in glasul meu
  Lectura: Grigore Lese„In ziua de astazi, asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta, energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecerea vremii. Horitorul trebuie «sa stampere». De aceea se sp..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,08 Lei
 • Cum au inflorit horile in glasul meu
  „In ziua de astazi, asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta, energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecerea vremii. Horitorul trebuie «sa stampere». De aceea se spune ca horea nu sta i..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Daisy Miller (2 CD)
  Lectura: Dorina LazarDurata: 2 ore si 30 de minute„Daisy era total nesofisticata: doar o dragalasa americana amatoare de flirt. Winterbourne se simtea aproape recunoscator ca descoperise formula care i se putea aplica domnisoarei Daisy Miller.Se rezema de speteaza bancii; remarca in sinea lui ca fat..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • Dama de pica. Editia 2012
  Lectura: Victor Rebengiuc„Suntem niste pigmei in comparatie cu Puskin. Nu mai exista printre noi un asemenea geniu. Ce frumusete, ce vigoare are fantezia lui ! Am recitit de curand Dama de pica. Ce fantezie !... Cu o analiza subtila el a urmarit toate miscarile lui Hermann, toate chinurile lui, toat..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Despre limita (4 CD)
  Lectura: Gabriel LiiceanuDurata: 4 ore si 32 de minute„Nu ne temem niciodata de vag, ci doar de precis. Imi imaginez un omulet care imbraca o toga si care imi rosteste sentinta. Totul aici e precis: judecatorul, vina, sentinta. Raspunderea mea este de asemenea precisa, dar e mica, iar consecintele n..
  Fara TVA: 60,99 Lei 60,99 Lei 86,70 Lei
 • Eliberarea de jocurile mintii
  Dupa cei 10-12 ani ghidati de o persoana a carei identitate a ramas chiar si acum necunoscuta, realizand care este adevarata noastra natura, toate aceste metode si tehnici aplicate de mine si scrise aici in carte mi se par inutile. Insa imi dau seama ca la acel moment daca mi-ar fi spus doar atat: „..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,08 Lei
 • Ferma animalelor
  Lectura: Victor Rebengiuc. NUME CARTE: Ferma animalelorISBN: 9789735048549PRET EDITURA: 72.25AUTOR(i): George OrwellTRADUCATOR(i): Mihnea GafitaEDITURA: Humanitas MultimediaCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Mai 2015DATA PUBLICARE: 2015..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 72,25 Lei
 • Ghidul finantarilor europene de la idee la proiect
   Prima colectie din Romania ce contine 5 cd-uri audio, cartea Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect, Glosarul Fondurilor Europene pe intelesul tuturor si ce se dedica in totalitate accesarii fondurilor europene. Colectia Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect, realizata de u..
  Fara TVA: 184,99 Lei 184,99 Lei 231,19 Lei
 • Ion Creanga (3 CD)
  Lectura: Miclos MicleusanuPovestile (nerecomandate minorilor) sunt: Danila Prepeleac, Ivan Turbinca, Povestea lui Ionica cel prost, Povestea povestilor, Prostia omeneasca, Povestea lui Stan Patitul, Povestea unui om lenes.„Creanga, fara indoiala, face parte din structura noastra «paternal-psihotica»..
  Fara TVA: 60,99 Lei 60,99 Lei 86,70 Lei
 • Lumea e ca tandretea unui nud (audiobook)
   CD-Rom-ul contine:- Peste 150 de nuduri (make-up artist: Mircea Vescan; hair stylist: Cristina Trohani); fotografiile, unele publicate si in revista Plai cu boi, sunt facute de Razvan Voiculescu si au fost structurate pe cinci categorii: studio, liber, natura, insolit, detaliu- Un text semnat de Ho..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei
 • Micul domn Friedemann
  Nu era, oare, viata in sine un bun, indiferent daca e sau nu configurata in asa fel incat sa i se spuna „fericita“? Johannes Friedemann simtea acest lucru si ii era draga viata. Nimeni nu intelege cu cata grija profunda stia sa deguste bucuriile care-i erau accesibile, el, care renuntase la cea mai ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Minima moralia
  „Singura autoritate pe care constiinta individuala nu si-o pune niciodata sau aproape niciodata la indoiala e autoritatea morala. Capacitatea de a distinge intre bine si rau, intre viciu si virtute, dreptate si nedreptate pare a fi la indemana tuturor. In materie de etica, functionam constant printr..
  Fara TVA: 58,99 Lei 58,99 Lei 86,70 Lei
 • Miss Marple's Final Cases : Three New BBC Radio 4 Full-Cast Dramas
  June Whitfield returns as the deceptively mild spinster sleuth in three full-cast BBC Radio 4 dramatisations. Specially broadcast to mark the 125th anniversary of Agatha Christie's birth, these brand new dramas are based on three of her best short stories. Tape-Measure Murder: When Mrs Spenlow is mu..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 84,00 Lei
 • Poezii
  Lectura: Andrei Plesu„Ne mandrim in asemenea masura cu Eminescu, incat aproape ca nu mai simtim nevoia sa-l citim. Ni se pare ca il cunoastem. Nu e el ilustrarea suprema a virtutilor nationale? Nu e el justificarea noastra in absolut? Numai ca, redus la efigie, la poza de manual, poetul risca sa fie..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,00 Lei
 • Povestea maiorului Ion Patrulescu
  Lectura: Razvan Vasilescu„Dupa ce in 2013 am publicat „Dragul meu turnator“, mai multi cititori m-au intrebat cum de am reusit sa fac rost de povestea Maiorului Patrulescu, caci asa se chema unul dintre capitolele cartii. Mi-o daduse chiar el? Deci il cunoscusem? O scrisese de mana? Ii cerusem eu sa..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 31,79 Lei
 • Prabusirea Casei Usher
  Lectura: George Motoi“Inegalabila prin atmosfera castelana decadent-lugubra, prin sugestia subteranului, a claustrarii si damnarii, prin misterul maladiv al celor doi gemeni spectrali, dar si prin eleganta intunecata a limbajului – nu ascultati acest audiobook noaptea ! –, capodopera lui a inspirat..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Pusca de vanatoare (2 CD)
  Cum e posibil ca o pusca de vanatoare dintr-un poem aparut intr-o revista cinegetica sa lege patru destine in trei scrisori? Cum poate sa ucida o pusca pe tragaciul careia nimeni nu apasa? De ce moare altcineva decat femeia tintita de vanator? Cine e vanatul si cine vanatorul? Cum poate fi aparata o..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • Shakespeare Childrens Stories 20 Audio Books Boxed Complete CDs Collection
  Hamlet, Romeo & Juliet, King Lear and The Tempest are not just plays but immortal pieces of literature by one of the greatest playwrights to have ever lived, William Shakespeare. All stories have been suitably abridged for young children, using modern English to help develop and nurture their litera..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 245,00 Lei
 • Sub pragul de sus
  Acest audiobook face parte din colectia a editurii .„Sub pragul de sus... un cizmar i-a spus unui om cu o cruce in spinare sa plece... si de aici a pornit totul. Sub pragul de sus... sub pragul de sus... e un loc, pare-se, nevinovat... unde baietii isi saruta iubitele, la prima imbobocire a iubirii..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Time Management
  „De mii de ani oamenii se intreaba daca exista viata dupa moarte. Intrebarea lumii moderne pare sa fie daca exista viata inainte de moarte. Asta pentru ca multi dintre noi suntem atat de prinsi cu activitatile si problemele de serviciu, incat nu mai avem timp pentru alte lucruri cel putin la fel de ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Toate diminetile lumii (2 CD)
  Toate diminetile lumii se duc pe un drum fara intoarcere. Diminetile domnului Sainte Colombe, care compune cele mai tanguioase piese pentru viola da gamba.Diminetile celor doua fiice ale sale, care cresc fara mama si fara mangaierile tatalui.Diminetile bucataresei domnului Sainte Colombe, care poart..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • Travesti (4 CD)
  Lectura: Claudiu Bleont„Travesti este si povestea mea, si povestea noastra. Ascultati-o, savurati-o, merita.“ - Claudiu Bleont"Tema copilariei a dat cateva dintre cele mai frumoase carti din literatura noastra si, mai ales, in formule dintre cele mai diverse, de la autobiograficul plin de haz al Ami..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei