Carti de Audiobooks

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • ... de dragoste, de razboi, de moarte, de unul singur
  „Am avut norocul sa ma nasc in Tara Lapusului, acolo unde doina se canta de cand lumea, acolo unde doina se poate inca auzi cand te astepti ma putin, savarsita in grumaz, cu inturnaturi tulburatoare si pauze nefiresti, horita de stamparare in cel mia stravechi stil cunoscut la noi.Am avut norocu..
  Fara TVA: 65,99 Lei 65,99 Lei 86,70 Lei
 • A Cup of Tea (2 CD)
  Lectura: Mariana Mihut„Pentru un traducator e un privilegiu sa transpuna in alt vesmant lingvistic povestirile lui Katherine Mansfield, asa cum pentru un cititor e un privilegiu sa le citeasca. Dupa valurile, mai vechi sau mai noi, de realism - socialist, magic, erotic etc. -, existentialism, struct..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei
 • Audiobook - Puterea prezentului
  „Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform caruia este benefic sa traim ancorati in prezent. Filozofia cartii pledeaza pentru debarasarea de «corpul-durere», o forta distructiva pe care o exercita mintea si egoul asupra corpului. Lucrarea este un bestseller tradus in 33 de limbi ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 30,00 Lei
 • Cei morti (2 CD)
  „Cei morti sunt oare mortii din cimitirele Irlandei acoperite de zapada care nu mai conteneste sa cada ? Si, printre ei, Michael Furrey, cel despre care Gabriel Conroy afla pe neasteptate de la sotia lui ca a murit la 17 ani «din dragoste pentru ea»? Sau «cei morti» sunt oaspetii invitati de Craciun..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei
 • Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)
  „De la inceputul timpurilor, orice femeie care a ramas insarcinata cu un barbat avand o slujba si neinsurat cu o alta femeie e felicitata si rasfelicitata. (Sa speram ca mai primeste si altele in afara felicitarilor - si ma voi referi ceva mai incolo la responsabilitatile unui sot bun.) Vestea ca es..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei
 • Cine mi-a luat cascavalul? (2CD) (Audiobook)
  Regie: Vlad FenesanInregistrare si montaj sunet: Laura LazarescuProducator executiv: Barna NemethiProductie: Griffon & SwansNr. CD-uri: 2Durata aproximativa: 80 minO parabola extrem de amuzanta despre cum sa faci fata schimbarii. Schimbarea nu apare atunci cand esti pregatit pentru ea, dar chiar si ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 25,04 Lei
 • Cum au inflorit horile in glasul meu
  Lectura: Grigore Lese„In ziua de astazi, asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta, energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecerea vremii. Horitorul trebuie «sa stampere». De aceea se sp..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 24,08 Lei
 • Cum au inflorit horile in glasul meu
  „In ziua de astazi, asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta, energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecerea vremii. Horitorul trebuie «sa stampere». De aceea se spune ca horea nu sta i..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 25,00 Lei
 • Daisy Miller (2 CD)
  Lectura: Dorina LazarDurata: 2 ore si 30 de minute„Daisy era total nesofisticata: doar o dragalasa americana amatoare de flirt. Winterbourne se simtea aproape recunoscator ca descoperise formula care i se putea aplica domnisoarei Daisy Miller.Se rezema de speteaza bancii; remarca in sinea lui ca fat..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei
 • Dama de pica. Editia 2012
  Lectura: Victor Rebengiuc„Suntem niste pigmei in comparatie cu Puskin. Nu mai exista printre noi un asemenea geniu. Ce frumusete, ce vigoare are fantezia lui ! Am recitit de curand Dama de pica. Ce fantezie !... Cu o analiza subtila el a urmarit toate miscarile lui Hermann, toate chinurile lui, toat..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 37,57 Lei
 • Despre limita (4 CD)
  Lectura: Gabriel LiiceanuDurata: 4 ore si 32 de minute„Nu ne temem niciodata de vag, ci doar de precis. Imi imaginez un omulet care imbraca o toga si care imi rosteste sentinta. Totul aici e precis: judecatorul, vina, sentinta. Raspunderea mea este de asemenea precisa, dar e mica, iar consecintele n..
  Fara TVA: 65,99 Lei 65,99 Lei 86,70 Lei
 • Dobrogea. Inceputul lumii (audiobook)
   „Am vazut drumuri care nu duc nicaieri, dar pe care oamenii locului le strabat zilnic. Am vazut podul intre doua coline uscate, peste care trece un tren. O infinitate de floarea soarelui si bisericile care se incapataneaza sa reziste singure in campiile de pelin salbatec si de piatra. Toate ma duc ..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei
 • Eliberarea de jocurile mintii
  Dupa cei 10-12 ani ghidati de o persoana a carei identitate a ramas chiar si acum necunoscuta, realizand care este adevarata noastra natura, toate aceste metode si tehnici aplicate de mine si scrise aici in carte mi se par inutile. Insa imi dau seama ca la acel moment daca mi-ar fi spus doar atat: „..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 24,08 Lei
 • Ferma animalelor
  Lectura: Victor Rebengiuc. NUME CARTE: Ferma animalelorISBN: 9789735048549PRET EDITURA: 72.25AUTOR(i): George OrwellTRADUCATOR(i): Mihnea GafitaEDITURA: Humanitas MultimediaCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Mai 2015DATA PUBLICARE: 2015..
  Fara TVA: 54,99 Lei 54,99 Lei 72,25 Lei
 • Imparatul mustelor (Audiobook)
  Lectura: Mihai BendeacUn grup de copii scapa cu viata din catastrofa prabusirii unui avion si incearca sa supravietuiasca pe o insula pustie din mijlocul Pacificului. Insa ceea ce ar putea fi aventura vietii lor, o noua robinsoniada departe de adulti si de regulile acestora, se transforma intr-un co..
  Fara TVA: 54,99 Lei 54,99 Lei 72,25 Lei
 • Ion Creanga (3 CD)
  Lectura: Miclos MicleusanuPovestile (nerecomandate minorilor) sunt: Danila Prepeleac, Ivan Turbinca, Povestea lui Ionica cel prost, Povestea povestilor, Prostia omeneasca, Povestea lui Stan Patitul, Povestea unui om lenes.„Creanga, fara indoiala, face parte din structura noastra «paternal-psihotica»..
  Fara TVA: 65,99 Lei 65,99 Lei 86,70 Lei
 • Jurnalul Annei Frank
  „Jurnalul Annei Frank“ este un audiobook in lectura Anei Ularu.Anne Frank si jurnalul ei figureaza pe mai toate listele de excelenta ale veacului XX privitoare la personalitati si la carti - Cei mai importanti oameni ai secolului, Cele mai bune carti publicate in secolul XX, Operele literare definit..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei
 • Lumea e ca tandretea unui nud (audiobook)
   CD-Rom-ul contine:- Peste 150 de nuduri (make-up artist: Mircea Vescan; hair stylist: Cristina Trohani); fotografiile, unele publicate si in revista Plai cu boi, sunt facute de Razvan Voiculescu si au fost structurate pe cinci categorii: studio, liber, natura, insolit, detaliu- Un text semnat de Ho..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei
 • Micul domn Friedemann
  Nu era, oare, viata in sine un bun, indiferent daca e sau nu configurata in asa fel incat sa i se spuna „fericita“? Johannes Friedemann simtea acest lucru si ii era draga viata. Nimeni nu intelege cu cata grija profunda stia sa deguste bucuriile care-i erau accesibile, el, care renuntase la cea mai ..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 37,57 Lei
 • Minima moralia
  „Singura autoritate pe care constiinta individuala nu si-o pune niciodata sau aproape niciodata la indoiala e autoritatea morala. Capacitatea de a distinge intre bine si rau, intre viciu si virtute, dreptate si nedreptate pare a fi la indemana tuturor. In materie de etica, functionam constant printr..
  Fara TVA: 65,99 Lei 65,99 Lei 86,70 Lei
 • Miss Marple's Final Cases : Three New BBC Radio 4 Full-Cast Dramas
  June Whitfield returns as the deceptively mild spinster sleuth in three full-cast BBC Radio 4 dramatisations. Specially broadcast to mark the 125th anniversary of Agatha Christie's birth, these brand new dramas are based on three of her best short stories. Tape-Measure Murder: When Mrs Spenlow is mu..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 84,00 Lei
 • O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri (10 CD)
  In lectura autorului.Din cuprins:LECTIA 1 - Inceputurile, Geto-Dacii, Roma, Dacia - colonie romana, Navalirea barbarilor, Legiunile romane se retrag din Dacia, Zece adevaruri despre continuitateLECTIA 2 - Primii barbari in partile noastre, Avarii, Slavii, Taratul protobulgar, Ungurii, Cumanii, Revol..
  Fara TVA: 143,99 Lei 143,99 Lei 191,70 Lei
 • Povestea maiorului Ion Patrulescu
  Lectura: Razvan Vasilescu„Dupa ce in 2013 am publicat „Dragul meu turnator“, mai multi cititori m-au intrebat cum de am reusit sa fac rost de povestea Maiorului Patrulescu, caci asa se chema unul dintre capitolele cartii. Mi-o daduse chiar el? Deci il cunoscusem? O scrisese de mana? Ii cerusem eu sa..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 31,79 Lei
 • Povesti de dragoste la prima vedere
  Prima poveste e despre o dragoste tarzie la Paris. A doua despre ingerii de langa noi. In cea de-a treia veti simti un puternic miros de terebentina, iar in a patra, parfum de crini regali. A cincea va aduce in auz un nume care zgarie si unul care mangaie. Prima poveste are miza si pariaza pe nenoro..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 44,00 Lei
 • Prabusirea Casei Usher
  Lectura: George Motoi“Inegalabila prin atmosfera castelana decadent-lugubra, prin sugestia subteranului, a claustrarii si damnarii, prin misterul maladiv al celor doi gemeni spectrali, dar si prin eleganta intunecata a limbajului – nu ascultati acest audiobook noaptea ! –, capodopera lui a inspirat..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 37,57 Lei
 • Pusca de vanatoare (2 CD)
  Cum e posibil ca o pusca de vanatoare dintr-un poem aparut intr-o revista cinegetica sa lege patru destine in trei scrisori? Cum poate sa ucida o pusca pe tragaciul careia nimeni nu apasa? De ce moare altcineva decat femeia tintita de vanator? Cine e vanatul si cine vanatorul? Cum poate fi aparata o..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei
 • Shakespeare Childrens Stories 20 Audio Books Boxed Complete CDs Collection
  Hamlet, Romeo & Juliet, King Lear and The Tempest are not just plays but immortal pieces of literature by one of the greatest playwrights to have ever lived, William Shakespeare. All stories have been suitably abridged for young children, using modern English to help develop and nurture their litera..
  Fara TVA: 63,99 Lei 63,99 Lei 245,00 Lei
 • Sub pragul de sus
  Acest audiobook face parte din colectia a editurii .„Sub pragul de sus... un cizmar i-a spus unui om cu o cruce in spinare sa plece... si de aici a pornit totul. Sub pragul de sus... sub pragul de sus... e un loc, pare-se, nevinovat... unde baietii isi saruta iubitele, la prima imbobocire a iubirii..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 37,57 Lei
 • Unsprezece minute
  Lectura: Florian PittisIn odiseea descoperirii de sine care incepe intr-un satuc brazilian si se sfarseste la Geneva, Maria are in cele din urma de ales intre a urma calea intunericului – placerea sexuala de dragul placerii sexuale – sau a risca totul pentru a-si gasi „lumina launtrica“ si posibilit..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 22,64 Lei