Carti de Design & Arte decorative

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arta la zid
  Imagineaza-ti un oras unde graffitiul nu este ilegal, un oras unde toata lumea sa poata desena orice ar vrea. Unde fiecare strada este inundata cu milioane de culori si sintagme scurte. Unde asteptatul autobuzului nu este niciodata plictisitor. Un oras in care te simti ca la o petrecere unde toata l..
  Fara TVA: 57,73 Lei 57,73 Lei 76,97 Lei
 • Design yourself. Regandeste modul in care traiesti, iubesti, muncesti si te joci
  Interesanta si provocatoare, cartea nu va va lasa indiferenti. Tonul categoric al recomandarilor si siguranta cu care autorul isi sustine teoria despre viata si stil de viata captiveaza si intriga.Daca nu veti subscrie convingerilor lui Karim, veti zabovi negresit asupra problemelor pe care le ridic..
  Fara TVA: 61,03 Lei 61,03 Lei 84,77 Lei
 • Graffiti. Arta strazii pe cinci continente
  Cu mai mult de 2.000 de reprezentari ale operelor graffiti create de peste 180 de artisti, Graffiti. Arta strazii pe cinci continente este, fara indoiala, cea mai cuprinzatoare si actuala descriere a acestui fenomen artistic. Nicholas Ganz combina experienta lui subiectiva cu marturiile artistilor g..
  Fara TVA: 57,73 Lei 57,73 Lei 76,97 Lei
 • Logo Modernism
  Brand new: An unprecedented catalog of modern trademarksModernist aesthetics in architecture, art, and product design are familiar to many. In soaring glass structures or minimalist canvases, we recognize a time of vast technological advance which affirmed the power of human beings to reshape their ..
  Fara TVA: 197,99 Lei 197,99 Lei 275,00 Lei
 • Povestea Castelului Peles
  O capodopera a arhitecturii secolului al XIX-lea. O adevarata galerie, in care se reunesc mari curente si tendinte ale picturii, sculpturii si artelor decorative. Un loc incarcat de istorie, care a gazduit capete incoronate si artisti vizionari. Resedinta a creatorului Romaniei moderne, Regele Carol..
  Fara TVA: 56,00 Lei 56,00 Lei 80,00 Lei