Carti de Arte interpretative

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bricabrac. De la cosmarul real la realismul magic
  Volumul, declarat ”Cea mai buna carte straina” de Sindicatul Criticilor de Cinema din Franta in 2010 este o compozitie ”fara un proiect precis, obiecte fara nici o valoare, uzate si demodate, dar impregnate de timp, fragmente impregnate, enorm de multe hartii, un razboi cu hartiile”, ce cuprinde con..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 79,99 Lei
 • Calatoriile sau orizontul teatrului. Omagiu lui George Banu
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Dedicat lui George Banu, acest volum nu este un melanj pentru ca graviteaza in jurul unei constante: George Banu face parte din categoria criticilor-calatori, a criticilor-martori. El calatoreste in numele dorintei de a vedea spectacole si de a cuno..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 52,89 Lei
 • Cartea Atelierelor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .O carte-document despre un fenomen unic. Pentru care depun marturie Horia Roman-Patapievici, Corina Suteu, Peter Brook, Tatiana Niculescu Bran, George Banu, Nicky Wolcz, Mircea Cantor, Sanda Manu, Ion Caramitru, Alice Georgescu, Catalin Stefanescu, ..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 61,56 Lei
 • Ceata albastra
  Daca arta este o Golgota care cere sacrificii, fiind un rezultat al patimilor parca fara capat, iar uneori al patimirii pe cruce, atunci si arta lui Gopo si filmul lui Carmazan se inscriu acestei definitii. Le leaga pe amandoua ideea rastignirii. Imaginea semnificativa in desenele lui Gopo este acee..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 33,72 Lei
 • Cehov, aproapele nostru
  Daca Shakespeare a fost multa vreme „contemporanul nostru“, George Banu il considera pe Cehov „aproapele nostru“ si ii exploreaza atent teatrul aflat la inaltimea omului fara aventuri extreme. Putem urmari drumul lui Cehov, prozator inspirat, spre teatrul asimilat la inceput unui divertisment inteli..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 32,99 Lei
 • Colectia Mari cantareti de Jazz si Blues (20 de volume)
  Colectia  cuprinde 20 de carti + CD - 13 cantareti de jazz si 7 de blues:1. Louis Armstrong;2. Ella Fitzgerald;3. B.B. King;4. Miles Davis;5. Glenn Miller;6. Nina Simone;7. John Coltrane;8. Ray Charles;9. Charlie Parker;10. Duke Ellington;11. Chuck Berry;12. Count Basie;13. Benny Goodman14. Bessie S..
  Fara TVA: 105,99 Lei 105,99 Lei 199,90 Lei
 • Commedia DellArte. O istorie a spectacolului in imagini
  Forma teatrala, dar si politica si sociala, Commedia dell arte ramane un fenomen irepetabil in istoria artei. Cu tot cu lumea lui pestrita, cu tot cu libertatile si rigorile lui, spectacolul acesta nu a disparut niciodata. Dincolo de prejudecati, dincolo de frivolitati, el continua cu alte masti, in..
  Fara TVA: 63,99 Lei 63,99 Lei 119,99 Lei
 • Convorbiri teatrale
  Gandirea teatrala e o gandire orala care se formuleaza in timpul repetitiilor sau al convorbirilor publice: ea implica existenta unui partener. E o gandire dialogala. De aici provine interesul dezbaterilor pe care Festivalul International de Teatru de la Sibiu le-a organizat si pe care George Banu l..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 29,99 Lei
 • Dansuri clasice indiene
  ... Aflam despre dansurile in tempo lent ori in tempo rapid, dansurile lascive, dansurile triste, dansurile din temple, dansuri acompaniate de instrumente specifice - vina, mandala, chenda si manjira... NUME CARTE: Dansuri clasice indieneISBN: 9789738755697PRET EDITURA: 25.20AUTOR(i): ***EDITURA: Sa..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 25,20 Lei
 • De ce radem la teatru? O explorare practica a comediei fizice
  „Comedia infloreste intr-o atmosfera degajata si placuta: trebuie sa fim convinsi ca suntem intr-un loc unde putem sa facem orice. Actoria de calitate are nevoie de exact aceleasi conditii. Jocul nu inseamna ca munca e frivola. Nici pe departe. Nu inseamna decat ca luam jocul in serios. Jocul incalz..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 54,90 Lei
 • Gandirea-cinema
  Intr-un eseu care cauta evidenta artei cinematografice, Cezar Gheorghe demonstreaza ca filmul apartine unei vieti spirituale mai inalte, pornind de la celebra definitie a lui Godard: „Cinematograful este adevarul de douazeci si patru de ori pe secunda“. Deoarece „scrierea cu lumina“ – gandirea filmu..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,92 Lei
 • Hai, nene, la Iunion! Teatrele din gradinile de vara ale Bucurestilor de altadata
  Cu acest volum bogat ilustrat, Vera Molea va introduce in lumea fascinanta a spectacolelor de teatru din gradinile de vara bucurestene de altadata: actori celebri, companii teatrale, piese indragite. NUME CARTE: Hai, nene, la Iunion! Teatrele din gradinile de vara ale Bucurestilor de altadataISBN: 9..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,83 Lei
 • Lectiile de regie ale lui Vahtangov
  „Aceasta mostenire este clar exprimata in indrazneala si curajul cu care discipolii lui Vahtangov isi apara drumul in arta, in adevarul sentimentelor si profunzimea gandirii, in claritatea si eleganta formei, in acea imaginatie creatoare care scot in evidenta cele mai bune spectacole ale discipolilo..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 29,99 Lei
 • Leonardo Da Vinci - Geniul Vizionar
   Leonardo da Vinci a fost un pictor si un inventator de geniu, care a conceput masini de zbor, dispozitive militare si de divertisment de o ingeniozitate cu mult inaintea epocii lor. Observatiile lui asupra naturii, plantelor si a apei, asupra corpului si chipului omenesc, dublate de o curiozitate f..
  Fara TVA: 52,99 Lei 52,99 Lei 99,99 Lei
 • Moduri de a percepe. O introducere in teoria artei moderne si contemporane
  Operele de arta isi datoreaza notorietatea modului in care sunt percepute de privitor, in special de cel profesionist. Odata cu transformarile petrecute in domeniul artelor vizuale de-a lungul timpului s-a schimbat si felul in care publicul a receptat si interpretat lucrarile de arta. Volumul isi pr..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 38,48 Lei
 • Music: The Definitive Visual History - English version
  Classical or rock, everyone has their favourite musical style, but how did your top choice come about? Why did jazz go Latin, or blues influence rock? Find out in Music, a visual history of the most unifying art form in the world.Every musical revolution from bone flutes to electronica and from jazz..
  Fara TVA: 83,99 Lei 83,99 Lei 168,95 Lei
 • Muzica
  O enciclopedie care raspunde la numeroase intrebari pe care tinerii si le pot pune in legatura cu un subiect atat de vast cum este muzica: de ce se spune ca pianul este „regele“ instrumentelor, ce este o sonata, un concert, o simfonie, o opera, care sunt marii compozitori romantici sau cei ai secolu..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 35,00 Lei
 • Muzica electronica si electronica audio
   Noua aparitie editoriala semnata de Cristian Muresanu, Muzica Electronica si Electronica Audio, reprezinta un eveniment de tenta interdisciplinara care umple in mod inspirat, un gol in literatura de specialitate. Lectura cartii, de interes pentru pasionatii domeniului, dar nu numai, conduce si la i..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Opera si drama
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„Simplitatea este unul din paradoxurile creatiei lui . El crede in puterea de evadare a naratiunii. Dar simplitatea operei wagneriene este baroca. Impune o anumita normalitate evenimentiala, te face sa spui: «asa e firesc sa fie». Ceea ce da autenti..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 48,07 Lei
 • Povestea povestii in filmul romanesc (1912-2012)
  Intr-o fascinanta incursiune in cinematografia romaneasca, Marilena Iliesiu examineaza modul in care sunt spuse povestile in filmele din diferite epoci, incepand cu cea „primitiva“ si pana in prezent. Filme cu subiect istoric, filme in care povestea este distorsionata de ideologie, filme centrate pe..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,92 Lei
 • Razvan Mazilu. Oglinzi / Mirrors
  Reflectand in fotografii impresionante sase dintre cele mai recente spectacole in interpretarea lui Razvan Mazilu, albumul Razvan Mazilu. Oglinzi reprezinta atat un cadou pentru pasionatii dansului contemporan, cat si o continuare a proiectului de sustinere a liceelor de coregrafie desfasurat de Fun..
  Fara TVA: 66,99 Lei 66,99 Lei 86,60 Lei
 • Regasire - Diaspora muzicala romaneasca (55 de interviuri)
  Sebastian Craciun s-a nascut la Bucuresti in anul 1976. In anul 2001 a absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti - Facultatea de Muzicologie, Compozitie si Dirijat. Din anul 2000 este redactor la Radio Romania - Redactia Muzicala. Pana in prezent a realizat peste 1500 de emisiuni, care au..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,90 Lei
 • Sapte tratate secrete de teatru No
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Pericolul teatrului este sa piarda batalia cu timpul. Acest semnal de alarma a fost dat de Zeami cu sute de ani in urma, cand spunea: Mi se pare ca arta teatrului a intrat intr-un con de umbra si floarea ei se ofileste pe zi ce trece. Ce profetie t..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Spatiul gol
  Prin crearea unui spatiu gol, actorul poate, impreuna cu publicul, sa gaseasca rezonanta si legitimitatea cuvintelor. Peter Brook se refera la necesitatea vidului, la absenta dezordinii din spatiu, precum si la cea din spirite, pentru a ajunge la aceasta transformare a banalului in magia care da nas..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 44,22 Lei
 • Teatrul de arta, o traditie moderna
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Aceasta carte unica reuneste studii si eseuri despre protagonistii teatrului de arta de la Moscova la Milano si Praga la Paris si Bucuresti, relevand eforturile si reusitele care, pe fond polemic, au condus la marile succese ce au onorat scenele si ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 48,07 Lei
 • Teatrul oprimatilor si alte poetici politice
  Teatru social, teatru documentar, teatru comunitar, teatru de propaganda – forme care genereaza intrebari si cer raspunsuri. In cautarea unor forme care pot (re)face legatura dintre teatru si politica, Augusto Boal pledeaza pentru rolul activ al spectatorului, potential agent al schimbarii intr-o so..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,99 Lei
 • Teoria dramei moderne
  Asadar, in cele ce urmeaza, numai o anumita forma de piesa de teatru va fi desemnata ca „drama”. Nu se incadreaza aici nici piesele religioase ale Evului Mediu, nici istoriile lui Shakespeare. Cadrul de referinta istoric ne cere sa facem abstractie si de tragedia greaca, a carei natura n-ar putea fi..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 30,83 Lei
 • The Complete Classical Music Guide
  Lose yourself in the fascinating story of classical music in The Complete Classical Music Guide. Full of beautiful colour photographs, over 300 inspiring composer biographies, analyses of major classical works and information on every genre, style and form, instrument and ensemble, this is essential..
  Fara TVA: 58,99 Lei 58,99 Lei 117,00 Lei
 • Vant, Volume, Vectori
  „L-am descoperit pe Gigi Caciuleanu intr-o seara, la televizor. Fragmente de dans si de interviu intercalate. Inregistrari vechi si noi, nostalgii si planuri de viitor, povesti. Nu am dormit prea mult in noaptea aceea. Am simtit ca e o intalnire, una dintre acele intalniri care conteaza in viata. Da..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 28,90 Lei
 • Vioara
  Acest ghid a fost publicat in anul 2008 la editura in colectia .Vioara este un ghid practic de initiere in arta cantatului la acest instrument ale carei productii muzicale reunesc gratia, armonia si sensibilitatea. NUME CARTE: VioaraISBN: 9789737143570PRET EDITURA: 17.00AUTOR(i): Chris CoetzeeEDITU..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei