Carti de Design & Arte decorative

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 100 Interiors Around the World
  How to Live Well: A diverse and enticing selection of interiors around the worldThis TASCHEN 25 Edition rounds up some of today’s most exceptional and inspiring interiors on six continents. Making stops in North and South America, Europe, Asia, Africa and Australia, the painstakingly chosen and sump..
  Fara TVA: 215,00 Lei 215,00 Lei 215,00 Lei
 • Design yourself. Regandeste modul in care traiesti, iubesti, muncesti si te joci
  Interesanta si provocatoare, cartea nu va va lasa indiferenti. Tonul categoric al recomandarilor si siguranta cu care autorul isi sustine teoria despre viata si stil de viata captiveaza si intriga.Daca nu veti subscrie convingerilor lui Karim, veti zabovi negresit asupra problemelor pe care le ridic..
  Fara TVA: 79,17 Lei 79,17 Lei 84,77 Lei
 • Designed in White
  White is classic, clean, and always in style—and Lisa Libelle has perfected the art of decorating in white. Her romantic, shabby-chic designs use all the shades and nuances of this enchanting color, from crisp cotton upholstery on a couch, to lacy doilies and drapings throughout the home, to white c..
  Fara TVA: 59,99 Lei 59,99 Lei 159,00 Lei
 • Designul lucrurilor de zi cu zi
  Deseori ne aflam in fata unei usi care nu se deschide din prima incercare. La propriu. Pentru ca trebuie sa tragem sau sa impingem, nu se stie. Sau suntem in fata unui aparat cu multe butoane si butonase, care nu stim exact la ce servesc. Eroare de design, ne spune autorul acestei carti, care sustin..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 47,20 Lei
 • Graffiti. Arta strazii pe cinci continente
  Cu mai mult de 2.000 de reprezentari ale operelor graffiti create de peste 180 de artisti, Graffiti. Arta strazii pe cinci continente este, fara indoiala, cea mai cuprinzatoare si actuala descriere a acestui fenomen artistic. Nicholas Ganz combina experienta lui subiectiva cu marturiile artistilor g..
  Fara TVA: 61,58 Lei 61,58 Lei 76,97 Lei
 • Locuinte colective din Romania (2)
  Noul album din seria igloo best, al doilea dedicat locuintelor colective, cuprinde o serie de proiecte ce se deosebesc prin capacitatea de a raspunde inteligent unor contexte si constrangeri (urbane, economice, tehnice etc.) diverse, punand in scena strategii arhitecturale personale, curajoase, pe c..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 45,00 Lei
 • Logo Modernism
  Brand new: An unprecedented catalog of modern trademarksModernist aesthetics in architecture, art, and product design are familiar to many. In soaring glass structures or minimalist canvases, we recognize a time of vast technological advance which affirmed the power of human beings to reshape their ..
  Fara TVA: 197,99 Lei 197,99 Lei 255,99 Lei
 • Povestea Castelului Peles
  O capodopera a arhitecturii secolului al XIX-lea. O adevarata galerie, in care se reunesc mari curente si tendinte ale picturii, sculpturii si artelor decorative. Un loc incarcat de istorie, care a gazduit capete incoronate si artisti vizionari. Resedinta a creatorului Romaniei moderne, Regele Carol..
  Fara TVA: 54,40 Lei 54,40 Lei 80,00 Lei
 • Povestea marului in cuvinte si imagini
  Albumul „Povestea marului” insumeaza mai multe povesti narate din perspectiva marului, ilustrate de imagini desenate in creion. Albumul incepe cu intrebarea „Cine sunt eu?”, iar calatoria marului dezvaluie mai multe ipostaze si semnificatii simbolice. Va invitam sa savurati povestile marului personi..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,27 Lei