Carti de Arhitectura

Subcategorii
Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arhitectura in Biblie si la Sfintii Parinti
  Cartea a aparut in colectia  a editurii .Din cuprins:Arhitectura in Biblie;Dialoguri;Spatiul sacru. Natura si lumina lui. Arhitectura bisericii;Addenda. NUME CARTE: Arhitectura in Biblie si la Sfintii ParintiISBN: 9786066478199PRET EDITURA: 18.00AUTOR(i): Augustin IoanEDITURA: Pro UniversitariaCOLEC..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Arhitectura lumii. Capodoperele
  Ce contribuie la maretia unei cladiri? Iata o intrebare care i-a preocupat de secole in egala masura pe arhitecti, critici si calatori. Raspunsurile se regasesc in cartea lui Will Pryce, Arhitectura lumii. Capodoperele, un studiu complet ilustrat, cu fotografii inedite, realizate de autor, si detali..
  Fara TVA: 143,99 Lei 143,99 Lei 191,69 Lei
 • Arhitecturi vazute prin igloo - 2006
   Albumul Arhitecturi vazute prin igloo este cel de-al doilea al seriei initiate in 2005, cu scopul de a promova arhitectura de cea mai buna calitate, atat in randul profesionistilor, cat si in randul publicului larg.Lansata odata cu campania „Arhitectura merita o sansa“, albumul din 2005 a adunat ce..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 38,53 Lei
 • Ars telefonica 2008
  «Ars Telefonica» cuprinde o serie de interventii artistice site-specific desfasurate in cabinele telefonice aflate in zona centrala a Bucurestiului si o suita de prezentari si performante sonore care au loc in spatiul Centrului de Introspectie Vizuala, Bucuresti. Propunerile artistilor invitati apel..
  Fara TVA: 30,83 Lei 30,83 Lei 30,83 Lei
 • Art & Architecture: Berlin
  Each volume of the Art & Architecture series is opulently illustrated. The highly readable texts provide concentrated information on accessing well-known and less-known sites in the world of art. An image of every piece of art that is described is included, allowing readers to easily recognize the o..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 49,00 Lei
 • Art & Architecture: Egypt
  The culture of Egypt has thousands of years of recorded history. Ancient Egypt fascinates by its beautiful sculptures and paintings, spectacular buildings, complex and mysterious divinities and rituals. This compact volume is meant for travelers eager to know more about this civilization. NUME CARTE..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 49,00 Lei
 • Art & Architecture: Musee d'Orsay
  Housing the largest collection of impressionist and post-impressionist masterpieces in the world, the Musee d'Orsay is arguably one of the most beautiful museums in Europe, with its immense central space inherited from its original role as a grand railway station built in 1900. Immerse yourself in t..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 49,00 Lei
 • Bauhaus
  80 years after its inception, the Bauhaus style still emanates vitality. As a school that's combined applied art with both the fine arts and technology, the Bauhaus movement has outlasted all other trends in architecture and design. This volume provides insight into the historical, cultural, philoso..
  Fara TVA: 79,99 Lei 79,99 Lei 144,00 Lei
 • Birouri din Romania
  Dupa case si interioare de locuinte, substanta acestui volum o constituie cladirile de birouri, reprezentante ale programului urban cel mai spectaculos din arhitectura romaneasca de dupa ‘90. Relativa simplitate functionala, miza economica si posibilitatile expresive remarcabile – datorate, in marea..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Birouri din Romania 2
  Cladirile de birouri sunt cu siguranta un semn al lumii contemporane, o realitate tot mai prezenta in orasele din marile tari ale lumii. Romania nu face exceptie, dinamica din acest sector in ultima perioada fiind una remarcabila. De la lansarea primului album Birouri din Romania si pana astazi numa..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Birouri din Romania 3
  Dupa doi ani de la publicarea ultimului volum din colectia igloo best dedicat cladirilor de birouri, prezentam in acest nou volum o serie de 14 proiecte realizate recent in tara noastra, diferite atat ca suprafate si dimensiuni, dar mai ales ca abordare arhitecturala, selectia cartii oferind astfel ..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Birouri din Romania 4
  In linia deja consacrat de precedentele albume din seria “Birouri din Romånia”, noul volum igloobest aduce in prim plan o selectie a celor mai interesante, din punct de vedere arhitectural, ladiri de birouri realizate \n ultimii ani. In ciuda ontextului economic nu tocmai prielnic, albumul are merit..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Case din Romania 5
  Cartea Case din Romania cu numarul 5 din colectia dedicat locuintelor prezinta o serie de noi proiecte rezidentiale recent realizate la noi in tara remarcabile din punct de vedere al arhitecturii si a tipului de locuire pe care o propun. Veti gasi in noul album exemple ce pot sta alaturi de cladiri..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Ferestre spre furnalul rosu. Urbanism si cotidian in Hunedoara si Calan (1945-1968)
  In 1945, autoritatile comuniste au initiat un plan de constructie urbana si industrializare intensiva, care avea sa culmineze in 1968 cu reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei. In acest context, s-au deschis foarte multe santiere noi, unde se concentra o forta de munca venita din diferit..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,30 Lei
 • Forta centrului vizual: Un studiu al compozitiei in artele vizuale
  Compozitia este un element esential in artele vizuale, ea organizand formele intr-o structura coerenta, adecvata continutului. In incercarea de a gasi cheia compozitiei perfecte, artistii recurg adesea la reguli empirice, iar matematicienii cauta formule care sa defineasca relatiile spatiale ideale ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Gheorghe Simotta - intre noblete si arhitectura
  Cand am inceput sa scriu aceasta carte nu aveam cunostinte despre arhitectura.Nici acum nu pot sa spun ca am acumulat cine stie ce. Stiu insa ca niciodata nu mi-am refuzat placerea de a admira o casa sau un edificiu vechi, pe oriunde m-au purtau pasii. Este un sentiment de desfatare sublima, ca si c..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,00 Lei
 • Hot Cafes Bucharest
  Hot Cafes Bucharest a ales unele dintre cele mai placute cafenele din Capitala. Acestea pun la dispozitia vizitatorilor un spatiu confortabil de petrecere a timpului liber si o atmosfera speciala, creata de un decor atragator. Volumul se concentreaza asupra a paisprezece astfel de spatii de socializ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,08 Lei
 • Hot Restaurants Bucharest
  Initiata in 2005, colectia igloopocket este o serie de produse editoriale inedite pe piata romaneasca, situate la confluenta dintre placut si utilitar. Intr-un format mic, dar generos din punct de vedere grafic, albumele din aceasta colectie imbina fotografia de interior si detaliu cu informatii fol..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,00 Lei
 • Lacasuri din lemn. Biserici de sat din Salaj
  Noul album dedicat bisericilor de lemn din Salaj propune o prezentare selectiv-antologica a acestora.Pe langa cele mai valoroase exemplare, prezente si in alte studii de specialitate, albumul cuprinde si biserici mai putin cunoscute, dar semnificative din punct de vedere arhitectural si cultural, cu..
  Fara TVA: 63,99 Lei 63,99 Lei 79,99 Lei
 • Mansarde din Romania
  17 mansarde sau poduri utilizabile in chip de mansarde adapostind functiuni diferite, nu numai locuinte, ci si birouri sau spatii publice (restaurante) ba chiar si insusi sediul Ordinului Arhitectilor intr-un  nou album igloo best. Cuprins:Corvin Cristian – Mansarda 3R I LAMA Arhitectura – Mansarda ..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Monasteries and Monastic Orders
  How did the monks, nuns and hermits live? What rules did they agree to obey? To what extent were they able to uphold those ideals in reality? What was the relationship between the monasteries and wordly authorities? And what was the source of the power that the religious orders were able to exercise..
  Fara TVA: 96,00 Lei 96,00 Lei 150,99 Lei
 • Organisme reactive
  «In arhitectura contemporana din Romania, Mario Kuibus detine o pozitie extrema: e un agent militant al occidentalizarii urgente, indiscutabile, fara rest. Asta il face insa mai degraba un marginal. Recunoaste si singur: el nu e tipic sau reprezentativ. Marginalitatea sa ar putea parea paradoxala, c..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 48,17 Lei
 • Stirbey Residences in Bucharest and Buftea. Architecture and Interior Decoration
  Cartea Resedintele Stirbey din Bucuresti si Buftea. Arhitectura si decoratia interioara scrisa de Oana Marinache este o lucrare monografica deosebit de importanta prin contributia adusa la cunoasterea istoriei artei si arhitecturii romanesti de la sfarsitul sec. al XVIII-lea pana la al doilea razboi..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 61,69 Lei