Carti de Arte interpretative

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Calatoriile sau orizontul teatrului. Omagiu lui George Banu
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Dedicat lui George Banu, acest volum nu este un melanj pentru ca graviteaza in jurul unei constante: George Banu face parte din categoria criticilor-calatori, a criticilor-martori. El calatoreste in numele dorintei de a vedea spectacole si de a cuno..
  Fara TVA: 32,79 Lei 32,79 Lei 52,89 Lei
 • Cartea Atelierelor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .O carte-document despre un fenomen unic. Pentru care depun marturie Horia Roman-Patapievici, Corina Suteu, Peter Brook, Tatiana Niculescu Bran, George Banu, Nicky Wolcz, Mircea Cantor, Sanda Manu, Ion Caramitru, Alice Georgescu, Catalin Stefanescu, ..
  Fara TVA: 38,17 Lei 38,17 Lei 61,56 Lei
 • Ceata albastra
  Daca arta este o Golgota care cere sacrificii, fiind un rezultat al patimilor parca fara capat, iar uneori al patimirii pe cruce, atunci si arta lui Gopo si filmul lui Carmazan se inscriu acestei definitii. Le leaga pe amandoua ideea rastignirii. Imaginea semnificativa in desenele lui Gopo este acee..
  Fara TVA: 28,66 Lei 28,66 Lei 33,72 Lei
 • Cehov, aproapele nostru
  Daca Shakespeare a fost multa vreme „contemporanul nostru“, George Banu il considera pe Cehov „aproapele nostru“ si ii exploreaza atent teatrul aflat la inaltimea omului fara aventuri extreme. Putem urmari drumul lui Cehov, prozator inspirat, spre teatrul asimilat la inceput unui divertisment inteli..
  Fara TVA: 20,45 Lei 20,45 Lei 32,99 Lei
 • Commedia DellArte. O istorie a spectacolului in imagini
  Forma teatrala, dar si politica si sociala, Commedia dell arte ramane un fenomen irepetabil in istoria artei. Cu tot cu lumea lui pestrita, cu tot cu libertatile si rigorile lui, spectacolul acesta nu a disparut niciodata. Dincolo de prejudecati, dincolo de frivolitati, el continua cu alte masti, in..
  Fara TVA: 74,39 Lei 74,39 Lei 119,99 Lei
 • Convorbiri teatrale
  Gandirea teatrala e o gandire orala care se formuleaza in timpul repetitiilor sau al convorbirilor publice: ea implica existenta unui partener. E o gandire dialogala. De aici provine interesul dezbaterilor pe care Festivalul International de Teatru de la Sibiu le-a organizat si pe care George Banu l..
  Fara TVA: 18,59 Lei 18,59 Lei 29,99 Lei
 • Culorile sunetelor
  In cele peste 1.000 de pagini, veti descoperi personalitati ale culturii romanesti, care au dobandit notorietate, datorita harului, pasiunii si straduintei lor. De la acestia, coordonatorii volumului, Ioan Big si Radu Lupascu, au cules experienta ingemanarii sunetelor cu diversele arte vizuale. Dan ..
  Fara TVA: 37,19 Lei 37,19 Lei 59,98 Lei
 • Dansuri clasice indiene
  ... Aflam despre dansurile in tempo lent ori in tempo rapid, dansurile lascive, dansurile triste, dansurile din temple, dansuri acompaniate de instrumente specifice - vina, mandala, chenda si manjira... NUME CARTE: Dansuri clasice indieneISBN: 9789738755697PRET EDITURA: 25.20AUTOR(i): ***EDITURA: Sa..
  Fara TVA: 22,68 Lei 22,68 Lei 25,20 Lei
 • Gandirea-cinema
  Intr-un eseu care cauta evidenta artei cinematografice, Cezar Gheorghe demonstreaza ca filmul apartine unei vieti spirituale mai inalte, pornind de la celebra definitie a lui Godard: „Cinematograful este adevarul de douazeci si patru de ori pe secunda“. Deoarece „scrierea cu lumina“ – gandirea filmu..
  Fara TVA: 20,19 Lei 20,19 Lei 26,92 Lei
 • Hai, nene, la Iunion! Teatrele din gradinile de vara ale Bucurestilor de altadata
  Cu acest volum bogat ilustrat, Vera Molea va introduce in lumea fascinanta a spectacolelor de teatru din gradinile de vara bucurestene de altadata: actori celebri, companii teatrale, piese indragite. NUME CARTE: Hai, nene, la Iunion! Teatrele din gradinile de vara ale Bucurestilor de altadataISBN: 9..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 30,83 Lei
 • How to Play Guitar Step by Step
  From developing your skills as a performer to learning chord sequences and choosing the right kit, How To Play Guitar Step By Step is the ultimate self-improvement guide for all aspiring guitar heroes.Ever dreamt of soloing like one of the guitar greats? Or forming your own band but no idea where to..
  Fara TVA: 80,99 Lei 80,99 Lei 117,00 Lei
 • Moduri de a percepe. O introducere in teoria artei moderne si contemporane
  Operele de arta isi datoreaza notorietatea modului in care sunt percepute de privitor, in special de cel profesionist. Odata cu transformarile petrecute in domeniul artelor vizuale de-a lungul timpului s-a schimbat si felul in care publicul a receptat si interpretat lucrarile de arta. Volumul isi pr..
  Fara TVA: 28,86 Lei 28,86 Lei 38,48 Lei
 • Music: The Definitive Visual History - English version
  Classical or rock, everyone has their favourite musical style, but how did your top choice come about? Why did jazz go Latin, or blues influence rock? Find out in Music, a visual history of the most unifying art form in the world.Every musical revolution from bone flutes to electronica and from jazz..
  Fara TVA: 146,99 Lei 146,99 Lei 146,99 Lei
 • Muzica
  O enciclopedie care raspunde la numeroase intrebari pe care tinerii si le pot pune in legatura cu un subiect atat de vast cum este muzica: de ce se spune ca pianul este „regele“ instrumentelor, ce este o sonata, un concert, o simfonie, o opera, care sunt marii compozitori romantici sau cei ai secolu..
  Fara TVA: 21,70 Lei 21,70 Lei 35,00 Lei
 • Muzica tacerii
  „Muzica tacerii“ apare la editura si este romanul procesului de formare si de maturizare intelectuala si sufleteasca parcurs de unul dintre cei mai apreciati si mai talentati tenori ai lumii. Scris la persoana a treia, el relateaza viata lui Andrea Bocelli, din copilarie pana azi, debutul sau pe sc..
  Fara TVA: 18,55 Lei 18,55 Lei 33,72 Lei
 • Opera si drama
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„Simplitatea este unul din paradoxurile creatiei lui . El crede in puterea de evadare a naratiunii. Dar simplitatea operei wagneriene este baroca. Impune o anumita normalitate evenimentiala, te face sa spui: «asa e firesc sa fie». Ceea ce da autenti..
  Fara TVA: 29,80 Lei 29,80 Lei 48,07 Lei
 • Razvan Mazilu. Oglinzi / Mirrors
  Reflectand in fotografii impresionante sase dintre cele mai recente spectacole in interpretarea lui Razvan Mazilu, albumul Razvan Mazilu. Oglinzi reprezinta atat un cadou pentru pasionatii dansului contemporan, cat si o continuare a proiectului de sustinere a liceelor de coregrafie desfasurat de Fun..
  Fara TVA: 69,28 Lei 69,28 Lei 86,60 Lei
 • Regasire - Diaspora muzicala romaneasca (55 de interviuri)
  Sebastian Craciun s-a nascut la Bucuresti in anul 1976. In anul 2001 a absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti - Facultatea de Muzicologie, Compozitie si Dirijat. Din anul 2000 este redactor la Radio Romania - Redactia Muzicala. Pana in prezent a realizat peste 1500 de emisiuni, care au..
  Fara TVA: 24,57 Lei 24,57 Lei 28,90 Lei
 • Sapte tratate secrete de teatru No
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Pericolul teatrului este sa piarda batalia cu timpul. Acest semnal de alarma a fost dat de Zeami cu sute de ani in urma, cand spunea: Mi se pare ca arta teatrului a intrat intr-un con de umbra si floarea ei se ofileste pe zi ce trece. Ce profetie t..
  Fara TVA: 11,89 Lei 11,89 Lei 19,17 Lei
 • Scena moderna. Mitologii si miniaturi
  Spectator european, spectator implicat, George Banu propune o privire poetica asupra scenei moderne, ale carei „mitologii“ le sesizeaza si le degajeaza. Cartea lui expune aceste cristalizari pasagere ale spectacolului contemporan gratie unor „miniaturi“ care, reunite aici, ii revela originalitatea. ..
  Fara TVA: 22,04 Lei 22,04 Lei 35,55 Lei
 • Spatiul gol
  Prin crearea unui spatiu gol, actorul poate, impreuna cu publicul, sa gaseasca rezonanta si legitimitatea cuvintelor. Peter Brook se refera la necesitatea vidului, la absenta dezordinii din spatiu, precum si la cea din spirite, pentru a ajunge la aceasta transformare a banalului in magia care da nas..
  Fara TVA: 27,42 Lei 27,42 Lei 44,22 Lei
 • Teatru: singuratate, mestesug, revolta
  „Am vorbit adesea despre teatru ca despre un corp hemofilic, deoarece pierde sange cand se ciocneste de realitate; despre teatru ca despre un ghetou al libertatii, o insula plutitoare, o fortareata plina de oxigen; despre teatru ca o canoe indreptata de vaslas impotriva curentului ramanand in acelas..
  Fara TVA: 10,67 Lei 10,67 Lei 35,55 Lei
 • Teatrul de arta, o traditie moderna
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Aceasta carte unica reuneste studii si eseuri despre protagonistii teatrului de arta de la Moscova la Milano si Praga la Paris si Bucuresti, relevand eforturile si reusitele care, pe fond polemic, au condus la marile succese ce au onorat scenele si ..
  Fara TVA: 14,42 Lei 14,42 Lei 48,07 Lei
 • Teatrul oprimatilor si alte poetici politice
  Teatru social, teatru documentar, teatru comunitar, teatru de propaganda – forme care genereaza intrebari si cer raspunsuri. In cautarea unor forme care pot (re)face legatura dintre teatru si politica, Augusto Boal pledeaza pentru rolul activ al spectatorului, potential agent al schimbarii intr-o so..
  Fara TVA: 24,79 Lei 24,79 Lei 39,99 Lei
 • Teoria dramei moderne
  Asadar, in cele ce urmeaza, numai o anumita forma de piesa de teatru va fi desemnata ca „drama”. Nu se incadreaza aici nici piesele religioase ale Evului Mediu, nici istoriile lui Shakespeare. Cadrul de referinta istoric ne cere sa facem abstractie si de tragedia greaca, a carei natura n-ar putea fi..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 30,83 Lei
 • The Complete Classical Music Guide
  Lose yourself in the fascinating story of classical music in The Complete Classical Music Guide. Full of beautiful colour photographs, over 300 inspiring composer biographies, analyses of major classical works and information on every genre, style and form, instrument and ensemble, this is essential..
  Fara TVA: 99,99 Lei 99,99 Lei 99,99 Lei
 • Vant, Volume, Vectori
  „L-am descoperit pe Gigi Caciuleanu intr-o seara, la televizor. Fragmente de dans si de interviu intercalate. Inregistrari vechi si noi, nostalgii si planuri de viitor, povesti. Nu am dormit prea mult in noaptea aceea. Am simtit ca e o intalnire, una dintre acele intalniri care conteaza in viata. Da..
  Fara TVA: 19,36 Lei 19,36 Lei 28,90 Lei