Carti de Audiobooks

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • ... de dragoste, de razboi, de moarte, de unul singur
  „Am avut norocul sa ma nasc in Tara Lapusului, acolo unde doina se canta de cand lumea, acolo unde doina se poate inca auzi cand te astepti ma putin, savarsita in grumaz, cu inturnaturi tulburatoare si pauze nefiresti, horita de stamparare in cel mia stravechi stil cunoscut la noi.Am avut norocu..
  Fara TVA: 82,37 Lei 82,37 Lei 86,70 Lei
 • A Cup of Tea (2 CD)
  Lectura: Mariana Mihut„Pentru un traducator e un privilegiu sa transpuna in alt vesmant lingvistic povestirile lui Katherine Mansfield, asa cum pentru un cititor e un privilegiu sa le citeasca. Dupa valurile, mai vechi sau mai noi, de realism - socialist, magic, erotic etc. -, existentialism, struct..
  Fara TVA: 43,90 Lei 43,90 Lei 47,20 Lei
 • Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii
  Te iubesc,Indiferent de cand, cum, de ceTe iubesc,Chiar daca, poate ca, pentru ca,Te iubesc,Tocmai, indeosebi, intr-un fel,Te iubesc,Fiindca, si, oricum,Te iubesc,Unde, care, ca si cand,Te iubesc,Cine, ce, deoarece,Te iubesc,Pe care, pe cine, pe tine,Te iubesc. NUME CARTE: Am sa te iubesc pana la sf..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 25,00 Lei
 • Audiobook - Puterea prezentului
  „Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform caruia este benefic sa traim ancorati in prezent. Filozofia cartii pledeaza pentru debarasarea de «corpul-durere», o forta distructiva pe care o exercita mintea si egoul asupra corpului. Lucrarea este un bestseller tradus in 33 de limbi ..
  Fara TVA: 21,90 Lei 21,90 Lei 30,00 Lei
 • Ce este fericirea. Noua istorisiri minunate pentru copii, parinti si bunici. Vol.1
  Fiecare dintre noi ne dorim fericirea si nu este om care sa nu se straduiasca sa ajunga la ea intr-un fel sau altul. Dar, ce se ascunde in gandurile si doririle noastre privitoare la fericire? Oare zambet? Oare frumusete? Oare bucurie? Oare dragoste? Oare suras? Oare bunatate? Oare mangaiere? Oare b..
  Fara TVA: 12,35 Lei 12,35 Lei 13,00 Lei
 • Cei morti (2 CD)
  „Cei morti sunt oare mortii din cimitirele Irlandei acoperite de zapada care nu mai conteneste sa cada ? Si, printre ei, Michael Furrey, cel despre care Gabriel Conroy afla pe neasteptate de la sotia lui ca a murit la 17 ani «din dragoste pentru ea»? Sau «cei morti» sunt oaspetii invitati de Craciun..
  Fara TVA: 42,48 Lei 42,48 Lei 47,20 Lei
 • Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)
  „De la inceputul timpurilor, orice femeie care a ramas insarcinata cu un barbat avand o slujba si neinsurat cu o alta femeie e felicitata si rasfelicitata. (Sa speram ca mai primeste si altele in afara felicitarilor - si ma voi referi ceva mai incolo la responsabilitatile unui sot bun.) Vestea ca es..
  Fara TVA: 41,18 Lei 41,18 Lei 43,35 Lei
 • Cine mi-a luat cascavalul? (2CD) (Audiobook)
  Regie: Vlad FenesanInregistrare si montaj sunet: Laura LazarescuProducator executiv: Barna NemethiProductie: Griffon & SwansNr. CD-uri: 2Durata aproximativa: 80 minO parabola extrem de amuzanta despre cum sa faci fata schimbarii. Schimbarea nu apare atunci cand esti pregatit pentru ea, dar chiar si ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 25,04 Lei
 • Colonia penitenciara
  Lectura: Razvan Vasilescu„Lucrurile stau altfel. Aici, in colonia penitenciara, principiul dupa care iau hotararile este urmatorul: vina e intotdeauna mai presus de orice indoiala. Alte tribunale nu pot urma acest principiu, intrucat sunt alcatuite din mai multe capete si mai au si alte instante sup..
  Fara TVA: 34,94 Lei 34,94 Lei 37,57 Lei
 • Cum au inflorit horile in glasul meu
  Lectura: Grigore Lese„In ziua de astazi, asistam la o decadenta a muzicilor rurale si urbane. Ele nu mai au forta, energie si valoare. Se desfasoara in formule stereotipe si uniformizate. Libertatea de a hori nu se lasa insa invinsa de trecerea vremii. Horitorul trebuie «sa stampere». De aceea se sp..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,08 Lei
 • Daisy Miller (2 CD)
  Lectura: Dorina LazarDurata: 2 ore si 30 de minute„Daisy era total nesofisticata: doar o dragalasa americana amatoare de flirt. Winterbourne se simtea aproape recunoscator ca descoperise formula care i se putea aplica domnisoarei Daisy Miller.Se rezema de speteaza bancii; remarca in sinea lui ca fat..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei
 • Despre limita (4 CD)
  Lectura: Gabriel LiiceanuDurata: 4 ore si 32 de minute„Nu ne temem niciodata de vag, ci doar de precis. Imi imaginez un omulet care imbraca o toga si care imi rosteste sentinta. Totul aici e precis: judecatorul, vina, sentinta. Raspunderea mea este de asemenea precisa, dar e mica, iar consecintele n..
  Fara TVA: 82,37 Lei 82,37 Lei 86,70 Lei
 • Ferma animalelor
  Lectura: Victor Rebengiuc. NUME CARTE: Ferma animalelorISBN: 9789735048549PRET EDITURA: 72.25AUTOR(i): George OrwellTRADUCATOR(i): Mihnea GafitaEDITURA: Humanitas MultimediaCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Mai 2015DATA PUBLICARE: 2015..
  Fara TVA: 54,99 Lei 54,99 Lei 72,25 Lei
 • Ghidul finantarilor europene de la idee la proiect
   Prima colectie din Romania ce contine 5 cd-uri audio, cartea Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect, Glosarul Fondurilor Europene pe intelesul tuturor si ce se dedica in totalitate accesarii fondurilor europene. Colectia Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect, realizata de u..
  Fara TVA: 184,99 Lei 184,99 Lei 231,19 Lei
 • Lumea e ca tandretea unui nud (audiobook)
   CD-Rom-ul contine:- Peste 150 de nuduri (make-up artist: Mircea Vescan; hair stylist: Cristina Trohani); fotografiile, unele publicate si in revista Plai cu boi, sunt facute de Razvan Voiculescu si au fost structurate pe cinci categorii: studio, liber, natura, insolit, detaliu- Un text semnat de Ho..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 43,35 Lei
 • Micul domn Friedemann
  Nu era, oare, viata in sine un bun, indiferent daca e sau nu configurata in asa fel incat sa i se spuna „fericita“? Johannes Friedemann simtea acest lucru si ii era draga viata. Nimeni nu intelege cu cata grija profunda stia sa deguste bucuriile care-i erau accesibile, el, care renuntase la cea mai ..
  Fara TVA: 34,94 Lei 34,94 Lei 37,57 Lei
 • Miss Marple's Final Cases : Three New BBC Radio 4 Full-Cast Dramas
  June Whitfield returns as the deceptively mild spinster sleuth in three full-cast BBC Radio 4 dramatisations. Specially broadcast to mark the 125th anniversary of Agatha Christie's birth, these brand new dramas are based on three of her best short stories. Tape-Measure Murder: When Mrs Spenlow is mu..
  Fara TVA: 75,99 Lei 75,99 Lei 75,99 Lei
 • Poezii
  Lectura: Andrei Plesu„Ne mandrim in asemenea masura cu Eminescu, incat aproape ca nu mai simtim nevoia sa-l citim. Ni se pare ca il cunoastem. Nu e el ilustrarea suprema a virtutilor nationale? Nu e el justificarea noastra in absolut? Numai ca, redus la efigie, la poza de manual, poetul risca sa fie..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,00 Lei
 • Povesti de dragoste la prima vedere
  Prima poveste e despre o dragoste tarzie la Paris. A doua despre ingerii de langa noi. In cea de-a treia veti simti un puternic miros de terebentina, iar in a patra, parfum de crini regali. A cincea va aduce in auz un nume care zgarie si unul care mangaie. Prima poveste are miza si pariaza pe nenoro..
  Fara TVA: 41,80 Lei 41,80 Lei 44,00 Lei
 • Pusca de vanatoare (2 CD)
  Cum e posibil ca o pusca de vanatoare dintr-un poem aparut intr-o revista cinegetica sa lege patru destine in trei scrisori? Cum poate sa ucida o pusca pe tragaciul careia nimeni nu apasa? De ce moare altcineva decat femeia tintita de vanator? Cine e vanatul si cine vanatorul? Cum poate fi aparata o..
  Fara TVA: 43,90 Lei 43,90 Lei 47,20 Lei
 • Shakespeare Childrens Stories 20 Audio Books Boxed Complete CDs Collection
  Hamlet, Romeo & Juliet, King Lear and The Tempest are not just plays but immortal pieces of literature by one of the greatest playwrights to have ever lived, William Shakespeare. All stories have been suitably abridged for young children, using modern English to help develop and nurture their litera..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 245,00 Lei
 • Sub pragul de sus
  Acest audiobook face parte din colectia a editurii .„Sub pragul de sus... un cizmar i-a spus unui om cu o cruce in spinare sa plece... si de aici a pornit totul. Sub pragul de sus... sub pragul de sus... e un loc, pare-se, nevinovat... unde baietii isi saruta iubitele, la prima imbobocire a iubirii..
  Fara TVA: 34,94 Lei 34,94 Lei 37,57 Lei
 • Time Management
  „De mii de ani oamenii se intreaba daca exista viata dupa moarte. Intrebarea lumii moderne pare sa fie daca exista viata inainte de moarte. Asta pentru ca multi dintre noi suntem atat de prinsi cu activitatile si problemele de serviciu, incat nu mai avem timp pentru alte lucruri cel putin la fel de ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Toate diminetile lumii (2 CD)
  Toate diminetile lumii se duc pe un drum fara intoarcere. Diminetile domnului Sainte Colombe, care compune cele mai tanguioase piese pentru viola da gamba.Diminetile celor doua fiice ale sale, care cresc fara mama si fara mangaierile tatalui.Diminetile bucataresei domnului Sainte Colombe, care poart..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 47,20 Lei