Carti de Fotografie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 117 scriitori romani. Album de fotografie
  Editie bilingva, romana-engleza. „In general locurile si cadrele au fost alese intamplator. De cele mai multe ori m-am lasat condus catre anumite situatii, nu de putine ori in locuri complet noi. N-am tinut cont de ora din zi si nici n-am cautat lumina perfecta dinainte. Uneori am pozat in cea mai d..
  Fara TVA: 103,34 Lei 103,34 Lei 143,53 Lei
 • 1900 Lumea in fotografii de epoca
  Cele peste 300 de fotografii exceptionale portretizeaza viata lumii de la inceputul secolului trecut. Instantaneele cu reprezentantii instariti din vechea ordine se alatura celor ce expun schimbarile turbulente de la cumpana veacurilor. Text in limba romana, engleza, ceha, greaca, poloneza si slovac..
  Fara TVA: 120,00 Lei 120,00 Lei 120,00 Lei
 • Anatomy for the Artist
  In Anatomy for the Artist acclaimed artist and academic Sarah Simblet unveils the extraordinary construction of the human body and celebrates its continuing prominence in Western Art today.Using superb, specially commissioned photographs of male and female models, together with historical and contem..
  Fara TVA: 100,99 Lei 100,99 Lei 173,00 Lei
 • Animale de ferma
  Simpatice si emotionante, animalele de ferma apartin dintotdeauna memoriei noastre colective: amintindu-ne de jocurile din copilarie sau de primele excursii la tara, la bunici, le privim intotdeauna deschis si cu tandrete. Ele cuceresc inima fiecaruia dintre noi. De la ingamfatul cocos, cu creasta s..
  Fara TVA: 9,00 Lei 9,00 Lei 15,00 Lei
 • Brasovul meu
  Un album cu fotografii declarate de autor profund subiective, Brasovul meu compune in alb-negru imaginea unui oras vazut prin obiectivul foto timp de aproape 14 ani.Tiparit in conditii de exceptie, prin tehnologia duotone frequency modulation, albumul reda in peste 200 de pagini viata unui oras in s..
  Fara TVA: 46,24 Lei 46,24 Lei 57,80 Lei
 • Bucuresti Optimist
  Cristian Vasile este fotograf, pasionat de calatorii si de miscare, creator a mai multe proiecte foto, printre care Bucuresti Optimist si Bucurestiul Salbatic. Ii place sa experimenteze si sa invete tot timpul. Optimist convins, cauta lumina in cele mai intunecate colturi, iar daca nu o gaseste, inc..
  Fara TVA: 27,30 Lei 27,30 Lei 39,00 Lei
 • Bucuresti. Centrul Istoric (editie bilingva)
  Bucuresti. Centrul Istoric este un album de fotografii artistice care prezinta mai multe obiective, laice si religioase, care dau savoare centrului istoric al Bucurestiului si zonelor sale limitrofe: Hanul lui Manuc, Curtea Veche, manastirea Stavropoleos, Palatul Patriarhiei, Palatul CEC, Palatul Su..
  Fara TVA: 56,83 Lei 56,83 Lei 56,83 Lei
 • Cartea umbrelor miscate - manual de animatie
  Cartea de fata este un inceput si un mod de abordare. Exista si altele, alte modele, alte interpretari. Folositi ce credeti ca vi se potriveste. Oricum va veti forma propria parare si veti lucra dupa propriul gust. Care va va si reprezenta. NUME CARTE: Cartea umbrelor miscate - manual de animatieISB..
  Fara TVA: 79,00 Lei 79,00 Lei 79,00 Lei
 • Cimitire evreiesti din Bucovina (versiunea limba franceza)
  Acest ghid ilustrat prezinta 15 cimitire evreiesti din nordul Moldovei, care au fost selectate de autor avand drept criteriu situarea lor in localitati mai putin cunoscute de turisti, foarte apropiate de traseul turistic frecventat al manastirilor din nordul Moldovei. Cele 15 situri mentionate mai s..
  Fara TVA: 60,26 Lei 60,26 Lei 66,95 Lei
 • Cimitire evreiesti din Bucovina (versiunea limba germana)
  Acest ghid ilustrat prezinta 15 cimitire evreiesti din nordul Moldovei, care au fost selectate de autor avand drept criteriu situarea lor in localitati mai putin cunoscute de turisti, foarte apropiate de traseul turistic frecventat al manastirilor din nordul Moldovei. Cele 15 situri mentionate mai s..
  Fara TVA: 60,26 Lei 60,26 Lei 66,95 Lei
 • Cimitire evreiesti din Bucovina (versiunea limba ucraineana)
  Acest ghid ilustrat prezinta 15 cimitire evreiesti din nordul Moldovei, care au fost selectate de autor avand drept criteriu situarea lor in localitati mai putin cunoscute de turisti, foarte apropiate de traseul turistic frecventat al manastirilor din nordul Moldovei. Cele 15 situri mentionate mai s..
  Fara TVA: 60,26 Lei 60,26 Lei 66,95 Lei
 • Cluj-Napoca cu DVD inclus (versiunea limba maghiara)
  Orasul de pe Somesul Mic atrage printr-un specific aparte, izvorat din amestecul pitoresc de culturi si confesiuni sedimentate de secole in aceste locuri.Despre autor: Eugenia Glodariu s-a nascut la Sibiu in 1940 si a absolvit Facultatea de Istorie si Filosofie a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-..
  Fara TVA: 68,92 Lei 68,92 Lei 76,58 Lei
 • Coreea de Nord, un lagar cat o tara
  Intr-o epoca in care televiziunea transmite totul si nu comunica nimic, realizeaza un incitant periplu fotografic in cea mai inchisa tara a lumii. Captivantul sau album de fotografii reprezinta in egala masura un avertisment privind riscul de a repeta greselile istoriei.„Contactul cu tara lui Kim a..
  Fara TVA: 60,01 Lei 60,01 Lei 85,73 Lei
 • Corpul voluntarilor romani din Siberia (1918-1920)
  Muzeul National al Unirii din Alba Iulia detine o valoroasa si numeroasa colectie de memorii, jurnale si fotografii ale voluntarilor ardeleni, participanti la evenimentele din timpul si „de dupa” primul razboi mondial. Pasiunea unor vechi istorici ai institutiei noastre, manifesta insa in imprejurar..
  Fara TVA: 11,34 Lei 11,34 Lei 15,75 Lei
 • Fiordurile Pacificului
  Acest album Fiordurile pacificului apare la editura in colectia .O calatorie prin tinuturile de coasta ale Alaskai si Columbiei Britanice - de Mihai Nicolae Ducea A journey through the coastal landscapes of Alaska and British Columbia - by Mihai Nicolae Ducea.O calatorie prin tinuturile de coasta a..
  Fara TVA: 32,39 Lei 32,39 Lei 35,99 Lei
 • Fotografia de sport pe intelesul tuturor
  Cartea Fotografia de sport pe intelesul tuturor surprinde miscarea in toate formele ei, de la atletism, spectacole aviatice, fotbal si Formula 1, la trenuri cu aburi si meciuri de rugby. Va propunem in aceste pagini o trecere in viteza prin toate tehnicile necesare imortalizarii  evenimentelor sport..
  Fara TVA: 7,70 Lei 7,70 Lei 9,62 Lei
 • Fotografiaza-ti familia - copiii, prietenii si animalele de companie
  Unul dintre fotografii de top de la National Geographic, Joel Sartore, a prins in obiectiv lupi cenusii, ursi grizzly, viata salbatica din Parcul National Madidi din Bolivia si din zona tropicala Pantanal din Brazilia. Nimic din toate acestea insa nu se compara cu fotografiile facute propriei famili..
  Fara TVA: 26,44 Lei 26,44 Lei 48,07 Lei
 • Fotograful creator
  Oricine poate sa faca o fotografie draguta, dar, pentru ca aceasta sa fie buna, cel care apasa declansatorul trebuie sa stapaneasca foarte bine tehnica fotografica si principiile compozitiei. Iar pentru a crea opere de arta este nevoie de mult mai mult – de la talent nativ, simt estetic si creativit..
  Fara TVA: 20,97 Lei 20,97 Lei 29,95 Lei
 • How to Photograph Absolutely Everything
  From still life to children's parties, make sure you're picture perfect with Tom Ang’s guide to taking photographs, now in paperback.Follow straightforward instructions to discover what equipment you'll need, the best approach for each subject and how to compose, light, frame and take great shots. C..
  Fara TVA: 70,99 Lei 70,99 Lei 131,00 Lei
 • Istoria ilustrata a secolului al XIX-lea
  Aceasta carte Istoria ilustrata a secolului al XIX-lea este un portret informativ si bogat ilustrat al secolului al XIX-lea. Fiecare eveniment important care a avut loc intre 1800 si 1900 este descris atat prin cuvinte, cat si prin imagini: situatii politice, progrese in stiinte. tehnologie, arta, r..
  Fara TVA: 75,47 Lei 75,47 Lei 107,81 Lei
 • Manual de fotografie digitala
   Cartea prezinta universul fotografiei, de la elementele de baza ale camerei foto si modul de a folosi lumina pana la limbajul culorilor si prelucrarea digitala. Va sunt oferite informatii utile si sugestii pentru a realiza cele mai bune fotografii in portret sau in natura, care fac din acest volum ..
  Fara TVA: 78,94 Lei 78,94 Lei 143,53 Lei
 • Populatii ale lumii
  Albe, negre, rosii, galbene sau brune, indiferent de religie sau limba, locuitoare ale oraselor sau rurale, sedentare sau nomade, bogate sau sarace, populatiile globului sunt creatoarele unor culturi eterogene care deseori se intrepatrund sau se repeta in mod misterios la mari distante, depasind gra..
  Fara TVA: 161,36 Lei 161,36 Lei 240,83 Lei
 • Postcards - Pe urmele sasilor
  Consideram ca este de datoria fiecaruia dintre noi sa isi afirme identitatea culturala si sa faca astfel incat generatia noastra sa lase o mostenire mai bogata si mai valoroasa.Un proiect ale carei obiective principale sunt conservarea patrimoniului cultural sasesc si dezvoltarea de proiecte educati..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 45,00 Lei
 • Prima mea carte despre insecte
  Fotografii minunate ilustreaza pagini amuzante, familiarizandu-i pe cei mici cu zeci de insecte si gaze, de la albine si fluturi la libelule si greieri.In interior vei gasi:• Peste 200 de fotografii incredibile;• Explicatii adaptate varstei despre rolul fiecarei insecte in mediul sau;• Intrebari car..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Scoala de fotografie. Compozitia
  O fotografie este interpretarea personala a unui eveniment sau a unei scene, este expresia unei povesti. Prin urmare, baza unei fotografii bune este compozitia, sau felul in care tu – fotograful – pui laolalta tot ce incerci sa comunici si creezi un tot unitar.In esenta, compozitia se refera intotde..
  Fara TVA: 37,03 Lei 37,03 Lei 67,33 Lei
 • Scoala de fotografie. Lumina si iluminarea
  Lumina si iluminarea sunt elemente fundamentale si interesante ale fotografiei. Lumina este un adevarat limbaj fotografic, iar invatarea acestuia este esentiala in construirea propriului repertoriu de abilitati fotografice. Invata nu numai sa „vezi“ lumina, cu toate subtilitatile ei, ci si sa intele..
  Fara TVA: 37,03 Lei 37,03 Lei 67,33 Lei
 • Sibiu cu DVD inclus (versiunea limba engleza)
  Atestat documentar pentru prima data in 1191, Sibiul, numit Villa Hermanni - satul lui Herman - in cronicile timpului, se dezvolta continuu, pana la marea invazie tatara din 1241-1242. Atunci, navalitorii parjolesc localitatea si ucid colonistii stabiliti aici. Cei doar 100 de norocosi supravietuito..
  Fara TVA: 68,92 Lei 68,92 Lei 76,58 Lei
 • Sibiu cu DVD inclus (versiunea limba franceza)
  Atestat documentar pentru prima data in 1191, Sibiul, numit Villa Hermanni - satul lui Herman - in cronicile timpului, se dezvolta continuu, pana la marea invazie tatara din 1241-1242. Atunci, navalitorii parjolesc localitatea si ucid colonistii stabiliti aici. Cei doar 100 de norocosi supravietuito..
  Fara TVA: 68,92 Lei 68,92 Lei 76,58 Lei
 • Sibiu cu DVD inclus (versiunea limba romana)
  Atestat documentar pentru prima data in 1191, Sibiul, numit Villa Hermanni - satul lui Herman - in cronicile timpului, se dezvolta continuu, pana la marea invazie tatara din 1241-1242. Atunci, navalitorii parjolesc localitatea si ucid colonistii stabiliti aici. Cei doar 100 de norocosi supravietuito..
  Fara TVA: 68,92 Lei 68,92 Lei 76,58 Lei
 • Sibiu. Hermannstadt (ed. bilingva, engleza/germana)
  Charm, Colours, Time LayersZauber, Farben, Zeitschichten NUME CARTE: Sibiu. Hermannstadt (ed. bilingva, engleza/germana)ISBN: 9789735017965PRET EDITURA: 47.20AUTOR(i): Dinu Mendrea, Radu MendreaEDITURA: HumanitasCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Ianuarie 2007DATA PUBLICARE: 2007FORMAT: 230x300NUMAR PA..
  Fara TVA: 33,04 Lei 33,04 Lei 47,20 Lei
 • Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV)
  „Acesta este Bucurestiul pasilor nostri. Pe aici, pe una dintre aceste strazi locuiti si dumneavoastra sau rudele si prietenii dumneavoastra, sau o persoana care v-a dat batai de inima sau de cap, pe-aici v-ati ratacit, intr-o zi, cautand cu ingrijorare numele strazii, pe placuta prinsa acolo, sus, ..
  Fara TVA: 43,83 Lei 43,83 Lei 62,61 Lei
 • Zece zile sub val/Ten Days Under the Veil
  Editie bilingva (romana-engleza) NUME CARTE: Zece zile sub val/Ten Days Under the VeilISBN: 9786066004985PRET EDITURA: 38.44AUTOR(i): Daniela Zeca-BuzuraEDITURA: LiteraCOLECTIE: Carti de calatorieCOPERTA: CartonataDATA APARITIEI: Septembrie 2011DATA PUBLICARE: 2011FORMAT: 280x210NUMAR PAGINI: 111..
  Fara TVA: 21,14 Lei 21,14 Lei 38,44 Lei